Бате бойко антифен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: Бате бойко антифен тема

Мнениеот Levskar_90 » 06 май 2011 21:13

Viktor4o_Rs написа:Лелеле, а уж феновете на Левски били дисиденти и антикомунисти, тия двамцата бързо в лудницата :lol: :lol: :lol:

Ти прост ли си или да ? Това че не харесвам картофа, НЕ МЕ прави комунист ! Искам, да ни управляват млади надеждни хора, а не агентурни отрепки и комунисти. Комунист е и любимия ви Бат Бойко :lol: , който така ожесточено защитавате :oops: :lol:
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 06 май 2011 21:13

batmanlevski написа:Павел Иванов, председател на Комунистически клуб “Че Гевара за тоя смешник ли говориш???

НЕ той е смешник,а всеки който позволява да го тъпчат и да се гаврят капиталистите с него за жълти стотинки.може би и ти си от тях,но бъди смел и вдигни глава,не позволявай повече каповете да се подиграват с теб и да ти броят стотинки ,а те да трупат милиони на твоя гръб[/quote]
Не знам какъв си комунист,марксист,ленинист.....не знам и на колко години си и дали си живял през комунизма,аз обаче съм и ще ти кажа че нищто хубаво няма в него.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 06 май 2011 21:13

Levskar_90 написа:Нека в тази тема плюем и усмиваме шута на републиката бат Бойко - картофа :lol: 8-)

Евала за темата брат!!!!!!!! Не знам,как още не са я изтрили???? По-слаб премиер,никога не сме имали! Той няма нито едно качество да бъде такъв а държавата ни,никога не е била толкова зле управлявана а народа,толкова гладен!!! До преди 2 години бях "болен" патриот,но откакто това недоразумение и свитата му са начело на държавата,и патриотизма ми "затихна" сериозно! Естествено,че винаги съм мразел комунягите и про-турската партия на Доган,и единственото хубаво в момента е именно,че Доганите не са на власт! Всичко друго е абсурт! Лошото е,че нямаме никаква алтернатива и мъките с това правителство,майче ще продължат дълго............!? Под ръководството на това лице и партията му,България мощно се централизира само и единствено в София а дугите "огън да ги гори"! Изчезват вече цели градове а за селата,да не говорим! За тоя е важна само столицата ни,но това не е така заради самия град и хората в него а само заради факта,че именно София е най-населена и от избирателите само в този град,той може да спечели цели национални избори!!!!!!!!!.............ТРАГЕДИЯ..............

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 06 май 2011 21:13

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RlNhD0oS5pk&feature=related[/youtube]
велика песен подрав за всички ГЕРБОВЦИ
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 06 май 2011 21:15

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vVHMrO-z0Og&feature=related[/youtube]
черни кучета
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 06 май 2011 21:19

Евала на Бойко! Много неща направи за народа
- забави строителството на АЕЦ
- само строи магистрали, на които краят им се не вижда... а пътищата станаха още по-разбити
- имаме си стандарт за кренвирши, кашкавал, мляко и хляб... само още никой не е опитвал качествени продукти...
- гениален футболист и тенисист - никой обаче не е видял таланта му
- талантлив шоумен - сложи в задния си джоб Жорж Ганчев и Къци Вапцаров!

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 06 май 2011 21:35

Бойко с тези магистрали ще си вкара автогол накрая.По време на криза се строи най-евтино,НО ПРИ наличието на толкова бедстващ народ да строиш магистрали,стадиони и зали си е абсурдно.Не,че съм против строенето не но сега е момента.Пък и магистралите ни ги строят фесовете парите вместо да останат тука и да се завъртят в икономиката те отиват голяма част от тях в Турция.Какво стана с Кремиковци упорито се мълчи по въпроса.Без реално производство тази държава загива колкото и да е жалко.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TQEXGld3vHA[/youtube]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 06 май 2011 21:38

Levskar_90 написа:
Viktor4o_Rs написа:Лелеле, а уж феновете на Левски били дисиденти и антикомунисти, тия двамцата бързо в лудницата :lol: :lol: :lol:

Ти прост ли си или да ? Това че не харесвам картофа, НЕ МЕ прави комунист ! Искам, да ни управляват млади надеждни хора, а не агентурни отрепки и комунисти. Комунист е и любимия ви Бат Бойко :lol: , който така ожесточено защитавате :oops: :lol:

И кои са тези млади надеждни хора, назови ги, предложи алтернатива ? Като няма алтернатива, се избира най-малкото зло ...
Изображение

Потребителски аватар
Jeff Ament 1912
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament 1912 » 06 май 2011 21:45

Levskar_90 написа:
plan-2012 написа:
Levskar_90 написа:Нека в тази тема плюем и усмиваме шута на републиката бат Бойко - картофа :lol: 8-)

Фен на Доган ли си ?

[offtopic]Всички знаем кой ви е спонсор на отборчето - ДПС :lol: :lol:[/offtopic]

Не, не съм фен на Доган, но не съм фен и на Г-н Магистрала :lol: Гласувах, за него, както и повечето хора и сега му сърбаме попарата :roll:

Изключително си умен.Ще взема пример от теб. :lol:
[offtopic]Отборчето и спонсор за който си мислиш нямат нищо общо с Ботев :mrgreen:[/offtopic]
Ботев Пловдив-99 Години Символ на Пловдив и Гордост на Тракия!
Изображение

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 06 май 2011 21:46

кандидатирам се за премиер
обещавам ако ме изберете да докарам в България
GUNS N ROSES в оригиналния състав,Led Zeppelin,Ozzy,Bon Jovi ,Aerosmith,Rolling Stones,Pearl Jam,Van Halen,Deep purple в оригиналния състав за концерти в България
ГЛАСУВАЙТЕ ЗА МЕН !!!!!!!!!!!!!
Rock N Rolllll
\m/

Върни се в “Архив”