Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ей дърта смърт(old death,защото ме съмнява да знаеш английски)далеч не претендирам да съм красавица,за разлика от ГЕЯ,за който говорим.То той едно време верно беше хубав,но сега е ''ОРЕЛ С ЛИМОН''Разбра ли нещастно същество талова,или не ти го побира тъпата глава???? В никакъв случай не съм грозна
:x Ei durto,ti hodi na ginekolog ili prati Mitko.Nqmam mokri sunista,no ako imah stqha da sa s Gonzo
Old_death написа::x Ei durto,ti hodi na ginekolog ili prati Mitko.Nqmam mokri sunista,no ako imah stqha da sa s Gonzo
По принцип нямам навика да чета и да отговарям на списани на маймуница публикации,но за теб ще направя изключение ,защото си ми доста интересна личност.Аз не ходя на гениколог,а осигурявам работа за тия специалисти,а Бербатов би могъл да те изпрати тебе,ако се вживее в ролята на коминочистачСъдейки по реакциите ти,явно проблемът ти е в липсата на секс,след като си сложила такъв питек като Гонзо за обект на сексуалните си желания
В такъв случай не пращай своя снимка,защото като повечето хора на моята възраст съм със слабо сърце и не желая да увреждам на здравето си сързейцавайки визия като твоята
![]()
Дете,намери някое друго поле за изява!Тук явно не си в силата си и просто се излагашОстава да се окажеш и блондинка,и ще попълниш напълно портрета,който изрисува с изявите си във форумите на Гонг
gonzofenka написа::x Ei durto,ti hodi na ginekolog ili prati Mitko.Nqmam mokri sunista,no ako imah stqha da sa s Gonzo
PFC Litex написа:Бербатов е перфектен футболист, но стилът му на игра на става за Юнайтед.
"ТАЯ''дори няма да ти отговори маймуно проклета.Грозен си ти,а за снимката ми само си мечтайте,нещастници.
Yoda написа:PFC Litex написа:Бербатов е перфектен футболист, но стилът му на игра на става за Юнайтед.
Ами нека да го оставят сам да си избере отбора в който да играе, само и само да се махне от Ман.Ю, защото съм им луд фен и не желая да играят цял сезон с 10 човека ..... А Барби наблюдавай през следващите месеци, кой отбор ще изяви желание да го купи, щот Съра няма го търпи вечно .... Обзалагам се, че дори отбори от 2-ра лига няма да го искат ... Стила на игра на бербатов е за заводски отбор от бивша соц.държава ....
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта