Aini написа:Днес слушах Гонг с кометарите на Томислав Русев,Ники Александров и Валентин Грънчаров ... Първо искам да отбележа, че харесвам Валенсия, но там ситуацията е ясна.. Нарочно казвам харесвам, защото в Испания не съм фен на никого .......... Но Барса наистина играе може би най-красивия футбол... А и мразя Реал и Жозе Моуриньо ......... Фен съм на Ливърпул ......... Това както и да е ..........
Имам само един въпрос към тримата и най-вече към Валентин Грънчаров. Ако вие сте съдия на мача и видиш ситуацията как ще я отсъдиш? Но да се абстрахираме от всички повторения..... Това е въпроса ми.. А относно мача да си призная даже не очаквах и да е толкова интересен именно заради Моуриньо ..... Да той е треньор с успехи където и да е, но това не е футбол... Че то Италиянското катеначо е по атакуващ футбол от това на Моуриньо.... Според мен не винаги целта оправдава средствата, а и Моуриньо тези номера със съдиите и медиите ги върти всеки път е време беше номера да не мине......
Да в този мач Барса може и да не заслужаваше да спечели, но такъв съдииски късмет много пъти е бил в полза на Реал и Моуриньо.
Да съгласен съм, че Пепе добре пази Меси, но втория гол тип Марадона ......... е това какво е .............. толкова играчи от световна класа (казвам го сериозно без ирония) 5 ли бяха 6 ли бяха не можаха да го спрат ......... Е сори ама не им е виновен само съдията .....
Дай да те попитам аз нещо,Какво направи Барселона,седя в центъра и като мухи без глави си подмятаха топката с "Красиви" пасове.това ли е футбола......???Реал не заслужава да продължи ясно е а сега даже няма шансове но да си свалим очилата малко и да разберем какви наричате футбол