П.С. иначе за травмата на Раул - не е толкова лека такава контузия - от такава травма в бедрото страда и Мартин Кели и вижте колко време не играе вече.Ще стискам палци да не е нищо сериозно.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:Не съм изпускал мач от ВЛ тоя сезон и определено Ливърпул ми е любимият английски тим.....откакто Суарез и Кени акостираха на Анфийлд всичко се промени....Ако предположим, че спечелят мачовете с Тотнъм и Вила ще съберат 64 точки, а Сити имат 62 и още 3 мача няма как да не бият поне 1, още повече, че имат домакинство на Стоук и визита на Болтън, които няма за какво да играята много ми се иска да гледам Ливърпул в ШЛ, но няма да е тази година май
wolf написа:При равни точки освен преките двубой - 0:3/3:0 какво се гледа?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
manutd legeng написа:kingofpop написа:Не съм изпускал мач от ВЛ тоя сезон и определено Ливърпул ми е любимият английски тим.....откакто Суарез и Кени акостираха на Анфийлд всичко се промени....Ако предположим, че спечелят мачовете с Тотнъм и Вила ще съберат 64 точки, а Сити имат 62 и още 3 мача няма как да не бият поне 1, още повече, че имат домакинство на Стоук и визита на Болтън, които няма за какво да играята много ми се иска да гледам Ливърпул в ШЛ, но няма да е тази година май
няма,няма...даже и скоро няма да е!Това вещаят звездите....
от градчето Манчестър
Потребители, разглеждащи този форум: juke и 11 госта