MIRROR:Бербатов е разглезено котенце.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Re: MIRROR:Бербатов е разглезено котенце.

Мнениеот gonzofenka » 04 май 2009 16:57

:x :x :x :x :x :x :x Ей дърта смърт(old death,защото ме съмнява да знаеш английски)далеч не претендирам да съм красавица,за разлика от ГЕЯ,за който говорим.То той едно време верно беше хубав,но сега е ''ОРЕЛ С ОРИЗ''Разбра ли нещастно същество талова,или не ти го побира тъпата глава???? В никакъв случай не съм грозна :evil:
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 май 2009 17:11

Бербатов е перфектен футболист, но стилът му на игра на става за Юнайтед.
Изображение

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 04 май 2009 17:12

:x :x :x :x :x :x Ей дърта смърт(old death,защото ме съмнява да знаеш английски)далеч не претендирам да съм красавица,за разлика от ГЕЯ,за който говорим.То той едно време верно беше хубав,но сега е ''ОРЕЛ С ЛИМОН''Разбра ли нещастно същество талова,или не ти го побира тъпата глава???? В никакъв случай не съм грозна :evil:

Ай,каква жар!Чак плюнки изхвърчаха от монитора :lol: Ти пробва ли го Митко,за да го коментираш с каква резба е.Или злобата ти към него е плод на неосъществените ти мокри сънища ! Един вид лисицата с гроздето.Кисело е,защото не може да го достигне ;)Каква е тая истерия,че чак си развалила и правописа! Като гледам форумните ти изяви,май в предпоследното изречение на публикацията си направила сполучлив автопортрет:) Последното ти твърдение трябва да се докаже.Прати снимка за да докажеш твърдението си.

А сега малко по сериозно.Моме,имаш май някакви проблеми с хормоналния баланс.Тая нервност не е случайна.Отиди на специалист психолог или гениколог,за да ти помогне преди проблемът ти да се задълбочи .Или просто имаш нужда от истински секс,за да изпуснеш малко от парата! Това ти го казвам с искрена загриженост и дано да бъде разбран правилно ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 04 май 2009 17:34

:x Ei durto,ti hodi na ginekolog ili prati Mitko.Nqmam mokri sunista,no ako imah stqha da sa s Gonzo :lol:

По принцип нямам навика да чета и да отговарям на списани на маймуница публикации,но за теб ще направя изключение ,защото си ми доста интересна личност.Аз не ходя на гениколог,а осигурявам работа за тия специалисти,а Бербатов би могъл да те изпрати тебе,ако се вживее в ролята на коминочистач :lol: Съдейки по реакциите ти,явно проблемът ти е в липсата на секс,след като си сложила такъв питек като Гонзо за обект на сексуалните си желания ;) В такъв случай не пращай своя снимка,защото като повечето хора на моята възраст съм със слабо сърце и не желая да увреждам на здравето си сързейцавайки визия като твоята :o

Дете,намери някое друго поле за изява!Тук явно не си в силата си и просто се излагаш ;) Остава да се окажеш и блондинка,и ще попълниш напълно портрета,който изрисува с изявите си във форумите на Гонг :lol:
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 04 май 2009 18:10

Old_death написа:
:x Ei durto,ti hodi na ginekolog ili prati Mitko.Nqmam mokri sunista,no ako imah stqha da sa s Gonzo :lol:

По принцип нямам навика да чета и да отговарям на списани на маймуница публикации,но за теб ще направя изключение ,защото си ми доста интересна личност.Аз не ходя на гениколог,а осигурявам работа за тия специалисти,а Бербатов би могъл да те изпрати тебе,ако се вживее в ролята на коминочистач :lol: Съдейки по реакциите ти,явно проблемът ти е в липсата на секс,след като си сложила такъв питек като Гонзо за обект на сексуалните си желания ;) В такъв случай не пращай своя снимка,защото като повечето хора на моята възраст съм със слабо сърце и не желая да увреждам на здравето си сързейцавайки визия като твоята :o

Дете,намери някое друго поле за изява!Тук явно не си в силата си и просто се излагаш ;) Остава да се окажеш и блондинка,и ще попълниш напълно портрета,който изрисува с изявите си във форумите на Гонг :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
suburban

Мнениеот suburban » 04 май 2009 19:28

gonzofenka написа::x Ei durto,ti hodi na ginekolog ili prati Mitko.Nqmam mokri sunista,no ako imah stqha da sa s Gonzo :lol:

Брей това момче като се превърна от Гонзо в Гонзоро , доста си увеличи рейтинга сред жените... Абе това да не е така, защото вече веждите му не се виждат или просто от любовта към маскираните, рисувани герои? :lol:

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Мнениеот gonzofenka » 04 май 2009 20:16

"ТАЯ''дори няма да ти отговори маймуно проклета.Грозен си ти,а за снимката ми само си мечтайте,нещастници. :evil:
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 04 май 2009 21:46

PFC Litex написа:Бербатов е перфектен футболист, но стилът му на игра на става за Юнайтед.

Ами нека да го оставят сам да си избере отбора в който да играе, само и само да се махне от Ман.Ю, защото съм им луд фен и не желая да играят цял сезон с 10 човека ..... А Барби наблюдавай през следващите месеци, кой отбор ще изяви желание да го купи, щот Съра няма го търпи вечно .... Обзалагам се, че дори отбори от 2-ра лига няма да го искат ... Стила на игра на бербатов е за заводски отбор от бивша соц.държава ....
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 05 май 2009 06:35

"ТАЯ''дори няма да ти отговори маймуно проклета.Грозен си ти,а за снимката ми само си мечтайте,нещастници. :evil:

Много се нервиш,дете,а нервите ще ти трябват като остарееш като мен ;) Не зная защо прекръсна културният ни диалог с персонални обиди,въпреки че съдейки по обекта на сексуалните ти мечти,маймуна може и да е комплимент в твоите уста :lol: Вярно е че за всеки влак си има пътници,но ако ти си падаш по садо мазото и обичаш да се возиш в товарния вагон,не налагай на нас,желаещите да пътуват в спален вагон своите извратени мечти :lol: Ненапразно нарекох Гонзо питек,защото съдейки по фейса му не е нужно да ровиш дълго в родословното му дърво за да откриеш някой неандерталец или липсващото звено между човека и маймуната :lol: И този първичен индивид е модел за мъжка красота за тебе :o Наистина май имаш нужда от лечение ;)

А сега сериозно ще ти кажа някои нещица.Съвсем преднамерено се изгаврих с тебе,но това е резултат от острият и заядлив тон на постовете ти.Ако не искаш да се отнасят така с теб,се постарай да бъдеш малко по търпима в мненията си и по толерантна към другомислещите.Ако си разбрала урока,сега ще мога да си легна с чувство на удолетворение от добре свършената работа ;) Бъди здрава!!!

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 05 май 2009 09:15

Yoda написа:
PFC Litex написа:Бербатов е перфектен футболист, но стилът му на игра на става за Юнайтед.

Ами нека да го оставят сам да си избере отбора в който да играе, само и само да се махне от Ман.Ю, защото съм им луд фен и не желая да играят цял сезон с 10 човека ..... А Барби наблюдавай през следващите месеци, кой отбор ще изяви желание да го купи, щот Съра няма го търпи вечно .... Обзалагам се, че дори отбори от 2-ра лига няма да го искат ... Стила на игра на бербатов е за заводски отбор от бивша соц.държава ....

Ей това е толкоз глупав пост,че почвам да се чудя за здравословното състояние на някои съфорумци.Истината е че ако от Манчестер решат да го подарят на накой отбор съвсем хипотетично на опашката ще има число от поне четири цифри отбори а може и пет.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Върни се в “Футбол - България”