cska_kts_888 написа:Стига вече с тия оправдания,че парите отиват за стадиона....Футболисти като Алмуния,Диаби,Скилачи,Клиши,Денилсон,Росицки,Аршавин,Бенднер просто незнам какво прават при нас ! Фен съм на Арсенал от 2005 год и след всяка година се чуда как аз виждам,че нямаме добър вратар а Венгер си знае неговото..Трябва ни Уго Лорис,Гари Кейхил,Лейтън Бейнс или Фаб.Коентрао,Еден Азар и още един нападател от сорта на Неймар,Фалкао,Оскар Кардосо това са футболисти който можем да си позволим и ако ги вземем съм 100% сиг,че ще спечелим много трофей...Дано Венгер разбере,че добрия вратар е половин отбор !!Тая година Алмуния нямаше мач в който да пази и да не загубим точки........
не те знам от 2005-та ли от 2009-та ли си фен на Арсенал и доколко гледаш мачовете им изобщо,но вратарския пост ни е най-малкия проблем в момента.Счесни(или както се пише) прави невероятен сезон,и ако вземем впредвид годините му спокойно можем да го определим,като един от най-проспериращите млади вратари.Друг е въпроса,че защитата ни е много слаба и нямаме лидер,който да вкара поне 50% от създаваните положения