Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Лятната селекция на Левски

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 май 2011 11:59

Tommi написа:От А група аз виждам само един футболист, който може да ни свърши добра работа - Жуниньо от Славия.

А к'во ще кажеш за Димо Бакалов от Сливен ?

Наблюдавай го внимателно това момче довечера ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 01 май 2011 12:23

konvoec написа:Сашо Александров - Черно море. Десен защитник.

Сашо Александров е бърз, комбинативен и доста добър както в защита, така и в нападение за отбора си. Харесвам го повече от Мьолдър и със Станчев биха се конкурирали добре за поста десен защитник.

Приятел сега ще ти кажа един интересен факт.Една от моя клас е гадже именно с този Сашо Александров.Така,че ако с момчетата от класа я убедим да му каже да подпише с Левски ако го поискат то бъди сигурен,че на 99% е подписал с нас. :)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 май 2011 12:31

THE G.A.M.E написа:
Tommi написа:От А група аз виждам само един футболист, който може да ни свърши добра работа - Жуниньо от Славия.

А к'во ще кажеш за Димо Бакалов от Сливен ?

Наблюдавай го внимателно това момче довечера ... ;)

Знам го. ;) Не е слаб, но нещо не ми вдъхва доверие за Левски :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот tevez » 01 май 2011 12:55

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8yRYAxF0-SU&feature=player_embedded[/youtube][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BwjjIsj45ns&feature=player_embedded[/youtube]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 01 май 2011 13:34

konvoec написа:Аз съм гледал доста мачове от българското първенство и съм се спрял на някои играчи, които са ми допаднали.
Радослав Рангелов - Славия. Дясно крило.
Тодор Христов - Берое. Ляво крило.
Даниел Пеев - Славия. Атакуващ халф.
Милен Василев - Миньор. Крило...
Антон Карачанаков - Пирин. Халф.
Танко Дяков - Черно Море. Централен защитник.
Сашо Александров - Черно море. Десен защитник.

Има и още играчи. Може да се каже, че на някои качествата са спорни, но нима на Жанвион Юлу-Матондо и други подобни не са? Ако продадем Дембеле и Тасевски, както се говори, ще има пари за всичките тези играчи.
Радослав Рангелов е бърз и техничен футболист, гледал съм го доста отдясно в атаката на Славия. Центрирането му не е от най-добрите, но като цяло е пробивен футболист и доста силен човек срещу човек, за разлика от Даниел Младенов.
Тодор Христов е бърз, с добър ляв крак, добре играещ на ръба на засадата. Също пробивен футболист.
Даниел Пеев в момента не е в много добра форма, но като цяло е играч с добър пас и страхотен шут. Подобен на Дарко футболист.
Милен Василев играе като ляво крило в Миньор, но ми прави впечатление, че десният му крак е по-силен. Има не много добро центриране, но е много бърз, рязко сменя посоката и дава извеждащи пасове. Много сълен едно в едно.
Антон Карачанаков е по-скоро лек нападател, играещ по-често от ляво в Пирин. Много техничен и млад футболист.
Танко Дяков е доста груб, но много добър в единоборствата и в играта във въздуха. Смятам, че точно такъв безкомпромисен футболист ни липсва в защитата. Човек, който ще направи всичко възможно да спре противника, независимо по какъв начин. Минус е, че често си изкарва картони и спори със съдиите.
Сашо Александров е бърз, комбинативен и доста добър както в защита, така и в нападение за отбора си. Харесвам го повече от Мьолдър и със Станчев биха се конкурирали добре за поста десен защитник.
Това са произволни играчи, които аз лично харесвам. Разбира се, че треньорското ръководство ще вземе тези, които то харесва. Мисълта ми е, че едва ли тези играчи ще струват чак толкова много пари. Тодор Христов беше пред трансфер в ЦСКА за около 200 000 лева. Цена, която след продажбата на Дембеле и Тасевски(да речем, че ги продадат) е напълно по силите на Батков. Пирин е в криза и им трябват пари, така че можем да вземем и Карачанаков. Все тая, стига съм се разпростирал. Важно е ако продадем играчи да вземем добри техни заместници, както и играчи, от които имаме огромна нужда(то си личи на кои постове). Ако Батков си мисли да прибере парички и да взима свободни агенти тип Слори, вместо да вложи малко, то много добре ще я втасаме.

Не е никак зле да се заложи на млади български момчета, въпроса е да видим доколко ръководството ще го направи. Иначе идеята е много добра :)
П.п От тези момчета доста ми допадат Милен Василев, Сашо Александров и Дани Пеев (само дето му идва в повече самочувствието, но това няма значение).
Само Левски!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 май 2011 13:35

Хич не ми прилича на тромав.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 май 2011 14:17

Тези не мога да ги дишам вече :),
но нали тази тема е за всякакви партенки и жълти, та в този ред на мисли вижте ги какво са писали
http://sportline.bg/news/77529
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 май 2011 14:20

Левски - ЦСКА http://www.livesport.bg/live
Двубоят е от първенството за юноши набор 93' (старша „Б")
Изображение

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 01 май 2011 14:50

Детският отбор на Левски, родени през 1998 година, спечели участие на изключително силен турнир в Гьотеборг. „Сините” победиха в надпревара, провела се в Сопот, като наградата е именно участие на първенството в Швеция, в което участват приблизително 150 отбора от цял свят.

В Сопот момчетата на Александър Георгиев премериха сили с всички най-силни отбори от България. „Сините” юноши завоюваха първо място в групата си, а на финала удариха Чавдар Етрополе, след нулево равенство в редовното време и победа с дузпи.

„Това е пътят за юношите. Този турнир е огромен форум, а спонсорите на надпреварата в България съдействаха победителят да бъда награден с участие в Гьотеборг”, коментира видимо доволният шеф на школата в Левски Бисер Хаздай.

Браво... ето на този турнир може да се види дали се работи правилно с тези деца!
БРАВО!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 01 май 2011 15:01

Визитката на тоз холандец е добра!
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,