Фулъм-Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Re: Фулъм-Ливърпул

Мнениеот Avrameca » 09 май 2011 23:59

Страхотна игра на целия отбор , отново вкарахме много голове , Макси явно най после осъзна че играе за отбор с традиций и невероятна публика , головете за Фулъм (особено втория) бяха неспасяеми , но важното е че успяхме да победим и то с разлика ;) ЧЕСТИТА ПОБЕДА !!!
П.С. иначе за травмата на Раул - не е толкова лека такава контузия - от такава травма в бедрото страда и Мартин Кели и вижте колко време не играе вече.Ще стискам палци да не е нищо сериозно.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 10 май 2011 00:00

Абе извинете, но мислите ли си, че Джерард не им трябва? Имам чувстовото, че Лукас и Спиъринг правят 2 Джерарда. А и Шелви може да се впише страхотно и стават 3 Джерарда. ПО-ДОБРЕ ОТ 1 :) :) :) :) :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 10 май 2011 00:02

Честита победа много съм доволен! Невероятно шоу в Лондон на '' Крейвън Котидж'' аз не претендирам за дузпа... доволен съм от резултата и от играта на момчетата... поредния хеттрик на Макси, дежурен гол на Каут,Суарез се разписва във втори пореден мач,Шелви направи няколко добри паса към Суарез, еми какво повече? Е можеше да завършим със поредна чиста мрежа,но това е футбола,головете на Фулъм също бяха красиви! ;) Сега чакаме Тотнъм на ''Анфийлд''! LIVERPOOL FOREVER!!! ;)
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 10 май 2011 00:03

Благодаря на всички за хубавите пожелания. Благодаря на Кени Далглиш и футболистите. Зарадваха ме истински! Всички до един заслужават похвала. Един от малкото ни лесни мачове като гост, може би заедно с този срещу Уулвс. Айде сега утре Тотнъм да победят Сити и радостта ми ще е пълна. :)

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 10 май 2011 00:10

Ако някак си стигнем до ШЛ това ще бъде уникален триумф при положение, че на полусезона бяхме 14ти-15ти. Фен съм на отбора от 13 години, но никога не съм бил по оптимистично настроен досега.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 10 май 2011 00:27

Не съм изпускал мач от ВЛ тоя сезон и определено Ливърпул ми е любимият английски тим.....откакто Суарез и Кени акостираха на Анфийлд всичко се промени....Ако предположим, че спечелят мачовете с Тотнъм и Вила ще съберат 64 точки, а Сити имат 62 и още 3 мача няма как да не бият поне 1, още повече, че имат домакинство на Стоук и визита на Болтън, които няма за какво да играят :| а много ми се иска да гледам Ливърпул в ШЛ, но няма да е тази година май
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Мнениеот manutd legeng » 10 май 2011 00:31

kingofpop написа:Не съм изпускал мач от ВЛ тоя сезон и определено Ливърпул ми е любимият английски тим.....откакто Суарез и Кени акостираха на Анфийлд всичко се промени....Ако предположим, че спечелят мачовете с Тотнъм и Вила ще съберат 64 точки, а Сити имат 62 и още 3 мача няма как да не бият поне 1, още повече, че имат домакинство на Стоук и визита на Болтън, които няма за какво да играят :| а много ми се иска да гледам Ливърпул в ШЛ, но няма да е тази година май

няма,няма...даже и скоро няма да е!Това вещаят звездите....
от градчето Манчестър :mrgreen:

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 10 май 2011 00:34

При равни точки освен преките двубой - 0:3/3:0 какво се гледа?

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 10 май 2011 00:39

wolf написа:При равни точки освен преките двубой - 0:3/3:0 какво се гледа?

Головата разлика на Сити е с 3 гола по - добра засега но ако вземат само 2 точки докрая, а Ливърпул 2 победи на червените ще стане по-добра....лошото е, че мача със Стоук 100% ще бъде спечелен от Сити, тъй като Стоук ги устройва Сити да са в 4 ката и ще паднат нарочно, за да играт и те в Лига Европа :evil: :evil: ( като финалисти във FA cup)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 10 май 2011 00:43

manutd legeng написа:
kingofpop написа:Не съм изпускал мач от ВЛ тоя сезон и определено Ливърпул ми е любимият английски тим.....откакто Суарез и Кени акостираха на Анфийлд всичко се промени....Ако предположим, че спечелят мачовете с Тотнъм и Вила ще съберат 64 точки, а Сити имат 62 и още 3 мача няма как да не бият поне 1, още повече, че имат домакинство на Стоук и визита на Болтън, които няма за какво да играят :| а много ми се иска да гледам Ливърпул в ШЛ, но няма да е тази година май

няма,няма...даже и скоро няма да е!Това вещаят звездите....
от градчето Манчестър :mrgreen:

Аз се чудя дали се правиш или природно си си толкова тъп...надявам се да е първото, но ако е второто, ще се радвам, че за пръв път виждам някого когото природата е наказала така жестоко....убеден съм че ако ти отворим главата ще намерим само една връвчица по средата, която държи ушите ти :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Върни се в “Ливърпул”