FC БАРСЕЛОНА ШАМПИОН

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: FC БАРСЕЛОНА ШАМПИОН

Мнениеот mormona » 10 май 2009 22:17

Lord of memories написа:Не мразя испанския футбол, ядосвам се на хората дето казват че са били най-добри просто.
И 4те мача с Виляреал играхме с втория си отбор, освен това те се затваряха като Челси. Не че вие се справяте осезаемо по-добре мача който тече сега де. Единственото нещо дето се вижда че Меси излиза от форма, честито.
След това, никога не съм бил фен на Английския нац. отбор, даже ми е безразлично за резултатите му, единствено ми се случва да ги гледам понякога и то само заради Рууни Карик и Рио.

Е през цялото време, ти ми говориш едва ли не , че Манчестър са равни на боговете.Супер нападение, Стабилна защита, ОК . Но защо трябва да ми казваш , че то Испания било слабо като първенство и кой кого щял да победи.Айде моляти сее, Евъртан като завр6и в ТОП 4 какво стана? Отпадна от Виляреал после от Динамо Букурещ с 4-5 гола , ако не се лъжа.
Освен това (ние)* не сме ставали световен шампион, но има време.Няма да коментирам титлата на Англия, когато са домакин на турнира.Да не забравяме и надменото поведение, те измислили футбола представи си, та затова нямало да играят на световни първенства, и с първата си поява на световно ги бие САщ ако не се лъжа, и подобни излагации...айде моля ви се, то не , че Лафурия бяха досега кой знае какъв фактор на турнири, но Англия са ми били винаги адски смешни.С голямата кошница и накрая, айде вкъщи с подвити опашки.Освен това не си спомням също така и Англия да са имали толкова убедителна преднина в ранглистата на ФИФА.

* НИЕ - понеже аз съм фен на националния отбор, и на БГ отборите в Европа и след това на чуждестранни тимове.Та казвайки НИЕ, точно за национален отбор не върви според мен поне.Аз съм фен на Националния и на тия куци коне събрани в него.Но пожелавам успех на Испания на купата на конфедерациите.Дано я земат.

Освен това знаех аз , че като пусна темата няма да спечелим трофея сега баш, ама реших да го направя да не ме изпревари някои, че искам да си сложа графиката в началото на темата..Сега за сряда няма да я пускам темата преди да го спечелим.
Последна промяна от mormona на 10 май 2009 22:21, променено общо 1 път.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 10 май 2009 22:20

Lord of memories написа:
L_Messi написа:
Lord of memories написа:Всеки ги бие тях.
Нещо Кампоса замълча леко а.
Нека да излизате от форма тамън за финала...
И както май ще се случи естествено, Юнайтед ще си вземе титлата преди Барса ;) (мач в сряда и мач в събота, 4 точки от тях)
:lol:

Абе, момче, каква слаба форма, ти гледа ли мача? Ако вас ви подпират разни смешни съдии и после си признават, че са сгрешили, то с Барса стана точно обратното днес.

Забрави скаузарските глупости, неска Челси вкараха 2 гола несъществуващи гола а Пуул 1 вчера. Вечното извинение на 2рите, особенно силно става, ако не са печелили две деситилетия.

Не е като Уефа да ни добутват до финала в 94тата минута след 3 неотсъдени дузпи нали... :lol:

Да бе, тази днешната на Абидал беше толкова дузпа, колкото и онези срещу Челси. Които май бяха 5.
Както и да е, продължавам да не разбирам какво толкова те човърка, та продължаваш да пишеш едно и също в нашия форум вече дни наред.

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 10 май 2009 22:22

Дускусия се нарича това което ме човърка. Всъщност няма смисъл сега от нея защото след 2 седмици нещата ще са (може би) различно, контузий и тн.
И Испания не е слаба лига, а е втората по-сила в Европа.
GGMU

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 10 май 2009 22:25

Мога да ви кажа , че до 27-ми МАЙ ще изтерясаме хора.Дайте да се успокоим.Сега почнахме да се състезаваме кой от двата отбора, Манчестър и Барселона , ще си вземе първи трофея в съответния шампионът.Няма значениее, и ние и те сме шампиони.Сега обаче ако не вземем купата на краля, някои ще почнат да се плюнчат, че са взеле вече 2-3 трофея за сезона, а ние само един засега.... и подобни.Стойте спокойно, 27-ми иде.

:lol: :D
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bonio
Контакти:

Мнениеот bonio » 10 май 2009 22:25

Ха още 1 повод да се напоркаме днес. :D :D

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 10 май 2009 22:29

Lord of memories написа:Дускусия се нарича това което ме човърка. Всъщност няма смисъл сега от нея защото след 2 седмици нещата ще са (може би) различно, контузий и тн.

Какво искаш да кажеш?Ние ще се оправдаваме за загубата заради контузии ли ??
Ми що вие не излезете по тая логика с рафаел и брат му близнака, пуснете и резервните защитници , не ви ги знам там кой бяха, тия за купата на Карлинг дето пускахте.И да видим един финал 5-5 ако искаш.Ама вие ше сте без Рио и Видич... Егати , много ясно бе, имаме контъжени това е.Аз се чудя даже как вчера зехме мача с ЦСКА , с толко контъжени.Петков, Йовов, Гонзо ги нямаше, аз го бях отписал мача.В крайна сметка го зехме, надявам се и ние след контузиите и оцветените в картони да земем лигата...

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 10 май 2009 22:35

mormona написа:
Lord of memories написа:Дускусия се нарича това което ме човърка. Всъщност няма смисъл сега от нея защото след 2 седмици нещата ще са (може би) различно, контузий и тн.

Какво искаш да кажеш?Ние ще се оправдаваме за загубата заради контузии ли ??
Ми що вие не излезете по тая логика с рафаел и брат му близнака, пуснете и резервните защитници , не ви ги знам там кой бяха, тия за купата на Карлинг дето пускахте.И да видим един финал 5-5 ако искаш.Ама вие ше сте без Рио и Видич... Егати , много ясно бе, имаме контъжени това е.Аз се чудя даже как вчера зехме мача с ЦСКА , с толко контъжени.Петков, Йовов, Гонзо ги нямаше, аз го бях отписал мача.В крайна сметка го зехме, надявам се и ние след контузиите и оцветените в картони да земем лигата...

Не имах да кажа това че Рио е с контузия в гърба и Еванс има някакъв проблем, а ти си ги тълкуваш нещата както искаш, щото се вманеячаваш че се заяждам с Барса. И двамата отбора имат 3 мача още и може да се получат контузий.
И ти днеска ги гледа двама от резервните ни Защитници - Еванс и Рафаел, дето не допуснаха гол срещу Робиньо, Айрланд, Божинов, докато вие нещо ви достраша да починете наказаните за финала. Не е вината на Юнайтед, че са се контузили (наказали) основни защитници на Барселона, че да ми се оправдаваш, ако питаш мен и двата отбора трябва да играят с най-доброто.
GGMU

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 10 май 2009 22:41

ААА Лордеее - ше прощаваш, извинявам ти се! ! !
Не съм ви гледал мача, не знам ваште защитници как са.Сажелявам.Друго си имал предвид, може.И вие знам , че имате проблеми с някои защитници ама се пак не съм в течение.Мача днеска не го гледах, не знам кой ви е бил в защита.
АА те понеже Робинио и Айрланд са едни играчи, мога да ти кажа само , че докато Шинавътра и Ериксон бяха в клуба имахте повече поводи за притеснение.Сега можете да чакате Мансур и братята му да купуват играчи.Те каквито са галфони, слънчасали на жегата, няма да купят пак никoй.Гласят се за Вия, Алонсо, Тевез... Раул, КАКА , и то двамата последните няма да си напуснат клуба за нищо на света.Тъкаче, Man Сити си е издънката на сезона за мене.

beckhs23

Мнениеот beckhs23 » 10 май 2009 22:52

Няма да честитя на Барса, защото в момента са много жалки! А колкото до Испанското първенство никой не съжелява, че през почти целия сезон не го излъчваха. Немската бундеслига където се дават осем пъти по-малко пари е по-качествена и се получават по-интригуващи мачове!!! А за феновете на жалка барса, радвайте се това ще ви е единствения успех за тази година. каквито сте трагични голям бой ще ядете в мачовете си до края на сезона!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 10 май 2009 22:55

Все пак за 19 (Рафаел) ,20(Еванс) годишни защитници Робиньо и Айрланд са си достатъчни дразнители за да се прави база за сравнение.
А за Сити, очаквах точно такъв сезон, много късно се смени собственика и не можаха да вкарат изцяло новата политика, искат да правят нов отбор, което отнема от 2 до 3 сезона (справка Арсенал), мисля че догодина ще успеят да се класират за Уефа (защото сега голям късмет ще им трябва, ако видиш таблицата) и лека полека ще почват да се доближават до топ 4, дано от тия трансфери не пострадат Мартин и Валери, че като нищо някой сериозен нападател ако привлечат, с късмета му, Божинов може да остане на пейката.
А за финала на ШЛ, нека първо да дигнем купите официално, да изтрезнеем, и като наближи датата да почваме с предположенията. 8-)
Айде лека.
GGMU

Върни се в “Барселона”