Ст. "Българска армия" в ремонт, или чисто нов стадион?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Ст. "Българска армия" в ремонт, или чисто нов стадион?

Мнениеот Кашчей » 30 апр 2011 15:13

POPCORN написа:
PFC Litex написа:
delqnski47 написа:Стадионите НЕ са на частни ФК!

В този ред на мисли, защо клубовете не си плащат наем за дето ги ползват, след като не са техни? :)

ами ЦСКА си плащаше ако си забравил :lol: :lol:

Айде бе, плащаше :mrgreen: Затова ли натрупахте тия дългове :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 апр 2011 15:15

Кашчей написа:
POPCORN написа:
PFC Litex написа:В този ред на мисли, защо клубовете не си плащат наем за дето ги ползват, след като не са техни? :)

А как се трупат дългове ако няма задължение за плащане? Нямам информация друг клуб да е трупал дългове, нито пък да си е плащал наем. Ти имаш ли такава информация?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 30 апр 2011 15:15

а тия дългове не се ли погъсиха вече а?Или ти знаеш само да се заяждаш?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 30 апр 2011 15:16

Пийнете по едно 3 в 1 и се успокойте, щото така само ще го отнесете...
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 30 апр 2011 15:17

POPCORN написа:
PFC Litex написа:
delqnski47 написа:Стадионите НЕ са на частни ФК!

В този ред на мисли, защо клубовете не си плащат наем за дето ги ползват, след като не са техни? :)

Това е заяждане на дребно в момента :)
Говоря принципно.
Давам пример веднага. В Тетевен има едно държавно предприятие "Четпром" (там се правеха, сега не зная дали работи, всякакъв вид четки), та вземам аз предприятието на концесия, но то се нуждае от ремонт и нови машини, кой трябва да купи същите и направи ремонта и държавата да ми го даде на концесия и да печеля от него без да плащам наем? :)
Изображение

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 30 апр 2011 15:18

Кашчей написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:Не знам как реши, че държавата ще построи 5 нови стадиона в София?Може да ви отпуснат гювеч, като ви дадат терените, но и да ви дадат и парите, за да си ги построите.... е няма да има такава наглост, но нали Мухобойко е повече кмет на София отколкото министър -председател на България :twisted:

Еми тези стадиони са на държавата, бе пич!Що да не дадат пари за тях,а?
Поправи ме ако греша,но до колкото знам е така...

Пич, айде нека държавата да ги даде на общината, както е във всички останали градове и Община София да си дава парите.Защо с парите на чичо Тричко от Тричане трябва да се строи стадионът на ЦСКА, Левски, Славия, Локомотив Сф?Държавата, в частност Парламентът, трябва да приемат закон за данъчни облекчения за спонсорите на спорта, а не да строи стадионите на частни ФК.Как в Русе може общината, заедно с частни инвеститори да строи модерна спортна зала, а в София това го направи държавата.Вие да не сте бедна община случайно?Ама сте свикнали да цицате от цяла България и няма как да се разделите с това благо.Няма пари за коледни добавки на пенсионерите, защото в София се строи метро.. ебати и наглостта Мухобойкова!Сега пак така.. Пак добре, че той повече говори, отколкото работи.

Държавата няма да взема пари на данъкоплатците.Не виждате ли,че се обсъждат идеи за намиране на средства?Единия вариант,който според министъра на спорта ще сработи до половин година е чрез изменения в закона 10% от печалбата от хазарт ще отидат във футболните клубове.При положение,че унас на година печалбата е 350 милиона лева едни 35 милиона на година ще се вливат пряко във клубовете.Другият източник на средства може да бъде афишираната вече идея да се продадат 5-те рушащи се стадиона в София,от които според мен вече не става място за спортуване като разбира се се допусне само частично изменение в предназначението от "само за спорт" на "за спорт и други дейности".Т.е. държавата при едно добро желание може да запази задължението бъдещият инвеститор да построи освен търговсни обекти и игрища за футбол и други спортове например,които да бъдат отдавани под наем почасово.Така,че никъде не е казано,че парите ще се дадат от данъците на хората.И най-нормалното нещо на тоя свят е след като държавата е собственик на тези имоти тя да си ги стопанисва.След като не са отдадени на концесия тя трябва да поеме разходите по ремонта на тези съоръжения.Нещо което през последните 20 години не е правено нито веднъж от нея......

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 30 апр 2011 15:21

Това е заяждане на дребно в момента :)
Говоря принципно.
Давам пример веднага. В Тетевен има едно държавно предприятие "Четпром" (там се правеха, сега не зная дали работи, всякакъв вид четки), та вземам аз предприятието на концесия, но то се нуждае от ремонт и нови машини, кой трябва да купи същите и направи ремонта и държавата да ми го даде на концесия и да печеля от него без да плащам наем? :)

Абе брат ае стига сме се правили на куку руку бе!Дай си говориме истини бе!Ти ще дойдеш ли у нас да направиш ремонт без да живеш и да е твое ?Кажи ми само това?Това са неща на държавата!И пак казвам това,че са на концесия, незначи,че не трявба да се плащат някакви пари!Просто за тия години се дава на ЦСКА да го ползва, а ЦСКа пак трявба да го подържа през тия години и да дава някаква сума на министерството!Какво се правите на ударени всичките!За тия 20 години подръжка това знаеш ли колко пари са?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 апр 2011 15:24

POPCORN написа:

Не, Пуканка, все още не са напълно погЪсени.Хората го писаха това, обаче май и ти четеш избирателно.

@Vasconti, не ти ли прави впечатление, че 3 години се говореше все за една и съща сума, като дължима.Накрая се оказа, че 2/3 от нея била за сметоизвозването.Всички тук показвахте какви ли не факсимилета, но един не пусна факсимиле от договора за наем между ЦСКА и Спортното министерство-силно пазена тайна.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 30 апр 2011 15:25

POPCORN, виждам, че идеално си ме разбрал. Къде в поста си визирам само и единствено ЦСКА за да реагираш по този начин?
Идвам във вас под наем, това че ще правя подобрения ще ме освободи ли от наема, а ти ще ме пуснеш ли да живея без пари и в същото време да даваш пари за реконструкция.
Въпросът е принципен? :)

Единственото което искам от държавата е, да има данъчни облекчения за фирмите спонсориращи спорта, само това е начина да бъдат привлечени още спонсори и рекламодатели.
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 30 апр 2011 15:28

Кашчей написа:
delqnski47 написа:
POPCORN написа:срещата не беше с Бойко, а с всичките президенти и министъра на спорта!Пак не си разбрал!Лошо няма,че ходиш на работа , ама има репортажи, вестници сайтове и тн!Преди да спориш прочети какъв е смисъла от цялата работа и тогава ми говори как ти или някой друг човек в България ще е ощетен, ако въобще може да се каже,че някой е ощетен!Защото фенове на Левски , ЦСКА надали има само в София!Те като идват в София не искат ли да дойдат на хубав стадион а?Тия пари да не ги даваме на вятъра?Дават се за някакви хубави неща!Като не искаш да си ощетен ,защо всички се бутате тука , ми не си седите по родните места а?То България е София!Явно има някакво право да ги приватизира!Абе много си твърдоглав не ми се спори с тебе!Какво да ти обеснявам, като ти си кон с капаци!Прочети всичко и като не си запознат и не си компетентен толквао в тия неща недей да коментираш и да дазниш хората!

Абе не виждаш ли че тоя си живее в някой си негов собствен свят :lol: !Някъв зомбиран русенец...за какво му обръщаш внимание ;)
П.П.Айде вечерта към 23:00 дано да сме в добро настроение :)

Я пак.. и двамата с пуканката обаче http://bg.time.mk/read/b9345dee52/b136f7b3d9/index.html

Добре, какво нередно виждаш в това клубовете да искат от държавата да има по-сериозно отношение към спорта, да се грижи за собствеността си и ако не може, да намери начин да осигури условия за тези, които имат желание да го направят? На тая среща се предложи 10% от приходите от хазарта да се дават на клубовете, под каква форма е отделен въпрос. Какъв проблем виждаш в това?
В Ловеч и Каварна може да инвестират частни пари, но в края на краищата стадионът и теренът под него са държавни(общински). Нито един клуб в България не си е закупил терен и не си е построил стадион от нулата за да се правиш на принципен и да искаш софийските клубове да го направят.
Кашчей написа:
POPCORN написа:

@Vasconti, не ти ли прави впечатление, че 3 години се говореше все за една и съща сума, като дължима.Накрая се оказа, че 2/3 от нея била за сметоизвозването.Всички тук показвахте какви ли не факсимилета, но един не пусна факсимиле от договора за наем между ЦСКА и Спортното министерство-силно пазена тайна.

Това какво общо има? Да не би да ми намекваш, че всъщност ЦСКА не са дължали наем и всичко е било постановка за да се оправдае напускането на отбора от Армията? :)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “ЦСКА”