Трансферите в Арсенал?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Blue Varna
Контакти:

Re: Арсен Венгер разкри, че няма да прави трансфери през лятото

Мнениеот Blue Varna » 23 апр 2011 14:16

cska_kts_888 написа:Стига вече с тия оправдания,че парите отиват за стадиона....Футболисти като Алмуния,Диаби,Скилачи,Клиши,Денилсон,Росицки,Аршавин,Бенднер просто незнам какво прават при нас ! Фен съм на Арсенал от 2005 год и след всяка година се чуда как аз виждам,че нямаме добър вратар а Венгер си знае неговото..Трябва ни Уго Лорис,Гари Кейхил,Лейтън Бейнс или Фаб.Коентрао,Еден Азар и още един нападател от сорта на Неймар,Фалкао,Оскар Кардосо това са футболисти който можем да си позволим и ако ги вземем съм 100% сиг,че ще спечелим много трофей...Дано Венгер разбере,че добрия вратар е половин отбор !!Тая година Алмуния нямаше мач в който да пази и да не загубим точки........

не те знам от 2005-та ли от 2009-та ли си фен на Арсенал и доколко гледаш мачовете им изобщо,но вратарския пост ни е най-малкия проблем в момента.Счесни(или както се пише) прави невероятен сезон,и ако вземем впредвид годините му спокойно можем да го определим,като един от най-проспериращите млади вратари.Друг е въпроса,че защитата ни е много слаба и нямаме лидер,който да вкара поне 50% от създаваните положения
Жените са като богомолки - докато не изядат на мъжа главата, не се спират

Потребителски аватар
cska_kts_888
Контакти:

Мнениеот cska_kts_888 » 23 апр 2011 14:19

Blue Varna написа:
cska_kts_888 написа:Стига вече с тия оправдания,че парите отиват за стадиона....Футболисти като Алмуния,Диаби,Скилачи,Клиши,Денилсон,Росицки,Аршавин,Бенднер просто незнам какво прават при нас ! Фен съм на Арсенал от 2005 год и след всяка година се чуда как аз виждам,че нямаме добър вратар а Венгер си знае неговото..Трябва ни Уго Лорис,Гари Кейхил,Лейтън Бейнс или Фаб.Коентрао,Еден Азар и още един нападател от сорта на Неймар,Фалкао,Оскар Кардосо това са футболисти който можем да си позволим и ако ги вземем съм 100% сиг,че ще спечелим много трофей...Дано Венгер разбере,че добрия вратар е половин отбор !!Тая година Алмуния нямаше мач в който да пази и да не загубим точки........

не те знам от 2005-та ли от 2009-та ли си фен на Арсенал и доколко гледаш мачовете им изобщо,но вратарския пост ни е най-малкия проблем в момента.Счесни(или както се пише) прави невероятен сезон,и ако вземем впредвид годините му спокойно можем да го определим,като един от най-проспериращите млади вратари.Друг е въпроса,че защитата ни е много слаба и нямаме лидер,който да вкара поне 50% от създаваните положения

Вратарски пост ни бил най-малкия проблем ти луд ли си къв си...В двата мача срещу УБА алмуния ни изгуби 5 точки срещу Нюкасъл на Емирейтс Счезни направи грешка Керъл ни вкара още 3 точки...Оня ден бях на мач и не съм ги гледал с тотнъм ама и по добре,че само се ядосвам пак ебати смешните голове са ни вкарали !!
Само ти,
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.

Потребителски аватар
cska_kts_888
Контакти:

Мнениеот cska_kts_888 » 23 апр 2011 14:23

DmG написа:

Абре вие да не мислите , че парите падат от небето ? Арсенал направи супер огромна инвестиция във бъдещето , но няма как да си направи голям стадион , за да събира повече пари за билети , наеми и други И да купува . Нефтените феи са при " шумните съседи " . Венгер не е от вчера треньор , но със тези космически заплати и този кредит и да иска и да не иска НЯМА ПАРИ ЗА ТРАСФЕРИ !

Истината е,че Арсенал почна да става посредствен отбор колкото и да не ми се иска...То по тая логика ние никога няма да сме конкурентно способни на вас и на челси та дори и на тотнъм и пуул...
Само ти,
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.

Потребителски аватар
Blue Varna
Контакти:

Мнениеот Blue Varna » 23 апр 2011 14:25

cska_kts_888 написа:
Blue Varna написа:

Вратарски пост ни бил най-малкия проблем ти луд ли си къв си...В двата мача срещу УБА алмуния ни изгуби 5 точки срещу Нюкасъл на Емирейтс Счезни направи грешка Керъл ни вкара още 3 точки...Оня ден бях на мач и не съм ги гледал с тотнъм ама и по добре,че само се ядосвам пак ебати смешните голове са ни вкарали !!

Много ще ми е интересно догодина това момче като стане несменяем титуляр и ни спаси в десетки мачове да ти чуя професионалното мнение.Жалко,че не си гледал мача с Спърс,в замунда го има изтегли си го и погледни този "слаб" вратар колко 100%-ви положения спаси.Пак повтарям не е виновен вратаря,че защитата позволява през 5мин някой да му изкача очи в очи.
Жените са като богомолки - докато не изядат на мъжа главата, не се спират

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 23 апр 2011 14:38

cska_kts_888 написа:Истината е,че Арсенал почна да става посредствен отбор колкото и да не ми се иска...То по тая логика ние никога няма да сме конкурентно способни на вас и на челси та дори и на тотнъм и пуул...

Малко ви трябва , стабилна защита + супер дефанзивен халф и един нападател - не като тези слабаци ( без Перси , но той често отсъства ). Имате крила , халфове ,вратар и треньор - и всеки от тях е на много високо ниво !

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 23 апр 2011 14:40

DmG написа:
cska_kts_888 написа:Истината е,че Арсенал почна да става посредствен отбор колкото и да не ми се иска...То по тая логика ние никога няма да сме конкурентно способни на вас и на челси та дори и на тотнъм и пуул...

Малко ви трябва , стабилна защита + супер дефанзивен халф и един нападател - не като тези слабаци ( без Перси , но той често отсъства ). Имате крила , халфове ,вратар и треньор - и всеки от тях е на много високо ниво !

Ето мача със Тотнъм , неможе шпорите да ви вкарат за 2 мача 7 гола - те май срещу всички голями отбори нямат толкова .
А Тотнъм имат ебаси и ялово нападение , да ме извиняват феновете им , но ако имаха нападатели - нямаше да се чудят дали ще са пак във ШЛ .

Потребителски аватар
cska_kts_888
Контакти:

Мнениеот cska_kts_888 » 23 апр 2011 15:40

DmG написа:
DmG написа:

Ето мача със Тотнъм , неможе шпорите да ви вкарат за 2 мача 7 гола - те май срещу всички голями отбори нямат толкова .
А Тотнъм имат ебаси и ялово нападение , да ме извиняват феновете им , но ако имаха нападатели - нямаше да се чудят дали ще са пак във ШЛ .

Еми аз за какво говора защитата ли е вратара ли е нз ама от зад сме трагични и това ще ни струва титлата за поредна година......
Само ти,
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.

Потребителски аватар
cska_kts_888
Контакти:

Мнениеот cska_kts_888 » 23 апр 2011 15:42

DmG написа:

Е трябва ама явно няма да има такива в Арсенал...Добре,че е Уилшър това момче ни е най-добрия футболист тази година !
Само ти,
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.

di4o
Контакти:

Мнениеот di4o » 23 апр 2011 15:53

Ама сте и вие ... Арсен Венгер си е направил сметката . Всичко е добре премислено . Арсенал има гръбнака , намери си вратар в лицето на това хлапе ( не мога да му напиша името :) ). Тия с многото пари ,може и да могат да си купят всеки играч , но мисля че Фифа въвеждаше някакво правило за трансферите . Не знам кога влиза в сила , но всичко е добре пресметнато от Венгер . Тъй че не се плашете - в голямата четворка сте ... :)
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

Потребителски аватар
cska_kts_888
Контакти:

Мнениеот cska_kts_888 » 23 апр 2011 16:33

di4o написа:Ама сте и вие ... Арсен Венгер си е направил сметката . Всичко е добре премислено . Арсенал има гръбнака , намери си вратар в лицето на това хлапе ( не мога да му напиша името :) ). Тия с многото пари ,може и да могат да си купят всеки играч , но мисля че Фифа въвеждаше някакво правило за трансферите . Не знам кога влиза в сила , но всичко е добре пресметнато от Венгер . Тъй че не се плашете - в голямата четворка сте ... :)

И каква сметка си е направил като ние 4-5 години играем един хубав футбол и накрая си оставаме само с него....Тая година с какво можем да я запомним ние,феновете на Арсенал с една победа над Челси и тая над Барса дори и едно смешно отборче като Бирмингам ни победи на финала а да не казваме,че Сър-а ни се подигра на олд трафорд като ни игра с резервите и пак ни би......
Само ти,
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.

Върни се в “Арсенал”