ЦСКА се разбра с Адемар

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: ЦСКА се разбра с Адемар

Мнениеот Old_death » 04 май 2011 14:40

от d-o-d-o на 04 Май 2011 14:36

Old_death , а и за мен беше супер глупаво да се дава на Лудогорец , при положение че можеше да се задържи и да се налага той , а не румен и изобщо румен трябва да се продаде това лято някъде и ако наистина Адемар дойде , то тогава двамата с Дечев ще са играчите на поста ляв бек.

Съгласен!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Мнениеот d-o-d-o » 04 май 2011 14:43

Old_death написа:
от d-o-d-o на 04 Май 2011 14:36

Old_death , а и за мен беше супер глупаво да се дава на Лудогорец , при положение че можеше да се задържи и да се налага той , а не румен и изобщо румен трябва да се продаде това лято някъде и ако наистина Адемар дойде , то тогава двамата с Дечев ще са играчите на поста ляв бек.

Съгласен!

+1 Въпроса е в това , да се вземат точните играчи за точните постове и дано не са пазарува на кило .
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 04 май 2011 14:44

Определено ни трябва ляв бег, защото Румбата не става за ЦСКА, а Грило .... не ми се коментира дори за него .
Не знам дали Адемар е най правилния избор, но определено е по добре от Румбата.
Смятам ,че трябва да се предложи нов договор на Бадема и момчето да направи една здрава лятна подготовка и определено през есента ще е от най добрите ни играчи !
За Акуаро съм съгласен ,че трябва да остане, но не знам дали той ще иска да е ротационен играч.За Шеридън е ясно, че няма бъдеще в ЦСКА, той може и да има някакви качества, но определено не можа да се наложи и свикне с отбора .
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Мнениеот d-o-d-o » 04 май 2011 14:46

Joni_ написа:Определено ни трябва ляв бег, защото Румбата не става за ЦСКА, а Грило .... не ми се коментира дори за него .
Не знам дали Адемар е най правилния избор, но определено е по добре от Румбата.
Смятам ,че трябва да се предложи нов договор на Бадема и момчето да направи една здрава лятна подготовка и определено през есента ще е от най добрите ни играчи !
За Акуаро съм съгласен ,че трябва да остане, но не знам дали той ще иска да е ротационен играч.За Шеридън е ясно, че няма бъдеще в ЦСКА, той може и да има някакви качества, но определено не можа да се наложи и свикне с отбора .

Точно и ние това коментираме , че Адемар е с пъти по-добре от трифонов , а за грило както сам каза няма смисъл да го коментираме .
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly

Потребителски аватар
MAREK_DUPNICA
Контакти:

Мнениеот MAREK_DUPNICA » 04 май 2011 14:51

На мен от Черно море ми харесва Танко Дяков . Много добре играе в мачовете , но пък е отвратителен човек . Заяжда се с хората , с репортерите ... Иначе играе добре като централен защитник
МАРЕК ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА

Марек - Ференцварош 3:0
Марек - Байерн Мюнхен 2:0
Марек - Абърдийн 3:2
Марек - Копенхаген 2:0
Марек - Залцбург 4:2
Марек - Видеотон 3:2
Марек - Волфсбург 1:1

Марек - Генк 1:1

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 04 май 2011 14:59

Идването на Адемар е все още само във вестниците. До края на сезона има време и могат да се случат много неща. Контузия на бразилеца, намиране на по-добра алтернатива. Не разбирам, защо нападате Румен Трифонов. Момчето няма данни за защитник, но пък играе с голямо желание и дава всичко от себе си. Не забравяйте, че той беше върнат по-назад поради липса на друг. На фона на добрата игра на отбора дори Румен е дръпнал нагоре. Този Адемар, на колко години е и не играеше ли крило през миналия шампионат? Даже ни вкара гол на Армията. Ако е около трийсетте не ми го хвали.

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 04 май 2011 15:08

Тва за 20 бонки не го вярвам.Не е ли забранено това плащане от скоро :roll: ..на ръка,през ръка все тая.Трябва да мине през банка
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 04 май 2011 15:09

redpride написа:Идването на Адемар е все още само във вестниците. До края на сезона има време и могат да се случат много неща. Контузия на бразилеца, намиране на по-добра алтернатива. Не разбирам, защо нападате Румен Трифонов. Момчето няма данни за защитник, но пък играе с голямо желание и дава всичко от себе си. Не забравяйте, че той беше върнат по-назад поради липса на друг. На фона на добрата игра на отбора дори Румен е дръпнал нагоре. Този Адемар, на колко години е и не играеше ли крило през миналия шампионат? Даже ни вкара гол на Армията. Ако е около трийсетте не ми го хвали.

Само с желание и раздаване не става, трябва си и можене. Наистина през пролетта Румен е доста по-добре, но още е далеч от истината. При едно елементарно сравнение сравнение с Бандаловски от дясно се вижда огромната разлика между двамата, като тук говоря не само за игра в защита, но и в нападение.
Адемар е на 30г., аз също съм леко резервиран към него и предпочитах Венков, но пак ще кажа - като за без пари бразилеца е най-добрият избор в момента в България.
B__A__N__DA__TA написа:Тва за 20 бонки не го вярвам.Не е ли забранено това плащане от скоро :roll: ..на ръка,през ръка все тая.Трябва да мине през банка

Е, на ръка е образно казано.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 04 май 2011 15:10

Full name Ademar Jose Tavares Junior
Date of birth 20 September 1980 (age 30)
Почти на 31 всъщност :lol:

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Мнениеот d-o-d-o » 04 май 2011 15:11

redpride написа:Идването на Адемар е все още само във вестниците. До края на сезона има време и могат да се случат много неща. Контузия на бразилеца, намиране на по-добра алтернатива. Не разбирам, защо нападате Румен Трифонов. Момчето няма данни за защитник, но пък играе с голямо желание и дава всичко от себе си. Не забравяйте, че той беше върнат по-назад поради липса на друг. На фона на добрата игра на отбора дори Румен е дръпнал нагоре. Този Адемар, на колко години е и не играеше ли крило през миналия шампионат? Даже ни вкара гол на Армията. Ако е около трийсетте не ми го хвали.

Да само по вестниците е спор няма никой не го брои още за футболист на ЦСКА, а нападаме румен защото не е за ЦСКА и виновни са тези които го взеха и стига с това има желание, само с желание нестава и неможе да бъде причина да играе в отбор от класата на ЦСКА, за Калиакра само с желание може,нека да отива там и да тича като муха без глава по тъча и да я центрира - я в аут, я в публиката, айде моля те за ЦСКА се иска дупе и най-вече класа и сърце.

Върни се в “ЦСКА”