Черно Море - Литекс - 0:1

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Черно Море - Литекс (30 април)

Мнениеот ShooterMan » 29 апр 2011 21:00

surikat написа:СПЕЦИАЛНО ПОКАНА.....към всички онези ВАРНЕНЦИ,които на мачовете с Левски и ЦСКА ги подкрепят на стадиона във Варна!Елате утре на"ТИЧА".Ще си заслужава.

Специално на всичките тези варненци пък ще кажа да си хващат Жигулитата и марш към селата-Каменар,Въглен и Игнатиево.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
surikat
Контакти:

Мнениеот surikat » 29 апр 2011 21:06

ShooterMan написа:
surikat написа:СПЕЦИАЛНО ПОКАНА.....към всички онези ВАРНЕНЦИ,които на мачовете с Левски и ЦСКА ги подкрепят на стадиона във Варна!Елате утре на"ТИЧА".Ще си заслужава.

Специално на всичките тези варненци пък ще кажа да си хващат Жигулитата и марш към селата-Каменар,Въглен и Игнатиево.

Те трябва да разберат,че "Черно Море"заслужава да подкрепян и обичан,а не да се радват на отбор,който виждат 1-2 пъти в годината.А същото се отнася и на онези фенове на МОРЕТО,които пък предпочитат да ги гледат по телевизията вмвсто на стадона.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 29 апр 2011 21:20

ShooterMan написа:Я сега хуууууубавичко ми прочети поста,за да видиш,че под "тъпи мутри" визирам хората списващи сайта СПОРТЛАЙНО

Прочетох го хубавичко преди да отговоря и наистина първоначално ми изглеждаше, че говориш за медията. Но ако ги треснем 3-0, то те ще се окажат "прави", че наводнения терен е спрял техничните ловчанлии. Така заключих, че имаш предвид Литекс като цяло, с оглед поръчковата статия (не знам дали е наистина такава, но поне така твърдиш).
ЦСКА и Левски ги надиграха,както и Пирин ги отнасяше с 2-3 гола съвсем спокойно ако не беше намесата на съдията тогава.

Не съм гледал мача им с Пирин, така че не мога да го коментирам. Гледах фрагменти от мача им с Левски и двата с ЦСКА. Бих казал, че с Левски и ЦСКА в Ловеч бяха равностойни, а на полуфинала за купата си разделиха по едно полувреме. За мен лично, Литекс са по-стойностния отбор в сравнение с ЦСКА. Червените просто играят с голяма мотивация под ръководството на Радуканов. Литекс пък имат много обигран отбор (едни и същи хора вече няколко години, с поправки само там, където трябва) и треньор, който има амбиция и държи на дисциплината.
Много е важно да се изходим върху това сайтче подлога на Гриша Ганчев,така,демонстративно,за всичките онези глупости есента там за футболните идиоти и тем подобни.

Това пък защо е важно? Важно е да победим заради нашата кауза, аз всичките сайтчета (включително и този) съм готов да ги отсвиря по всяко време. Не обръщай внимание на журналистическите глупости. Те от сензации и изкуствено създадени интриги се хранят, така е в цял свят.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 29 апр 2011 21:29

Защо ли е важно?Ами за едната чест е важно,защото не може някакво журналистче на хранилка при Ганчев да се*е на труда на целия отбор и Стефан Генов!!!Защото нашите успехи през пролетта са постигнати ИЗЦЯЛО и само от играчи и треньор,докато там в хранилката е намесена и тъмнатя сянка на съдийството!!!Аз пък гледах мача с Пирин и при 1:0 за орлетата имаше чоста дузпа за тях която съдията не даде(2:0 демек),спести ЧК на Дока за удар без топка,спря със засада голова атака на Пирин(двама срещу вратаря),а единия от головете на Литекс беше от засада.В този мач Пирин ги надигра,а никакви полувремена не са си делили с ЦСКА,едва се отърваха в Ловеч с 0:0,в София пък бяха тотално надиграни.Това е истината,както и,че Том няма да игра,а от двете бразилски крила той ми изглеждаше в по-добра форма.Нека не повтаряме медийните надувки на балони,напъъъъълно преодолим отбор,ако се свири 50 на 50 с домакинското предимство и публиката ще ги бием 100%...както си е винаги във Варна :!:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

roskata21
Контакти:

Мнениеот roskata21 » 29 апр 2011 21:45

ShooterMan написа:Защо ли е важно?Ами за едната чест е важно,защото не може някакво журналистче на хранилка при Ганчев да се*е на труда на целия отбор и Стефан Генов!!!Защото нашите успехи през пролетта са постигнати ИЗЦЯЛО и само от играчи и треньор,докато там в хранилката е намесена и тъмнатя сянка на съдийството!!!Аз пък гледах мача с Пирин и при 1:0 за орлетата имаше чоста дузпа за тях която съдията не даде(2:0 демек),спести ЧК на Дока за удар без топка,спря със засада голова атака на Пирин(двама срещу вратаря),а единия от головете на Литекс беше от засада.В този мач Пирин ги надигра,а никакви полувремена не са си делили с ЦСКА,едва се отърваха в Ловеч с 0:0,в София пък бяха тотално надиграни.Това е истината,както и,че Том няма да игра,а от двете бразилски крила той ми изглеждаше в по-добра форма.Нека не повтаряме медийните надувки на балони,напъъъъълно преодолим отбор,ако се свири 50 на 50 с домакинското предимство и публиката ще ги бием 100%...както си е винаги във Варна :!:

какво гледаш мача с Пирин, като още в 10-та мин Бибишков беше за червен картон, а и сънуваш дузпа където само ти и още един-двама левскари сте видяли

Ч.Море - Литекс 0:2

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 29 апр 2011 21:49

ShooterMan написа:Защото нашите успехи през пролетта са постигнати ИЗЦЯЛО и само от играчи и треньор

Вярно е, ама какво общо има с някаква си медия, пък била тя и на хранилка при собственика на Литекс. Най-малкото ще си мисля за нея при наша победа.
Аз пък гледах мача с Пирин и при 1:0 за орлетата имаше чоста дузпа...

Отзвукът и мненията ги знам, но това не променя нищо. Не съм гледал мача, не коментирам.
Том няма да игра,а от двете бразилски крила той ми изглеждаше в по-добра форма.

Крилата на Литекс (и на ЦСКА и който и да е) не са толкова решаващи, защото нито един тим не може да разгърне ефективни флангови атаки на нашия стадион. Някой беше казал по-горе, май даже фен на Литекс -- ние не оставяме свободни пространства основно заради маломерния терен. Така е. Затова ни Делев, ни Тонев, ни Дока, ни Том ни плашат.
Нека не повтаряме медийните надувки на балони,напъъъъълно преодолим отбор,ако се свири 50 на 50 с домакинското предимство и публиката ще ги бием 100%...както си е винаги във Варна :!:

3-0 за Литекс или 3-0 за Черно море са си надувки, както и да го погледнеш. Аз вярвам, че ще можем да ги бием, както и всеки друг съперник на нашия стадион. Феновете на Литекс са в правото си да вярват, че ще ни победят. Чак да ни смажат не могат, но могат да ни победят и няма да е голяма изненада за мнозина. Харесва ми хъса и настройката, но не и изхвърлянето.

[offtopic]По стечение на обстоятелствата и ирония на съдбата, единствения отбор освен Черно море, който подкрепям, нанесе първото поражение на лидера в класирането в Премиършип този сезон. Те бяха 1-ви, ние 20-ти. Сега се надявам Черно море да думне Литекс и да ми достави още по-голяма наслада.[/offtopic]

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 29 апр 2011 22:58

3:0 за Черно Море.Може да не ги размажем,но ще им вкараме 3 гола на тия :idea:

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 30 апр 2011 01:00

Приятел, бъркаш се. Варненци, фенове на Левски и ЦСКА почти няма, а тези които са такива просто родителите им не са от тук и най-често са им дали грешната насока. Виж разните пришълци, дошли да работят или учат в града ни, всичките са фенове на ЦСКА и Левски. Не мога да си представя как може бащите ни да са от Черно Море или Спартак, а на някои дори дядовците им от Владислав, Тича, Шипченски Сокол и ние да подкрепяме отбори на 500 км от Варна. Невъзможно :!:

Потребителски аватар
Leon
Контакти:

Мнениеот Leon » 30 апр 2011 07:55

Вразумете го този Адемар. Хубаво ще идва съпругата му в България, ама за какво му е майка й? :lol: :lol: :lol:

Прогнозирам, че няма да има много голове довечера. Очаквам победа за Литекс с 0:1 или 1:2 и това са максимума голове. Защитите са добри, вратарите също, халфовете на ниво. Няма да има много положения за голове. Терена е тесен и това още повече убива остротата на контраатаката. Мача ще се реши със статични положения, защото при очакваната сгъстена игра това дава приемущество.

Успех за Литекс! А вие от Варна напълнете стадиона. :lol:

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 30 апр 2011 10:43

Всички на ''Тича'', мачът на сезона за нас!
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Върни се в “Черно море”