B__A__N__DA__TA написа:Кашчей написа:kartago написа:Интересното е, че съм гледал и в Европа такива мачове, спира електричеството, токов удар, всичко може да се случи( ама що ли пък никъде не видях да се включат генератори?!)! Сега да видим кой е виновен и за земетресението в Япония! Миналата година бях на мача когато спря тока, изчакахме получи се! Тука малко въпроса е и към държавата, каквито са ни пътищата, такива са ни и магистралите за ток!
По изискванията на разни европейски централи, трябва да има аварийно захранване, което да осигури около 1200 лукса осветление при спиране не централното.Аз лично изобщо не съм убеден, че това не е номер на Черноморец защото ми е малко рано за претоварване на мрежата заради курортния сезон
И все пак,нещо по темата ще напишеш ли
Темата е за прекратеният мач, заради спиране на нормалното осветление на стадион Лазур.Аз да съм написал нещо различно, или трябва нещо да кажеш против Кашчей, просто за спорта?А сега иди и виж какво пише в правилника за аварийното захранване на осветлението и изискванията на УЕФА по случая.Иначе гърмите, че Лазур става за ЕКТ.
Сами не се усещате няколко ника, колко сте жалки, когато обсъждате някого, който не ви играе по гайдата на фенските пристрастия.
ПП-Когато прочетеш какви са изискванията за провеждане на футболен мач на електрическо осветление ела и пак ми се прави на мъж, който от всичко разбира!Не претендирам, дали става въпрос за 1200 или 800 лукса, но си има изисквания на УЕФА, които трябва да се спазват.Лично на мен ми прави впечатление, че осветлението на прехвален стадион спира за втори път в рамките на година и то все на важни мачове, но не свързани с ЦСКА.. или това е пълна случайност!?!