КБ : ЦСКА - Литекс - 2:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: КБ : ЦСКА - Литекс - 20.04 сярда /21:00/

Мнениеот Синьо сърце » 21 апр 2011 01:18

B__A__N__DA__TA написа: :lol: "надежда всяка,тука оставете" :lol:

ами докатомъждука-ще е надежда!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 21 апр 2011 01:21

delqnski47 написа:
forumx3 написа:Честита победа на ЦСКА и най-вече честито на всички верни фенове които подкрепиха отбора на стадиона :) Много хубав и динамичен мач се получи . Айде дано спечелите :P Левскар съм нооо така стоят нещата , ЦСКА в момента са в прекрасна форма , Литекс ще започне да издиша а за моят любим Левски не знам какво да кажа .... Не мога да позная този Левски от миналата година . Както и да е , честита победа и приятна вечер от мен :P :P

??
Исусе Христе това мнение на левскар ли е?Да?Аре стига бе.... :)
Браво,много съм радостен,че чета положителни коментари :)

На всички ни е ясно,че каkто има левскари да си кажат мнението обективно така има и ЦСКАРИ,Същото се отнася и за тези който петнят емблемата има ги навсякъде.Айде Армейци купата е наша.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 21 апр 2011 01:21

delqnski47 написа:
forumx3 написа:Честита победа на ЦСКА и най-вече честито на всички верни фенове които подкрепиха отбора на стадиона :) Много хубав и динамичен мач се получи . Айде дано спечелите :P Левскар съм нооо така стоят нещата , ЦСКА в момента са в прекрасна форма , Литекс ще започне да издиша а за моят любим Левски не знам какво да кажа .... Не мога да позная този Левски от миналата година . Както и да е , честита победа и приятна вечер от мен :P :P

??

Колега,не се впрягай толкова...ЦСКА игра добре първото и можеше да реши нещата още тогава...Второто Литекс беше отборът и можеше да реши шампионата...Но не стана-това е положението!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 21 апр 2011 01:25

forumx3 написа:Само искам да попитам феновете на ЦСКА какво значи числото 14 за което се заговори доста често в последно време ? До колкото мога аз да разбера излиза , че истинските верни фенове не се гордеят с тези хора от "14" ако мога така да се изразя . Благодаря ако някой отговори на въпроса :p

Тези хора, които плюят по 14-ката , са много заблудени и ще продължават да са така, докато слушат глупостите на Дучето и още някои индивиди.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 апр 2011 01:29

Синьо сърце написа:
delqnski47 написа:

??

Колега,не се впрягай толкова...ЦСКА игра добре първото и можеше да реши нещата още тогава...Второто Литекс беше отборът и можеше да реши шампионата...Но не стана-това е положението!

Зависи за кое ''впрягане'' става въпрос!Отностно мненията на левскарите в тази тема се впрягам(логично,то се вижда защо и наистина останах приятно изумен от горното мнение,без майтап...)!А иначе аз съм на мнение,че наистина се получи един равностоен мач с 1 червено и 1 оранжево полувреме!Така е най добре и за неутралния зрител да има интрига повече :) !Но в този мач наяве излезнаха и до болка познатите ни:
''Като не вкараш,ще ти вкарат'' и ''Футболът е игра на голове''(независимо какви са те) ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 21 апр 2011 03:29

Супер мач и прекрасна атмосфера .
1вото полувреме ни беше едно от най силното от много време на сам, можеше да водим поне с 3:0, 2рото определено си личеше умора при нас и нормално Литекс ни натисна и ако трябва да съм честен по едно време не виждах как ще излезнем от този мач, все пак вкарахме малко щастлив гол, но се класирахме заслужено.
Надявам се да има все повече такива мачове в България , а ние да пълним всеки мач Армията така както днес и леко по леко нещата ще си дойдат на мястото.
Честито на всички Армейци !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Reckless

Мнениеот Reckless » 21 апр 2011 04:33

Доволен съм от мача най-вече, че второто полувреме играхме така, че се видя защо сме шампиони. Доволен съм също, че при тезата, че второто полувреме е на треньора, нашите играха по този начин. Пенев си е треньор, кой каквото ще да казва !
Задавам си въпроса, ако Литекс бяха започнали мача от самото начало по този начин, как щяха да се развият събитията.., само че това е футбол и тръпката я имаше до последно !
Честита победа на ЦСКА !

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 21 апр 2011 08:25

Защо се бихте в сектора?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 21 апр 2011 08:51

Делев най - големия :) Браво много публика много добър мач имено в такива здрави мачове ние трябва да побеждаваме!

[offtopic]Колко хора са били на стадиона?[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

бай-иво
Контакти:

Мнениеот бай-иво » 21 апр 2011 08:54

bigbonusprize написа:Защо се бихте в сектора?

Имаше някакви дето трошаха седалки и от фен клуба отидоха да се разправят с тях.Така стана боят.

Върни се в “ЦСКА”