Монтана - ЦСКА - 1:4

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Re: Монтана - ЦСКА

Мнениеот tut » 22 апр 2011 13:48

и аз си мисля , че няма да се напрягаме много ама пак ще е достатъчно за една победа от сорта на 0 : 2-3

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

http://vbox7.com/play:4ebdb110

Потребителски аватар
KennyG
Контакти:

Мнениеот KennyG » 22 апр 2011 14:40

ЦСКА ще победи много трудно според мен с 1-0 или 2-1 , Монтана играят здраво в защита но фактът , че Спас Делев няма да играе е големия плюс за червените . Въпреки , че ни вкара два гола в сряда това стана не заради него а въпреки него . Накрая искам да пожелая на всички фенове на червените успех , защото те доказаха , че са номер 1 и благодарение на тях отбора им е на финал за купата .
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

--------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 22 апр 2011 15:40

KennyG написа:ЦСКА ще победи много трудно според мен с 1-0 или 2-1 , Монтана играят здраво в защита но фактът , че Спас Делев няма да играе е големия плюс за червените . Въпреки , че ни вкара два гола в сряда това стана не заради него а въпреки него . Накрая искам да пожелая на всички фенове на червените успех , защото те доказаха , че са номер 1 и благодарение на тях отбора им е на финал за купата .

хаха ... Спас Делев вкарвал случайно голове,...

Потребителски аватар
gogo_cska
Контакти:

Мнениеот gogo_cska » 22 апр 2011 15:41

difeza написа:
Deluxx написа:Как ЦСКА да не търси нищо в първенството ? По тая логика трябва да играят само Литекс, Левски и Сливен,Видима , Пирин и Каликра другите няма смисъл да играят.Стига с тия глупави коментари!ЦСКА и другите отбори винаги излизат за победа,а Монтана си е осигорила оставането

много добър коментар.

+1000
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!

RedForever
Контакти:

Мнениеот RedForever » 22 апр 2011 16:06

Очаквам двубоя с Монтана да е като този с Видима. Надявам се момчетата да не подценят противника и излязат пределно мобилизирани, а Монтана не се затворят в глуха защита. Предвиждам победа за ЦСКА с 1 или 2 гола разлика. САМО ЦСКА

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 22 апр 2011 16:13

И аз предвиждам минимална победа :lol: :lol: 0-4..тва е минимумът ,който ще вземат Монтана
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
krum_futbolista
Контакти:

Мнениеот krum_futbolista » 22 апр 2011 16:40

tut написа:и аз си мисля , че няма да се напрягаме много ама пак ще е достатъчно за една победа от сорта на 0 : 2-3

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

http://vbox7.com/play:4ebdb110

Клипа е убийствен ! 8-) :lol:
Изображение

MagicMoments написа:
Sisi 1914 написа:Sauntpark

South_Park ли се опита да напишеш, англичанке(

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 22 апр 2011 17:06

B__A__N__DA__TA написа:И аз предвиждам минимална победа :lol: :lol: 0-4..тва е минимумът ,който ще вземат Монтана

Така беше и мача когато бихме Левски,всички казваха че ЦСКА отива в Бургас със супер самочуствие и това щяло да и изиграе шега,а пък какво стана сгазихме акулите както никой не ги е газил в Бургас.

ScarredInRed
Контакти:

Мнениеот ScarredInRed » 22 апр 2011 17:11

Надявам се да не стане както с "Черно Море" и да победим. Милен сигурно ще даде шанс на някои от резервите след здравия мач с "Литекс". Прогнозирам нещо от сорта на 0:1/2.
Да запеем дружно песента,
за отбора в нашите сърца,
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!

Потребителски аватар
shomba14
Контакти:

Мнениеот shomba14 » 22 апр 2011 20:20

Според мен или ще загубим, или ще направим хикс. За съжаление след победата над Литекс ще сме дост отпуснати. Пък и вече няма значение къде ще свършим, защото сме на финал. Както и да е. Мача според мен е 1:1 или победа за Монтана. За съжаление. :(
Изображение

Върни се в “ЦСКА”