и аз си мисля , че няма да се напрягаме много ама пак ще е достатъчно за една победа от сорта на 0 : 2-3
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ
http://vbox7.com/play:4ebdb110
Монтана - ЦСКА - 1:4
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Монтана - ЦСКА
ЦСКА ще победи много трудно според мен с 1-0 или 2-1 , Монтана играят здраво в защита но фактът , че Спас Делев няма да играе е големия плюс за червените . Въпреки , че ни вкара два гола в сряда това стана не заради него а въпреки него . Накрая искам да пожелая на всички фенове на червените успех , защото те доказаха , че са номер 1 и благодарение на тях отбора им е на финал за купата .
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------
KennyG написа:ЦСКА ще победи много трудно според мен с 1-0 или 2-1 , Монтана играят здраво в защита но фактът , че Спас Делев няма да играе е големия плюс за червените . Въпреки , че ни вкара два гола в сряда това стана не заради него а въпреки него . Накрая искам да пожелая на всички фенове на червените успех , защото те доказаха , че са номер 1 и благодарение на тях отбора им е на финал за купата .
хаха ... Спас Делев вкарвал случайно голове,...
difeza написа:Deluxx написа:Как ЦСКА да не търси нищо в първенството ? По тая логика трябва да играят само Литекс, Левски и Сливен,Видима , Пирин и Каликра другите няма смисъл да играят.Стига с тия глупави коментари!ЦСКА и другите отбори винаги излизат за победа,а Монтана си е осигорила оставането
много добър коментар.
+1000
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!
-
- Контакти:
Очаквам двубоя с Монтана да е като този с Видима. Надявам се момчетата да не подценят противника и излязат пределно мобилизирани, а Монтана не се затворят в глуха защита. Предвиждам победа за ЦСКА с 1 или 2 гола разлика. САМО ЦСКА
- B__A__N__DA__TA
И аз предвиждам минимална победа
0-4..тва е минимумът ,който ще вземат Монтана

[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
- krum_futbolista
- Контакти:
tut написа:и аз си мисля , че няма да се напрягаме много ама пак ще е достатъчно за една победа от сорта на 0 : 2-3
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ
http://vbox7.com/play:4ebdb110
Клипа е убийствен !

MagicMoments написа:Sisi 1914 написа:Sauntpark
South_Park ли се опита да напишеш, англичанке(

B__A__N__DA__TA написа:И аз предвиждам минимална победа![]()
0-4..тва е минимумът ,който ще вземат Монтана
Така беше и мача когато бихме Левски,всички казваха че ЦСКА отива в Бургас със супер самочуствие и това щяло да и изиграе шега,а пък какво стана сгазихме акулите както никой не ги е газил в Бургас.
-
- Контакти:
Надявам се да не стане както с "Черно Море" и да победим. Милен сигурно ще даде шанс на някои от резервите след здравия мач с "Литекс". Прогнозирам нещо от сорта на 0:1/2.
Да запеем дружно песента,
за отбора в нашите сърца,
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!
за отбора в нашите сърца,
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!
Според мен или ще загубим, или ще направим хикс. За съжаление след победата над Литекс ще сме дост отпуснати. Пък и вече няма значение къде ще свършим, защото сме на финал. Както и да е. Мача според мен е 1:1 или победа за Монтана. За съжаление.