PFC Litex написа:Честита победа - трудното предстои.
Предстои тотална червена мобилизация на съдиите ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
PFC Litex написа:Честита победа - трудното предстои.
Sleepwalker написа:Още един път поздравявам всички левскари с победата!Да ни е честита и така да продължаваме до края!Но...
Може би програмата на Цска е доста по тежка(поне на хартия) и е много вероятно да загубят някъде някоя точка.Но нека да не забравяме,че ние също имаме мачове и не е изключено да се подхлъзнем някъде!Играта ни до този момент беше много слаба,играчите играеха на приливи и отливи!С изключението от днес срещу червените малко се пообнадеждих,но като нищо още в следващия кръг може да стане някой фал,за това не мислете,че всичко вече е свършило!Да не стане така след месец и малко по вратовете на футболистите ни да закичат бронзови медали!
Моля ви,спрете да обиждате червените фенове!Ми нормално е да са разочаровани след големите очаквания и прогнозите,нормално е да не им е до писане!Помислете как щяхме да се чувстваме,ако ни бяха отупали с 2 гола?Така че проявете малко доблест и спрете да им се присмивате!
Само ЛЕВСКИ!
delqnski47 написа:Наздраве!Заслужено си бихте!Но ще ви кажа,че не бяхте кой знае колко силни!Просто ние бяхме адски слаби
Sleepwalker написа:delqnski47 написа:Наздраве!Заслужено си бихте!Но ще ви кажа,че не бяхте кой знае колко силни!Просто ние бяхме адски слаби
Точно!Разликата беше в мобилизацията на двата отбора и това,че червените пропуснаха своите много добри положения,а ние вкарахме 2 от нашите!На косъм беше Цска да вкарат гол в поне 2 от ситуациите.
И в тоя ред на мисли искам да споределя едно свое виждане.Не мислите ли,че Митрев лека-полека се превръща в достойна смяна на Гошо Петков?Днес игра блестящо и извади 100%-ви голове.Освен това беше сигурен във високите топки и в изчистванията си.Аз поне съм обнадежден за вратарския пост в Левски.
Sleepwalker написа:delqnski47 написа:Наздраве!Заслужено си бихте!Но ще ви кажа,че не бяхте кой знае колко силни!Просто ние бяхме адски слаби
Точно!Разликата беше в мобилизацията на двата отбора и това,че червените пропуснаха своите много добри положения,а ние вкарахме 2 от нашите!На косъм беше Цска да вкарат гол в поне 2 от ситуациите.
И в тоя ред на мисли искам да споределя едно свое виждане.Не мислите ли,че Митрев лека-полека се превръща в достойна смяна на Гошо Петков?Днес игра блестящо и извади 100%-ви голове.Освен това беше сигурен във високите топки и в изчистванията си.Аз поне съм обнадежден за вратарския пост в Левски.
delqnski47 написа:Ако не беше Митрев,разлултата щеше да е коренно различен!Евала на вратаря ви!Винаги попадате на добър страж,за което ви поздравявам!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта