ShooterMan написа:Защото нашите успехи през пролетта са постигнати ИЗЦЯЛО и само от играчи и треньор
Вярно е, ама какво общо има с някаква си медия, пък била тя и на хранилка при собственика на Литекс. Най-малкото ще си мисля за нея при наша победа.
Аз пък гледах мача с Пирин и при 1:0 за орлетата имаше чоста дузпа...
Отзвукът и мненията ги знам, но това не променя нищо. Не съм гледал мача, не коментирам.
Том няма да игра,а от двете бразилски крила той ми изглеждаше в по-добра форма.
Крилата на Литекс (и на ЦСКА и който и да е) не са толкова решаващи, защото нито един тим не може да разгърне ефективни флангови атаки на нашия стадион. Някой беше казал по-горе, май даже фен на Литекс -- ние не оставяме свободни пространства основно заради маломерния терен. Така е. Затова ни Делев, ни Тонев, ни Дока, ни Том ни плашат.
Нека не повтаряме медийните надувки на балони,напъъъъълно преодолим отбор,ако се свири 50 на 50 с домакинското предимство и публиката ще ги бием 100%...както си е винаги във Варна

3-0 за Литекс или 3-0 за Черно море са си надувки, както и да го погледнеш. Аз вярвам, че ще можем да ги бием, както и всеки друг съперник на нашия стадион. Феновете на Литекс са в правото си да вярват, че ще ни победят. Чак да ни смажат не могат, но могат да ни победят и няма да е голяма изненада за мнозина. Харесва ми хъса и настройката, но не и изхвърлянето.
[offtopic]По стечение на обстоятелствата и ирония на съдбата, единствения отбор освен Черно море, който подкрепям, нанесе първото поражение на лидера в класирането в Премиършип този сезон. Те бяха 1-ви, ние 20-ти. Сега се надявам Черно море да думне Литекс и да ми достави още по-голяма наслада.[/offtopic]