B__A__N__DA__TA написа:"надежда всяка,тука оставете"
ами докатомъждука-ще е надежда!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
B__A__N__DA__TA написа:"надежда всяка,тука оставете"
delqnski47 написа:forumx3 написа:Честита победа на ЦСКА и най-вече честито на всички верни фенове които подкрепиха отбора на стадионаМного хубав и динамичен мач се получи . Айде дано спечелите
Левскар съм нооо така стоят нещата , ЦСКА в момента са в прекрасна форма , Литекс ще започне да издиша а за моят любим Левски не знам какво да кажа .... Не мога да позная този Левски от миналата година . Както и да е , честита победа и приятна вечер от мен
![]()
??
Исусе Христе това мнение на левскар ли е?Да?Аре стига бе....![]()
Браво,много съм радостен,че чета положителни коментари
delqnski47 написа:forumx3 написа:Честита победа на ЦСКА и най-вече честито на всички верни фенове които подкрепиха отбора на стадионаМного хубав и динамичен мач се получи . Айде дано спечелите
Левскар съм нооо така стоят нещата , ЦСКА в момента са в прекрасна форма , Литекс ще започне да издиша а за моят любим Левски не знам какво да кажа .... Не мога да позная този Левски от миналата година . Както и да е , честита победа и приятна вечер от мен
![]()
??
forumx3 написа:Само искам да попитам феновете на ЦСКА какво значи числото 14 за което се заговори доста често в последно време ? До колкото мога аз да разбера излиза , че истинските верни фенове не се гордеят с тези хора от "14" ако мога така да се изразя . Благодаря ако някой отговори на въпроса :p
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Синьо сърце написа:delqnski47 написа:forumx3 написа:Честита победа на ЦСКА и най-вече честито на всички верни фенове които подкрепиха отбора на стадионаМного хубав и динамичен мач се получи . Айде дано спечелите
![]()
??
Колега,не се впрягай толкова...ЦСКА игра добре първото и можеше да реши нещата още тогава...Второто Литекс беше отборът и можеше да реши шампионата...Но не стана-това е положението!
bigbonusprize написа:Защо се бихте в сектора?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 72 госта