Долно уйно написа:За тези които все още не са разбрали защо мачът беше преместен именно за днес да четат внимателно:
1. По наредба на БФС между два мача трябва да има 72 часа
2. Мачът е заложен с начален час 21:00ч. и трябва да се предава с този час
3. В събота в 21:00 и в неделя в 21:00 вече има мачове и няма как да се играе в тези два дни
4. Остава като дата само 15.04 (петък)
5. Двата отбора нямат нищо общо с всички решение по точки от 1 до 4 и това важи за всеки един.
Грешката на БФС е, че трябваше ЦСКА - Литекс да е в четвъртък и всичко е точно, но тъй като мача ще се предава и в Румъния по дъщерният канал sport.ro (както предаваха и мача от Ловеч преди няколко дни), но за четвъртък те имат заложена програма направиха мача да е в сряда, преди да кажете, че какво ни интересува някаква румънска телевизия, двата мача на ЦСКА и Литекс са им платили около милион лева ТВ права.
Съвет от мен, преди да скочиш не казвай хоп, запознайте се с нещата, защото не всичко е конспирация, а най-страшното нещо на този свят е да страдаш от предразсъдъци.
Успех
Както казах одеве - свирено за четвъртък,петък....минало...кой какво се договарял да е мислил...БФС си плаща неустойката и ако иска си търси кинтите после от Черноморец...но първо трябва да се докаже кой има вина,защо,какво,къде и как...Имам предвид ДОКАЖЕ,а не каже...Може да се стигне и до съд...Да се оправят.Мен ме интересува така,както правилата важат за едни,да важат и за другите.Засега е така по този казус.Като преспим ще видим утре как ще е . )))))))