Tommi написа:От А група аз виждам само един футболист, който може да ни свърши добра работа - Жуниньо от Славия.
А к'во ще кажеш за Димо Бакалов от Сливен ?
Наблюдавай го внимателно това момче довечера ...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Tommi написа:От А група аз виждам само един футболист, който може да ни свърши добра работа - Жуниньо от Славия.
konvoec написа:Сашо Александров - Черно море. Десен защитник.
Сашо Александров е бърз, комбинативен и доста добър както в защита, така и в нападение за отбора си. Харесвам го повече от Мьолдър и със Станчев биха се конкурирали добре за поста десен защитник.
THE G.A.M.E написа:Tommi написа:От А група аз виждам само един футболист, който може да ни свърши добра работа - Жуниньо от Славия.
А к'во ще кажеш за Димо Бакалов от Сливен ?
Наблюдавай го внимателно това момче довечера ...
konvoec написа:Аз съм гледал доста мачове от българското първенство и съм се спрял на някои играчи, които са ми допаднали.
Радослав Рангелов - Славия. Дясно крило.
Тодор Христов - Берое. Ляво крило.
Даниел Пеев - Славия. Атакуващ халф.
Милен Василев - Миньор. Крило...
Антон Карачанаков - Пирин. Халф.
Танко Дяков - Черно Море. Централен защитник.
Сашо Александров - Черно море. Десен защитник.
Има и още играчи. Може да се каже, че на някои качествата са спорни, но нима на Жанвион Юлу-Матондо и други подобни не са? Ако продадем Дембеле и Тасевски, както се говори, ще има пари за всичките тези играчи.
Радослав Рангелов е бърз и техничен футболист, гледал съм го доста отдясно в атаката на Славия. Центрирането му не е от най-добрите, но като цяло е пробивен футболист и доста силен човек срещу човек, за разлика от Даниел Младенов.
Тодор Христов е бърз, с добър ляв крак, добре играещ на ръба на засадата. Също пробивен футболист.
Даниел Пеев в момента не е в много добра форма, но като цяло е играч с добър пас и страхотен шут. Подобен на Дарко футболист.
Милен Василев играе като ляво крило в Миньор, но ми прави впечатление, че десният му крак е по-силен. Има не много добро центриране, но е много бърз, рязко сменя посоката и дава извеждащи пасове. Много сълен едно в едно.
Антон Карачанаков е по-скоро лек нападател, играещ по-често от ляво в Пирин. Много техничен и млад футболист.
Танко Дяков е доста груб, но много добър в единоборствата и в играта във въздуха. Смятам, че точно такъв безкомпромисен футболист ни липсва в защитата. Човек, който ще направи всичко възможно да спре противника, независимо по какъв начин. Минус е, че често си изкарва картони и спори със съдиите.
Сашо Александров е бърз, комбинативен и доста добър както в защита, така и в нападение за отбора си. Харесвам го повече от Мьолдър и със Станчев биха се конкурирали добре за поста десен защитник.
Това са произволни играчи, които аз лично харесвам. Разбира се, че треньорското ръководство ще вземе тези, които то харесва. Мисълта ми е, че едва ли тези играчи ще струват чак толкова много пари. Тодор Христов беше пред трансфер в ЦСКА за около 200 000 лева. Цена, която след продажбата на Дембеле и Тасевски(да речем, че ги продадат) е напълно по силите на Батков. Пирин е в криза и им трябват пари, така че можем да вземем и Карачанаков. Все тая, стига съм се разпростирал. Важно е ако продадем играчи да вземем добри техни заместници, както и играчи, от които имаме огромна нужда(то си личи на кои постове). Ако Батков си мисли да прибере парички и да взима свободни агенти тип Слори, вместо да вложи малко, то много добре ще я втасаме.

Детският отбор на Левски, родени през 1998 година, спечели участие на изключително силен турнир в Гьотеборг. „Сините” победиха в надпревара, провела се в Сопот, като наградата е именно участие на първенството в Швеция, в което участват приблизително 150 отбора от цял свят.
В Сопот момчетата на Александър Георгиев премериха сили с всички най-силни отбори от България. „Сините” юноши завоюваха първо място в групата си, а на финала удариха Чавдар Етрополе, след нулево равенство в редовното време и победа с дузпи.
„Това е пътят за юношите. Този турнир е огромен форум, а спонсорите на надпреварата в България съдействаха победителят да бъда награден с участие в Гьотеборг”, коментира видимо доволният шеф на школата в Левски Бисер Хаздай.
Потребители, разглеждащи този форум: tmanolov и 9 госта