Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Re: НАЗДРАВЕ, ЛЕВСКАРИ

Мнениеот Yoda » 09 май 2009 20:26

PFC Litex написа:Честита победа - трудното предстои.

Предстои тотална червена мобилизация на съдиите ...
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 09 май 2009 20:26

Честито на всички левскари!

Сини шампиони!
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 09 май 2009 20:28

Наздравееееее нека сички се напием неска за Левскиииииииииииии :lol: :oops: :P :P :P

Офтопик:

milanov69
Контакти:

Мнениеот milanov69 » 09 май 2009 20:31

Ибрикчиите се оакаха , както си трябва !

Потребителски аватар
Модератор Левски
Модератор
Контакти:

Мнениеот Модератор Левски » 09 май 2009 20:31

Sleepwalker написа:Още един път поздравявам всички левскари с победата!Да ни е честита и така да продължаваме до края!Но...

:!: Може би програмата на Цска е доста по тежка(поне на хартия) и е много вероятно да загубят някъде някоя точка.Но нека да не забравяме,че ние също имаме мачове и не е изключено да се подхлъзнем някъде!Играта ни до този момент беше много слаба,играчите играеха на приливи и отливи!С изключението от днес срещу червените малко се пообнадеждих,но като нищо още в следващия кръг може да стане някой фал,за това не мислете,че всичко вече е свършило!Да не стане така след месец и малко по вратовете на футболистите ни да закичат бронзови медали!

:!: Моля ви,спрете да обиждате червените фенове!Ми нормално е да са разочаровани след големите очаквания и прогнозите,нормално е да не им е до писане!Помислете как щяхме да се чувстваме,ако ни бяха отупали с 2 гола?Така че проявете малко доблест и спрете да им се присмивате!

:!: Само ЛЕВСКИ!

Ето един чудесен коментар!Присъединявам се към него и особено що се отнася до отношението към феновете на ЦСКА!Левскари покажете, че сме европейски мислещи привърженици, радвайте се празнувайте,но дайте дължимото и на противника.
"Аз съм посветил себе си на отечеството си: да му служа до смърт и да работя по народната воля"

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 09 май 2009 20:32

delqnski47 написа:Наздраве!Заслужено си бихте!Но ще ви кажа,че не бяхте кой знае колко силни!Просто ние бяхме адски слаби ;)

Точно!Разликата беше в мобилизацията на двата отбора и това,че червените пропуснаха своите много добри положения,а ние вкарахме 2 от нашите!На косъм беше Цска да вкарат гол в поне 2 от ситуациите.

И в тоя ред на мисли искам да споределя едно свое виждане.Не мислите ли,че Митрев лека-полека се превръща в достойна смяна на Гошо Петков?Днес игра блестящо и извади 100%-ви голове.Освен това беше сигурен във високите топки и в изчистванията си.Аз поне съм обнадежден за вратарския пост в Левски. :D
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 09 май 2009 20:33

Sleepwalker написа:
delqnski47 написа:Наздраве!Заслужено си бихте!Но ще ви кажа,че не бяхте кой знае колко силни!Просто ние бяхме адски слаби ;)

Точно!Разликата беше в мобилизацията на двата отбора и това,че червените пропуснаха своите много добри положения,а ние вкарахме 2 от нашите!На косъм беше Цска да вкарат гол в поне 2 от ситуациите.

И в тоя ред на мисли искам да споределя едно свое виждане.Не мислите ли,че Митрев лека-полека се превръща в достойна смяна на Гошо Петков?Днес игра блестящо и извади 100%-ви голове.Освен това беше сигурен във високите топки и в изчистванията си.Аз поне съм обнадежден за вратарския пост в Левски. :D

И с това,и с горното ти мнение съм съгласен ! САМО ЛЕВСКИ !
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 май 2009 20:34

Sleepwalker написа:

Ако не беше Митрев,разлултата щеше да е коренно различен!Евала на вратаря ви!Винаги попадате на добър страж,за което ви поздравявам! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

dhs13
Контакти:

Мнениеот dhs13 » 09 май 2009 20:35

НАЗДРАВЕ!

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 09 май 2009 20:39

delqnski47 написа:Ако не беше Митрев,разлултата щеше да е коренно различен!Евала на вратаря ви!Винаги попадате на добър страж,за което ви поздравявам! ;)

Явно школата още работи,но е по-важното да се налагат кадърните момчета,защото при всяко друго положение полза от нея никаква!Митрев от 3 години е при мъжете и чак сега малко от малко започва да се залага на него.Това не е особено обнадеждаващо за другите младоци,но дано да се усетят да сменят политиката!
Изображение

Върни се в “Архив”