Не само защото сме от Манчестър!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

emo_75
Контакти:

Re: Не само защото сме от Манчестър!

Мнениеот emo_75 » 01 май 2011 00:05

durex написа:Абе всеки гледа каквото му харесва,кои сте вие,че да казвате,че сме чуждопоклонници като не гледаме български футбол? Та той за гледане ли е?

аз обичам и гледам и английски и български футбол,но я ми кажи ти като критикуваш българския футбол..защо баровците от запад идват тук от нас да купуват футболисти(и от бившия соцлагер).нали всичко на тях им е наред там,БАЗИ,ФИНАНСИ и прочие.ние как да искаме нашия футбол да е като английския например,като нищо в държавата ни не е като в англия,но въпреки това най-великия английски отбор МАН.ЮН. плати рекордните пари за трансфер именно за българче.така,че наяма лошо да си имаме любими отбори от чужбина,но нека не си отричаме и нашите и си ги подкрепяме,но и трябва да се саобразяваме с нашите български реалности и да не изискваме прекалено.какъвто такъв,а и не мисля,че е чак толкова слаб колкото го изкарваме.
ако всички любители на футбола ходят на мачовете на любимите си отбори и пълним стадионите нивото на футбола много бързо ще се качи сигурен съм в това.футбол се играе пред хора и за хора и неможеш да искаш един футболист да се раздаде на 100% пред 200 човека публика.

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 01 май 2011 00:13

dunavfc написа:И друго,надявам се много от вас да са гледали ЦСКА - Литекс за купата,е да кажете че мача не беше страхотен ??? Ама защо се получи така ? Защото на стадиона беше буквално празник,имаше 15 хил. души и беше кеф да го гледаш както пред тв,така и на стадиона.

браво аз съм на същото мнение.футбол без публика не може.точно това казах и аз преди малко.винаги когато се понапални някой наш стадион и става хубав мач.мача ЦСКА-ЛИТЕКС беше много над средно европейското ниво и определено публиката има голям дял за това.просто трябва да ходим и да си подкрепяме отборите.АЗ ВСЕКИ МАЧ СЪМ НА МОЯ ЛЮБИМ БОТЕВ ПЛОВДИВ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 май 2011 00:14

emo_75, това българче стана играч за такава цена години, след като излезе от България.Дай ми пример, за играч от нашето първенство, продаден за такава сума.. дори и 4 пъти по-малка да е, но директно от България в голям европейски отбор!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 01 май 2011 00:20

Кашчей написа:emo_75, това българче стана играч за такава цена години, след като излезе от България.Дай ми пример, за играч от нашето първенство, продаден за такава сума.. дори и 4 пъти по-малка да е, но директно от България в голям европейски отбор!

ТОВА НЯМЯ НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ КЪДЕ СИ Е ВДИГНАЛО ЦЕНАТА.ЕСТЕСТВЕНО,ЧЕ ЩЕ СИ Я ВДИГНЕ В ГОЛЕМИТЕ ОТБОРИ,НО Е ИЗГРАДЕН КАТО ФУТБОЛИСТ ТУК В БГ ВЪПРЕКИ ЦЯЛОТО НЯМАНЕ.

Sylvax

Мнениеот Sylvax » 01 май 2011 00:23

Такова нещо като български футбол няма.
Първо известен факт от 2003 още е че всичко е налгасено и затова мачовете свършват все едно гледаме най-върлите години на Катеначото.
Да не говорим за качеството на лигата и тва че в момента сме в топ 10 на най-слабите първенства в света.
Нямам намерение да се подлагам на такъв тормоз, само защото преди еди колко си години съм дръпнал малката клечка като са определяли къде да се родя. ;)
За мен цялостният модел на съществуване на този клуб с вярата в принципа „с пари всичко може да се купи" е безкрайно грешно
Да, този модел може да спечели още една или повече титли. Нормално е при това равнище на инвестициите. Това няма значение.

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 01 май 2011 00:26

Sylvax написа:Такова нещо като български футбол няма.
Първо известен факт от 2003 още е че всичко е налгасено и затова мачовете свършват все едно гледаме най-върлите години на Катеначото.
Да не говорим за качеството на лигата и тва че в момента сме в топ 10 на най-слабите първенства в света.
Нямам намерение да се подлагам на такъв тормоз, само защото преди еди колко си години съм дръпнал малката клечка като са определяли къде да се родя. ;)

АМИ С ТАКЪВ НАЧИН НА МИСЛЕНЕ НИТО ФУТБОЛА НИ ЩЕ СЕ ОПРАВИ,НИТО ДЪРЖАВАТА НИ ВЪОБЩЕ.

Sylvax

Мнениеот Sylvax » 01 май 2011 00:28

Нито държавата ни ще се оправи някога нито има особенно значение какво мисли масата за нея честно казано.
За мен цялостният модел на съществуване на този клуб с вярата в принципа „с пари всичко може да се купи" е безкрайно грешно
Да, този модел може да спечели още една или повече титли. Нормално е при това равнище на инвестициите. Това няма значение.

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 01 май 2011 00:34

Sylvax написа:Нито държавата ни ще се оправи някога нито има особенно значение какво мисли масата за нея честно казано.

не е точно така.причината да е така е в самите нас,хората.ако не вярваме и не правим нищо за да се променят нещата,няма как да се случи и винаги ще си бъдем така,без самочувствие,ще си плачем че нищо не ни е наред и то наистина ще продължава да не бъде на ред.във футбола стадионите ще си бъдат празни и ще се питаме защо не играят.ами пред 200 човека играе ли се.

Sylvax

Мнениеот Sylvax » 01 май 2011 00:41

проблема е че причината е точно в хората.
те не могат да се променят, всичко останало може.
посредствеността в света е голяма а в БГ е с още едни 10-20% отгоре.

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 01 май 2011 00:44

Sylvax написа:проблема е че причината е точно в хората.
те не могат да се променят, всичко останало може.
посредствеността в света е голяма а в БГ е с още едни 10-20% отгоре.

съгласен съм с това и аз това казвам,но ако сме песимисити и обезверени няма да стане.

Върни се в “Футбол - Свят”