durex написа:Абе всеки гледа каквото му харесва,кои сте вие,че да казвате,че сме чуждопоклонници като не гледаме български футбол? Та той за гледане ли е?
аз обичам и гледам и английски и български футбол,но я ми кажи ти като критикуваш българския футбол..защо баровците от запад идват тук от нас да купуват футболисти(и от бившия соцлагер).нали всичко на тях им е наред там,БАЗИ,ФИНАНСИ и прочие.ние как да искаме нашия футбол да е като английския например,като нищо в държавата ни не е като в англия,но въпреки това най-великия английски отбор МАН.ЮН. плати рекордните пари за трансфер именно за българче.така,че наяма лошо да си имаме любими отбори от чужбина,но нека не си отричаме и нашите и си ги подкрепяме,но и трябва да се саобразяваме с нашите български реалности и да не изискваме прекалено.какъвто такъв,а и не мисля,че е чак толкова слаб колкото го изкарваме.
ако всички любители на футбола ходят на мачовете на любимите си отбори и пълним стадионите нивото на футбола много бързо ще се качи сигурен съм в това.футбол се играе пред хора и за хора и неможеш да искаш един футболист да се раздаде на 100% пред 200 човека публика.