Lord of memories написа:Не мразя испанския футбол, ядосвам се на хората дето казват че са били най-добри просто.
И 4те мача с Виляреал играхме с втория си отбор, освен това те се затваряха като Челси. Не че вие се справяте осезаемо по-добре мача който тече сега де. Единственото нещо дето се вижда че Меси излиза от форма, честито.
След това, никога не съм бил фен на Английския нац. отбор, даже ми е безразлично за резултатите му, единствено ми се случва да ги гледам понякога и то само заради Рууни Карик и Рио.
Е през цялото време, ти ми говориш едва ли не , че Манчестър са равни на боговете.Супер нападение, Стабилна защита, ОК . Но защо трябва да ми казваш , че то Испания било слабо като първенство и кой кого щял да победи.Айде моляти сее, Евъртан като завр6и в ТОП 4 какво стана? Отпадна от Виляреал после от Динамо Букурещ с 4-5 гола , ако не се лъжа.
Освен това (ние)* не сме ставали световен шампион, но има време.Няма да коментирам титлата на Англия, когато са домакин на турнира.Да не забравяме и надменото поведение, те измислили футбола представи си, та затова нямало да играят на световни първенства, и с първата си поява на световно ги бие САщ ако не се лъжа, и подобни излагации...айде моля ви се, то не , че Лафурия бяха досега кой знае какъв фактор на турнири, но Англия са ми били винаги адски смешни.С голямата кошница и накрая, айде вкъщи с подвити опашки.Освен това не си спомням също така и Англия да са имали толкова убедителна преднина в ранглистата на ФИФА.
* НИЕ - понеже аз съм фен на националния отбор, и на БГ отборите в Европа и след това на чуждестранни тимове.Та казвайки НИЕ, точно за национален отбор не върви според мен поне.Аз съм фен на Националния и на тия куци коне събрани в него.Но пожелавам успех на Испания на купата на конфедерациите.Дано я земат.
Освен това знаех аз , че като пусна темата няма да спечелим трофея сега баш, ама реших да го направя да не ме изпревари някои, че искам да си сложа графиката в началото на темата..Сега за сряда няма да я пускам темата преди да го спечелим.