Levskar_90 написа:Нека в тази тема плюем и усмиваме шута на републиката бат Бойко - картофа

Евала за темата брат!!!!!!!! Не знам,как още не са я изтрили???? По-слаб премиер,никога не сме имали! Той няма нито едно качество да бъде такъв а държавата ни,никога не е била толкова зле управлявана а народа,толкова гладен!!! До преди 2 години бях "болен" патриот,но откакто това недоразумение и свитата му са начело на държавата,и патриотизма ми "затихна" сериозно! Естествено,че винаги съм мразел комунягите и про-турската партия на Доган,и единственото хубаво в момента е именно,че Доганите не са на власт! Всичко друго е абсурт! Лошото е,че нямаме никаква алтернатива и мъките с това правителство,майче ще продължат дълго............!? Под ръководството на това лице и партията му,България мощно се централизира само и единствено в София а дугите "огън да ги гори"! Изчезват вече цели градове а за селата,да не говорим! За тоя е важна само столицата ни,но това не е така заради самия град и хората в него а само заради факта,че именно София е най-населена и от избирателите само в този град,той може да спечели цели национални избори!!!!!!!!!.............ТРАГЕДИЯ..............