Ще се спазят ли правилата тоя път?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Ще се спазят ли правилата тоя път?

Мнениеот Кашчей » 16 апр 2011 01:37

B__A__N__DA__TA написа:
Кашчей написа:
kartago написа:Интересното е, че съм гледал и в Европа такива мачове, спира електричеството, токов удар, всичко може да се случи( ама що ли пък никъде не видях да се включат генератори?!)! Сега да видим кой е виновен и за земетресението в Япония! Миналата година бях на мача когато спря тока, изчакахме получи се! Тука малко въпроса е и към държавата, каквито са ни пътищата, такива са ни и магистралите за ток!

По изискванията на разни европейски централи, трябва да има аварийно захранване, което да осигури около 1200 лукса осветление при спиране не централното.Аз лично изобщо не съм убеден, че това не е номер на Черноморец защото ми е малко рано за претоварване на мрежата заради курортния сезон ;)

И все пак,нещо по темата ще напишеш ли :?:

Темата е за прекратеният мач, заради спиране на нормалното осветление на стадион Лазур.Аз да съм написал нещо различно, или трябва нещо да кажеш против Кашчей, просто за спорта?А сега иди и виж какво пише в правилника за аварийното захранване на осветлението и изискванията на УЕФА по случая.Иначе гърмите, че Лазур става за ЕКТ.

Сами не се усещате няколко ника, колко сте жалки, когато обсъждате някого, който не ви играе по гайдата на фенските пристрастия.

ПП-Когато прочетеш какви са изискванията за провеждане на футболен мач на електрическо осветление ела и пак ми се прави на мъж, който от всичко разбира!Не претендирам, дали става въпрос за 1200 или 800 лукса, но си има изисквания на УЕФА, които трябва да се спазват.Лично на мен ми прави впечатление, че осветлението на прехвален стадион спира за втори път в рамките на година и то все на важни мачове, но не свързани с ЦСКА.. или това е пълна случайност!?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 16 апр 2011 02:16

Thsmith написа:
Долно уйно написа:Седя тук и докато си гледам телевизия се сетих следното, най-нормалното нещо е утре вечер да си предават мача който е по програма, но хипотетично си представих ако тази вечер беше мач между ЦСКА и Левски, случва се същото и утре вечер трябва да предават Калиакра - Академик, какво щеше да решат от БФС и телевизията? :)

никой не предава мача "по програма" а предават този който ще бъде по гледан...

Това ти li го реши или някъде е написано?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Reckless

Мнениеот Reckless » 16 апр 2011 02:34

"Дихонов: Ще играем, иначе ни грози служебна загуба..."
За какво всъщност става въпрос в тази тема ?

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 16 апр 2011 03:06

Converse написа:
JimBeam написа:
Converse написа:Защо ми бе изтрито мнението, като дори нямаше нито една провокация и лъжа ?
На стадиона имаше ТОЧНО 11 фена на Литекс без знаме и шалове. Жалко за тях, че са пропътували дългото разстояние за 15 минути мач ..

Хаха може би защото се е сметнало за провокация.Но е смешно точно пък вие да говорите за фенове след като ви видяхме че бяхте 7-8 човека агитка и то като домакини да не говорим че на целият мач имаше 250 човека, така че по добре си замълчи.

Неска бяхме 150 човека агитка. :)

Даже и по-малко
Изображение
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 16 апр 2011 03:24

Долно уйно,
Дали? А отсреща на тази снимка е централната трибуна, която почти винаги си е пълна! Ще броиш ли? Представи си това нещо, с пълен централен сектор отсреща?! Нали и на твоя стадион е така?! Сега чакам снимка и на агитката от Ловеч!

Потребителски аватар
asparuhoff
Контакти:

Мнениеот asparuhoff » 16 апр 2011 07:37

Reckless написа:Хайде бе конспиратори ! Напишете нещо !
Темата е за боклука, защото 99% от постовете в нея се оказаха въздух !
Направете си сметката, що за дребни душици сте !

всички се заблудихме, че мача няма да се играе, т.к. Любо Пенев не искал. И адвокатите на Литекс, говоря за коментаторът и този на пистата, почнаха да питат, дали ще се вслушат в желанието на Литекс още веднъж и че така трябвало да бъде, т.к. нямало да има възможност да се предава мача. Оттам тръгна цялата работа. От наглостта на няколко човека и от възможността отново да стане така както те искат

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 16 апр 2011 07:45

Пак се палите предварително.Хайде да почакаме и ще видиме!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
asparuhoff
Контакти:

Мнениеот asparuhoff » 16 апр 2011 08:16

Долно уйно написа:
Капитана написа:
Долно уйно написа:Нещо в този Бургас не им върви :)
Сещам се за един мач пък телевизията имаха проблем и предаваха само второто полувреме, а мача също беше доста интересен

Искам да ти покажа една победа на Литекс в Бургас, щом спомена за вървене и невървене и си кажи мнението за това дали мачът не трябваше да се преиграе, щом си за феърплея. Ха сега! :mrgreen:

http://vbox7.com/play:73cfe5cc

Груба съдийска грешка при отсъждане на нарушението, която повлиява на резултатът на мача, това е моето мнение като независим от ничия страна, преди да ме питаш умишлена ли е или не, не съм аз този които преценява казуса, факт е, че грешка ИМА.

Стига с тези приказки, че всички сме хора и всички грешим. Това никой не го отрича, но как така винаги се получава в полза на Литекс да са грешките???? И в Англия и в Испания съдиите грешат, но това тук го няма никъде. Ако човек погледне класирането ще си помисли едва ли не, че Литекс са някакъв супер отбор и играчите му са някакви извънземни и едва ли не "цъкат" топката по-добре от Барса и са на светлинни години пред останалите отбори в А група.

А най-тъжното е че след този мач, радостин кишишев играч на литекс тогава, излезе пред микрофоните и каза,че е разочарован от публиката в Бургас. Тази публика, която го подкрепяше при първите му стъпки в професионалния футбол.

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 16 апр 2011 08:53

Хаха може би защото се е сметнало за провокация.Но е смешно точно пък вие да говорите за фенове след като ви видяхме че бяхте 7-8 човека агитка и то като домакини да не говорим че на целият мач имаше 250 човека, така че по добре си замълчи.[/quote]

Неска бяхме 150 човека агитка. :)[/quote]

Даже и по-малко
Изображение[/quote]
Днеска ще бъдат повече: Ръководството на ПСФК „Черноморец – Бургас” уведомява привържениците на футбола, че мачът в събота ще се играе при открити врати, тъй като системата за проверка не позволява повторен контрол върху закупените билети.
Каним привържениците на футбола от Бургас да посетят двубоя между отборите на „Черноморец – Бургас” и Литекс Ловеч в събота от 21 часа на стадион „Лазур”.

Днеска отново ще видим великата публика на ПСФК-ТО,,нали ще е без пари.
Последна промяна от masona84 на 16 апр 2011 09:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 16 апр 2011 08:54

kartago написа:Долно уйно,
Дали? А отсреща на тази снимка е централната трибуна, която почти винаги си е пълна!

Стига лъга и ти народа, че имало било хора на стадиона.Видяхме много добре колко народ имаше и сега ще ти дам още снимки, а това че агитката била 150 човека е напълно безумие след като тук се вижда колко са те.Не повече от 20 човека агитка като поне 7-8 си викаха.
Вие за слепи ли ни мислите или за глупави, а даже по време на прякото предаване се видя и колко народ има в сектори зад скамейките толкова колко се виждат и тук на другият сектор и за какви 150 човека агитка ми говорите?Що ставате смешни?

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Върни се в “Футбол - България”