Черно Море - Литекс - 0:1

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
stegal
Контакти:

Re: Черно Море - Литекс (30 април)

Мнениеот stegal » 29 апр 2011 16:17

bober написа:
PFC Litex написа:Варненци превръщат "Тича" в блато за мача с Литекс

Черно море подготвя истински кален номер за утре, който да помогне на Левски да доближи Литекс. Варненци посрещат шампионите в надървен мач, а за да неутрализират бразилските перли на гостите ще се грижат не футболистите на Стефан Генов, а работниците на "Тича". Те имат задачата нощес да напоят сериозно терена и да го превърнат в истинско блато. Това е стар изпитан ТИМ-аджийски номер. Неслучайно дори, когато със седмици не е валяло, теренът във Варна се превръща в нива, стъпи ли там по-сериозен състав. Последните два отбора, които си изпатиха от калните номера бяха Локомотив (Пловдив) и ЦСКА. Двата състава нямаха възможност да играят футбол, което даде шанс на домакините да съберат 4 точки.

:) :) :) :)

Това ти ли го съчини? Ако не си дай поне източник, защото аз пък прочетох ето това : http://www.ole-bg.com/250301.html.

не нес и го е съчнил пише го в сайта на гришата (sportлай....) само те пишат такива простотии
И ще запеем ний за вас зелено- бели богове ........

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 29 апр 2011 16:21

PFC Litex написа:Нали не искаш да ме убеждаваш, че терена е перфектен, погледнато от независима гледна точка, този терен ви пречи да бъдете още по-силни и скоро ще го разбере. Заиграете ли веднъж на хубав терен (дано лятото наистина го ремонтирате както се писа) ще видиш огромна разлика в положителен аспект в играта ви.

В момента терена е много по добре от повечето в А група.Онова нещо/не казвам терен,защото не бе такова/вече е само мит.А аз знам как е играл моят любим Черно море на добри терени.Ако не помниш да ти кажа че ни викаха Бразилците по него време.Един от най-техничните отбори които имаше в България.Самият Чечо също е привърженик на футбола,а не на онова нещо което Велизар Попов смяташе за футбол.За толкова кратък период от време,онова треньорско недоразумение нанесе толкова странични щети на отбора ни,че направо не ми се говори за него.Добре че сегашният треньор си разбира от работата.Надявам се да го усетите още утре на гърба си.Гледах разни статистики,но понеже си в час,вземи прегледай нещата как са при нас откакто този човек е начело на отбора,като ще те помоля да игнорираш момента в който некадърника бе начело.Ще се убедиш че с този човек Морето играе футбол.Може да не се получава всеки мач/визирам мача за купата с ЦСКА в София/но сме на прав път и то почти без селекция.Надявам се босовете да му повярват и да му разрешат да закупи това което иска.Тогава съм сигурен че друга песен ще запееш.Освен ако не си като онези от Подуене които търсят проблема навсякъде другаде,но не и при тях.И за да приключа искам да ти кажа,че имаме общ враг.И борбата е срещу него.А в момента играем за себе си,затова няма да се получат нещата такива каквито ти се иска.Лек ден и до нови коментари след мача в който се надявам да ви победим.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 29 апр 2011 16:24

Това пък какво общо има по темата на дискусия или е модерно когато няма какво да кажеш да се отклонява дискусията на тема публика и т.н.
Ловеч е град с 36 000 жители население и като погледнем глобално посещаемостта по българските стадиони, ти каква посещаемост очакваш?

Колко е вярна тази статистика, не зная http://football24.bg/a-grupa/poseshtaemost
но в случая кои трябва да се срамува, Ловеч или Варна?

Варна 350 000
Ловеч 36 000

При положение, че всички сме един дол дренки на тема посещаемост, да се търси заяждане в тази посока е детинско и несериозно.

Veso1913, всичко това което споделил ми е ясно и точно за това се опитвам да водя дискусия с трезвомислещи хора, кофти, че още по-големият процент, като види чуждо мнение и го счита на мига за провокация и го чете с едно на ум, което е жалко.
Изображение

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 29 апр 2011 17:14

Да, дайте да не се заяждаме на тема посещаемост. Ако трябва да гледаме безпристрастно, най-много трябва да се срамуват Левски и ЦСКА -- махнем ли вечното дерби и мачовете в Европа, цифрата е смешна. За останалите столични отбори пък да не говорим.

Състоянието на терена на практика се използва само като оправдание от противниковите треньори и футболисти, и то само когато се налага. За справка -- изявленията на ЦСКА след загубата във Варна и след победата в Монтана, където терена беше доста по-зле, но никой и думичка не обели за това.

Това с поливането е някакъв мит, но може и да има известна доза истина при ерата на Велизар Попов. Сега е просто абсурдно.

ludaka_97
Контакти:

Мнениеот ludaka_97 » 29 апр 2011 17:48

от PFC Litex на 29 Апр 2011 13:04

Варненци превръщат "Тича" в блато за мача с Литекс

Черно море подготвя истински кален номер за утре, който да помогне на Левски да доближи Литекс. Варненци посрещат шампионите в надървен мач, а за да неутрализират бразилските перли на гостите ще се грижат не футболистите на Стефан Генов, а работниците на "Тича". Те имат задачата нощес да напоят сериозно терена и да го превърнат в истинско блато. Това е стар изпитан ТИМ-аджийски номер. Неслучайно дори, когато със седмици не е валяло, теренът във Варна се превръща в нива, стъпи ли там по-сериозен състав. Последните два отбора, които си изпатиха от калните номера бяха Локомотив (Пловдив) и ЦСКА. Двата състава нямаха възможност да играят футбол, което даде шанс на домакините да съберат 4 точки.

Човек ти ок ли си? Аз съм от Варна!! Преди мачовете с ЦСКА и локомотив Пловдив валеше цяла нощ !! Тей че като незнаеш не говори !!!!!!!!!!!!

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 29 апр 2011 17:55

ludaka_97 написа:Човек ти ок ли си? Аз съм от Варна!! Преди мачовете с ЦСКА и локомотив Пловдив валеше цяла нощ !! Тей че като незнаеш не говори !!!!!!!!!!!!

И аз съм от Варна, но не го обвинявай човека. Просто е копирал новина от някаква медия -- не го е писал той, даже не го е коментирал.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 29 апр 2011 17:58

Както yavorescu сподели, видях материал, копирах го, оставих го без коментар за да не се излагам и след проведената дискусия стигаме до извода, че това е повече мит отколкото реалност, и аз приемам споделеното от вас за достоверно.
Изображение

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 29 апр 2011 19:07

Зареден с оптимизъм преди утрешния мач с "Литекс“ е Адемар Жуниор. "Съперникът е шампион, но не смятам, че е по-силен от ЦСКА, който победихме на "Тича“. "Черно море“ знае как да противодейства на грандове и да ги побеждава. Показахме го срещу ЦСКА и с игровото си поведение срещу "Левски“, когато обаче нямахме никакъв шанс“, заяви за "Народно дело“ Адемар. Най-вероятно бразилецът ще играе като ляв бек срещу "оранжевите“. Подобни функции Адемар изпълняваше и при успеха над "червените“. "На "Тича“ не съм бил само вратар и централен защитник. Иначе за мен не е проблем да играя на всеки пост, на който ме постави треньорът. Важното е да съм полезен на тима“, допълни Жуниор.
На 25 май той очаква във Варна бъдещата си съпруга Александра и майка й. Пет дни по-късно Адемар ще заведе двете дами на екскурзия в Израел. След това влюбените се прибират в Бразилия и започват подготовка за сватбата им на 18 юни във Форталеза. "Александра е журналистка в телевизия в родния град. За мой късмет не прави спортни репортажи“, уточни футболистът.

Минимална победа за "Черно море“ срещу "Литекс“ утре прогнозира Милен Бакърджиев. "Чувствам, че двубоят ще завърши с гол повече за родния ми клуб. Нещо като 1:0 или 2:1. Мисля, че нашите ще са психически освободени, защото загуба срещу шампиона няма да има тежест, и ще разгърнат огромния си игрови потенциал“, заяви за "Народно дело“ Милен. Големият халф на "моряците“ от 80-те и 90-те години допуска, че Стефан Генов ще опита да прекърши "оранжевите“ с тактиката, която използва при успеха с 1:0 над ЦСКА. Тогава варненци добре пресираха съперника и затваряха пространствата и търпеливо изкачваха мига за решителния удар. Той бе нанесен от Дончо Атанасов в 79-ата мин. "Логично е така да действаме и в събота. Дано успеем да вкараме първи гол, защото в подобни срещи с изравнени сили това е много важно. Аз лично смятам, че ще се получи интересен мач, тъй като ловчанлии играят открит и техничен футбол“, допълни Бакърджиев. Последният не смята, че липсата на офанзивните халфове Сандриньо и Том сваля класата на"Литекс“. "Видяхте, че и без тях тимът на Любо Пенев изнесе силно второто полувреме срещу ЦСКА за купата. "Литекс“ не е отбор, който зависи от един или двама играчи“, завърши Милен.

Старши треньорът на "Черно море“ Стефан Генов се изказа ласкаво за предстоящия съперник на тима си "Литекс“. Варненци приемат лидера в класирането на "А“ група в мач от 24-ия кръг в събота от 18 ч. на стадион "Тича“. "Литекс“ е най-силният отбор в България. Доказаха го с играта си и сериозния аванс, с който водят в класирането. Ние обаче имаме сили да се противопоставим. В последните мачове се представяме силно и се надявам да продължим тази линия“, заяви Стефан Генов.
Той разкри, че срещу "Сливен“ е заменил Даниел Георгиев и Георги Божилов, тъй като не са били функционално готови на 100% след контузиите, които претърпяха.

ole-bg.com
ИзображениеИзображениеИзображение

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 29 апр 2011 20:47

ShooterMan написа:Колко жалка е ролята на сайтчето СПОРТЛАЙНО :lol: .Утре ще пръснем Литекс по всички показатели и ще наврем БЕЗАПЕЛАЦИОННО 3:0 в тъпите им мутри така,че да се чудят какво да пишат :!:

Хайде да не се изхвърляме. Реално погледнато, надявам се на победа с 1 гол разлика. Ако играем под възможностите си или съдията се намеси -- X. Ако сме прекалено "респектирани" както в София срещу ЦСКА за купата, почетна загуба. Защитата на Литекс е добра, а в халфовата им линия имат боец като Йеленкович. Нападателите им са опасни, вратаря добър. Не мисля, че 3-0 е реалистична прогноза. Освен всичко друго, според мен феновете на Литекс в този форум (с някои изключения) са доста възпитани люде, така че изрази от сорта на "наврем ... в тъпите им мутри" говорят много зле за нас.

Давай го по-спокойно, мястото за освобождаване на енергията е едно -- Ещадио да Тича в събота.

Потребителски аватар
surikat
Контакти:

Мнениеот surikat » 29 апр 2011 20:55

СПЕЦИАЛНО ПОКАНА.....към всички онези ВАРНЕНЦИ,които на мачовете с Левски и ЦСКА ги подкрепят на стадиона във Варна!Елате утре на"ТИЧА".Ще си заслужава.

Върни се в “Черно море”