Реал Мадрид - Барселона 0:2 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Справедлив ли беше червения картон на Пепе в мача ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Барселона 0:2 (FT)

Мнениеот RENAULT » 28 апр 2011 18:34

Aini написа:Днес слушах Гонг с кометарите на Томислав Русев,Ники Александров и Валентин Грънчаров ... Първо искам да отбележа, че харесвам Валенсия, но там ситуацията е ясна.. Нарочно казвам харесвам, защото в Испания не съм фен на никого .......... Но Барса наистина играе може би най-красивия футбол... А и мразя Реал и Жозе Моуриньо ......... Фен съм на Ливърпул ......... Това както и да е ..........
Имам само един въпрос към тримата и най-вече към Валентин Грънчаров. Ако вие сте съдия на мача и видиш ситуацията как ще я отсъдиш? Но да се абстрахираме от всички повторения..... Това е въпроса ми.. А относно мача да си призная даже не очаквах и да е толкова интересен именно заради Моуриньо ..... Да той е треньор с успехи където и да е, но това не е футбол... Че то Италиянското катеначо е по атакуващ футбол от това на Моуриньо.... Според мен не винаги целта оправдава средствата, а и Моуриньо тези номера със съдиите и медиите ги върти всеки път е време беше номера да не мине......
Да в този мач Барса може и да не заслужаваше да спечели, но такъв съдииски късмет много пъти е бил в полза на Реал и Моуриньо.
Да съгласен съм, че Пепе добре пази Меси, но втория гол тип Марадона ......... е това какво е .............. толкова играчи от световна класа (казвам го сериозно без ирония) 5 ли бяха 6 ли бяха не можаха да го спрат ......... Е сори ама не им е виновен само съдията .....

Дай да те попитам аз нещо,Какво направи Барселона,седя в центъра и като мухи без глави си подмятаха топката с "Красиви" пасове.това ли е футбола......???Реал не заслужава да продължи ясно е а сега даже няма шансове но да си свалим очилата малко и да разберем какви наричате футбол
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 28 апр 2011 18:37

pepistiq написа:Когато Жозе и неговите отбори играят така всичко е нормално и той е най-големия,когато почнат да хвърлят неговите камани по неговата глава става за съжаление и едва ли не ощетен и кви ли не глупости прочетох за 24 часа няма и толкова.Много добре помни онова 5-0 и тогава се опита още като новодошъл да играе футбол защото знаеше ,че и да падни няма какво толкова да стане защото е наскоро назначен,но тогава много добре му е станало ясно по какъв начин може да противодейства на Барса.Обаче не е очаквал Пеп да му излезне с такава нагласа и да използва неговите методи много правилно го казаха тая вечер в "гонга" каквото повикало такова се обадило.

До вчера всички тези методи били антифутбол,разваляло удоволствието от играта а сега Барса игра така,следователно е правилно.Беше ми интересно къде бяхте миналата седмица......Пак го казва Барселона заслужава да е на финал но не и по този начин

Потребителски аватар
Molotov
Контакти:

Мнениеот Molotov » 28 апр 2011 18:53

Не знам къде сме били миналата седмица, но знам къде бях вчера - НА НЕБЕТО ОТ ЩАСТИЕ. ;)

И аз не виждам логика в това всичко да се гледа от една страна. Най-малкото защото дори мен Бускетс ме вбеси със своите симулации, и си заслужаваше един жълт картон. Същото обаче важи и за Ди Мария :) Ситуацията на Пепе, когато съдията очевидно трябва да направи решението на момента и веднага е заобиколен с викове от 10тина човека, мислите ли че може да го направи по най-уместния начин ? Според мен водеше мача добре, въпреки всичките контра-аргументи :) Беше ли дал жълт картон, играта щеше да стане ОЩЕ по-груба, ако това въобще е възможно !
[center]Изображение
ИзображениеИзображение[/center]

pepistiq
Контакти:

Мнениеот pepistiq » 28 апр 2011 19:01

"До вчера всички тези методи били антифутбол,разваляло удоволствието от играта а сега Барса игра така,следователно е правилно.Беше ми интересно къде бяхте миналата седмица......Пак го казва Барселона заслужава да е на финал но не и по този начин"

Да прочети някаде в поста,че ми е харесало как играха Барса снощи.
Последна промяна от pepistiq на 28 апр 2011 19:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 28 апр 2011 19:02

Molotov написа:Не знам къде сме били миналата седмица, но знам къде бях вчера - НА НЕБЕТО ОТ ЩАСТИЕ. ;)

И аз не виждам логика в това всичко да се гледа от една страна. Най-малкото защото дори мен Бускетс ме вбеси със своите симулации, и си заслужаваше един жълт картон. Същото обаче важи и за Ди Мария :) Ситуацията на Пепе, когато съдията очевидно трябва да направи решението на момента и веднага е заобиколен с викове от 10тина човека, мислите ли че може да го направи по най-уместния начин ? Според мен водеше мача добре, въпреки всичките контра-аргументи :) Беше ли дал жълт картон, играта щеше да стане ОЩЕ по-груба, ако това въобще е възможно !

А защо в бързането си не беше "сгрешил" и да даде жълт картон.И защо все на Барселона се случват такива неща.Или вече сте горди със симулациите си??

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 28 апр 2011 19:07

theprideofplovdiv написа:http://www.youtube.com/watch?v=VwPQ0fInwx8&feature=player_embedded Абе тва е много по-опасно както и първото влизане на Крауч в краката на Рамос!ПЕПЕ ИГРАЕ С ТОПКАТА!Това е много важно,набиите си го в главите(да не казвам кви са ти щото ще обидя),че това е най-съществения момент в цялото нарушение!Скоулс прави по 7-8 такива нарушения на сезон,вие тука ми говорите,че едва ли не Пепе щял да му счупи крака.Как ще стане това при положение,че крака на Алвеш не е стъпил на земята,всеки който малко или много е играл и разбира от футбол се сеща за какво говоря.Много по-голяма е болката когато ти ударят крака стъпил на земята.Плюс това със същата сила и Пепе можеше да се метне във въздуха всеедно Алвеш го е удар под глезена,ама не го направи.Ако го беше направил 90% гаранция,че даже и картон нямаше да има...Както и да е,на този свят всичко се връща!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 апр 2011 19:19

RENAULT написа:
Aini написа:Днес слушах Гонг с кометарите на Томислав Русев,Ники Александров и Валентин Грънчаров ... Първо искам да отбележа, че харесвам Валенсия, но там ситуацията е ясна.. Нарочно казвам харесвам, защото в Испания не съм фен на никого .......... Но Барса наистина играе може би най-красивия футбол... А и мразя Реал и Жозе Моуриньо ......... Фен съм на Ливърпул ......... Това както и да е ..........
Имам само един въпрос към тримата и най-вече към Валентин Грънчаров. Ако вие сте съдия на мача и видиш ситуацията как ще я отсъдиш? Но да се абстрахираме от всички повторения..... Това е въпроса ми.. А относно мача да си призная даже не очаквах и да е толкова интересен именно заради Моуриньо ..... Да той е треньор с успехи където и да е, но това не е футбол... Че то Италиянското катеначо е по атакуващ футбол от това на Моуриньо.... Според мен не винаги целта оправдава средствата, а и Моуриньо тези номера със съдиите и медиите ги върти всеки път е време беше номера да не мине......
Да в този мач Барса може и да не заслужаваше да спечели, но такъв съдииски късмет много пъти е бил в полза на Реал и Моуриньо.
Да съгласен съм, че Пепе добре пази Меси, но втория гол тип Марадона ......... е това какво е .............. толкова играчи от световна класа (казвам го сериозно без ирония) 5 ли бяха 6 ли бяха не можаха да го спрат ......... Е сори ама не им е виновен само съдията .....

Дай да те попитам аз нещо,Какво направи Барселона,седя в центъра и като мухи без глави си подмятаха топката с "Красиви" пасове.това ли е футбола......???Реал не заслужава да продължи ясно е а сега даже няма шансове но да си свалим очилата малко и да разберем какви наричате футбол

Ами когато отбор като Реал забърка бетон, тогава дори и Барса се затруднява да играе атакуващо. Представяш ли си как звучи - Реал бърка бетон и прилага опълченска тактика...като домакин! По-абсурдно нещо чувал ли си? Е, снощи го видяхме!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 28 апр 2011 19:26

vaskonti написа:Не си виждал? Гледам, че си фен на Милан, значи и на Инзаги, нали? Е, наистина ли не си виждал?

Не,толко гнусни симулации като тези на Педро няма никъде,това само в прочутата школа на барса може да го научиш.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 апр 2011 20:05

Santiago Munezz написа:
vaskonti написа:Не си виждал? Гледам, че си фен на Милан, значи и на Инзаги, нали? Е, наистина ли не си виждал?

Не,толко гнусни симулации като тези на Педро няма никъде,това само в прочутата школа на барса може да го научиш.

На това му викам безпристрастно мнение. Да сравняваш симулациите на Бускетс с всепризнатия майстор в това отношение Инзаги е кощунство! Знаеш, че е така, ама...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 28 апр 2011 20:25

vaskonti написа:
Santiago Munezz написа:

На това му викам безпристрастно мнение. Да сравняваш симулациите на Бускетс с всепризнатия майстор в това отношение Инзаги е кощунство! Знаеш, че е така, ама...

Не ве просто няма друг такъв отбор,в който да има толкова много симуланти и провокатори събрани на едно място!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Върни се в “Реал Мадрид”