redpride написа:Идването на Адемар е все още само във вестниците. До края на сезона има време и могат да се случат много неща. Контузия на бразилеца, намиране на по-добра алтернатива. Не разбирам, защо нападате Румен Трифонов. Момчето няма данни за защитник, но пък играе с голямо желание и дава всичко от себе си. Не забравяйте, че той беше върнат по-назад поради липса на друг. На фона на добрата игра на отбора дори Румен е дръпнал нагоре. Този Адемар, на колко години е и не играеше ли крило през миналия шампионат? Даже ни вкара гол на Армията. Ако е около трийсетте не ми го хвали.
Само с желание и раздаване не става, трябва си и можене. Наистина през пролетта Румен е доста по-добре, но още е далеч от истината. При едно елементарно сравнение сравнение с Бандаловски от дясно се вижда огромната разлика между двамата, като тук говоря не само за игра в защита, но и в нападение.
Адемар е на 30г., аз също съм леко резервиран към него и предпочитах Венков, но пак ще кажа - като за без пари бразилеца е най-добрият избор в момента в България.
B__A__N__DA__TA написа:Тва за 20 бонки не го вярвам.Не е ли забранено това плащане от скоро

..на ръка,през ръка все тая.Трябва да мине през банка
Е, на ръка е образно казано.