POPCORN написа:PFC Litex написа:delqnski47 написа:Стадионите НЕ са на частни ФК!
В този ред на мисли, защо клубовете не си плащат наем за дето ги ползват, след като не са техни?
ами ЦСКА си плащаше ако си забравил![]()
Айде бе, плащаше

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
POPCORN написа:PFC Litex написа:delqnski47 написа:Стадионите НЕ са на частни ФК!
В този ред на мисли, защо клубовете не си плащат наем за дето ги ползват, след като не са техни?
Кашчей написа:POPCORN написа:PFC Litex написа:В този ред на мисли, защо клубовете не си плащат наем за дето ги ползват, след като не са техни?
Айде бе, плащашеЗатова ли натрупахте тия дългове
Айде бе, плащашеЗатова ли натрупахте тия дългове
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Кашчей написа:delqnski47 написа:Кашчей написа:Не знам как реши, че държавата ще построи 5 нови стадиона в София?Може да ви отпуснат гювеч, като ви дадат терените, но и да ви дадат и парите, за да си ги построите.... е няма да има такава наглост, но нали Мухобойко е повече кмет на София отколкото министър -председател на България
Еми тези стадиони са на държавата, бе пич!Що да не дадат пари за тях,а?
Поправи ме ако греша,но до колкото знам е така...
Пич, айде нека държавата да ги даде на общината, както е във всички останали градове и Община София да си дава парите.Защо с парите на чичо Тричко от Тричане трябва да се строи стадионът на ЦСКА, Левски, Славия, Локомотив Сф?Държавата, в частност Парламентът, трябва да приемат закон за данъчни облекчения за спонсорите на спорта, а не да строи стадионите на частни ФК.Как в Русе може общината, заедно с частни инвеститори да строи модерна спортна зала, а в София това го направи държавата.Вие да не сте бедна община случайно?Ама сте свикнали да цицате от цяла България и няма как да се разделите с това благо.Няма пари за коледни добавки на пенсионерите, защото в София се строи метро.. ебати и наглостта Мухобойкова!Сега пак така.. Пак добре, че той повече говори, отколкото работи.
Това е заяждане на дребно в момента
Говоря принципно.
Давам пример веднага. В Тетевен има едно държавно предприятие "Четпром" (там се правеха, сега не зная дали работи, всякакъв вид четки), та вземам аз предприятието на концесия, но то се нуждае от ремонт и нови машини, кой трябва да купи същите и направи ремонта и държавата да ми го даде на концесия и да печеля от него без да плащам наем?
POPCORN написа:Айде бе, плащашеЗатова ли натрупахте тия дългове
а тия дългове не се ли погъсиха вече а?Или ти знаеш само да се заяждаш?
Кашчей написа:delqnski47 написа:POPCORN написа:срещата не беше с Бойко, а с всичките президенти и министъра на спорта!Пак не си разбрал!Лошо няма,че ходиш на работа , ама има репортажи, вестници сайтове и тн!Преди да спориш прочети какъв е смисъла от цялата работа и тогава ми говори как ти или някой друг човек в България ще е ощетен, ако въобще може да се каже,че някой е ощетен!Защото фенове на Левски , ЦСКА надали има само в София!Те като идват в София не искат ли да дойдат на хубав стадион а?Тия пари да не ги даваме на вятъра?Дават се за някакви хубави неща!Като не искаш да си ощетен ,защо всички се бутате тука , ми не си седите по родните места а?То България е София!Явно има някакво право да ги приватизира!Абе много си твърдоглав не ми се спори с тебе!Какво да ти обеснявам, като ти си кон с капаци!Прочети всичко и като не си запознат и не си компетентен толквао в тия неща недей да коментираш и да дазниш хората!
Абе не виждаш ли че тоя си живее в някой си негов собствен свят!Някъв зомбиран русенец...за какво му обръщаш внимание
![]()
П.П.Айде вечерта към 23:00 дано да сме в добро настроение
Я пак.. и двамата с пуканката обаче http://bg.time.mk/read/b9345dee52/b136f7b3d9/index.html
Кашчей написа:POPCORN написа:Айде бе, плащашеЗатова ли натрупахте тия дългове
а тия дългове не се ли погъсиха вече а?Или ти знаеш само да се заяждаш?
@Vasconti, не ти ли прави впечатление, че 3 години се говореше все за една и съща сума, като дължима.Накрая се оказа, че 2/3 от нея била за сметоизвозването.Всички тук показвахте какви ли не факсимилета, но един не пусна факсимиле от договора за наем между ЦСКА и Спортното министерство-силно пазена тайна.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта