Ще се спазят ли правилата тоя път?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

toi
Контакти:

Re: Ще се спазят ли правилата тоя път?

Мнениеот toi » 15 апр 2011 23:49

Долно уйно написа:За тези които все още не са разбрали защо мачът беше преместен именно за днес да четат внимателно:

1. По наредба на БФС между два мача трябва да има 72 часа
2. Мачът е заложен с начален час 21:00ч. и трябва да се предава с този час
3. В събота в 21:00 и в неделя в 21:00 вече има мачове и няма как да се играе в тези два дни
4. Остава като дата само 15.04 (петък)
5. Двата отбора нямат нищо общо с всички решение по точки от 1 до 4 и това важи за всеки един.

Грешката на БФС е, че трябваше ЦСКА - Литекс да е в четвъртък и всичко е точно, но тъй като мача ще се предава и в Румъния по дъщерният канал sport.ro (както предаваха и мача от Ловеч преди няколко дни), но за четвъртък те имат заложена програма направиха мача да е в сряда, преди да кажете, че какво ни интересува някаква румънска телевизия, двата мача на ЦСКА и Литекс са им платили около милион лева ТВ права.

Съвет от мен, преди да скочиш не казвай хоп, запознайте се с нещата, защото не всичко е конспирация, а най-страшното нещо на този свят е да страдаш от предразсъдъци.

Успех :)

Както казах одеве - свирено за четвъртък,петък....минало...кой какво се договарял да е мислил...БФС си плаща неустойката и ако иска си търси кинтите после от Черноморец...но първо трябва да се докаже кой има вина,защо,какво,къде и как...Имам предвид ДОКАЖЕ,а не каже...Може да се стигне и до съд...Да се оправят.Мен ме интересува така,както правилата важат за едни,да важат и за другите.Засега е така по този казус.Като преспим ще видим утре как ще е . )))))))

Потребителски аватар
Капитана
Контакти:

Мнениеот Капитана » 15 апр 2011 23:50

Dobri написа:2. Черноморец са на 100% виновни :o Защо? Стадиона е лицензиран, следователно е отговарял на всички условия вкл. авариен източник на захранване.

Пак прочети какво си написал и го обмисли! Лиценза не го издава Черноморец или може би ти друго знаеш?

И веднага те питам нещо за аварийния източник. Въпросът няма да е за Черно Море (Вн.), техния стадион няма осветление, но има ламарини.
След като спомена авариен източник, искам да те питам: А какво става, ако в Каварна им изгасне аварийният източник, на който играят мачовете си вече няколко сезона? Ако не знаеш за какво става дума, гледай мач от Каварна ... аз си спомням един мач с Черно Море за купата и че трудно се различаваха цветовете на фланелките.
Последна промяна от Капитана на 15 апр 2011 23:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
smo
Контакти:

EVN: Не е вярно, че проблемът

Мнениеот smo » 15 апр 2011 23:51

Двама представители на електроразпределителното дружество EVN обявиха, че при тях проблем с прекъсването на тока няма! Мачът от 22-я кръг на А група между Черноморец и Литекс бе прекратен в 15-та минута при резултат 0:0, заради изгасване на част от осветителните тела на стадион „Лазур” в Бургас.

Съоръжението потъна в полумрак, което даде повод на главния съдия Ивайло Стоянов да изпрати двата тима в съблекалните.

Близо час след изгасването на лампите, на стадиона се появиха двама представители на електроразпределителното дружество. Те обаче минавайки покрай журналистите успяха да уточнят, че при тях проблем няма. Двамата бяха категорични в това свое мнение. Според предварителната информация, изнесена от пресслужбата на Черноморец, аварията е извън рамките на съоръжението, а от EVN са съобщили, че ще им трябват поне няколко часа за възстановяването на осветлението.

http://www.sport1.bg/sport1/node/212675

Надявам се Цонко Цонев да следи случая и да се учи как се прави аматьора селски . Тихо и кротко, а не като него да зее по медийте...
Хайде Нафта!

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 15 апр 2011 23:53

toi написа:

Както казах одеве - свирено за четвъртък,петък....минало...кой какво се договарял да е мислил...БФС си плаща неустойката и ако иска си търси кинтите после от Черноморец...но първо трябва да се докаже кой има вина,защо,какво,къде и как...Имам предвид ДОКАЖЕ,а не каже...Може да се стигне и до съд...Да се оправят.Мен ме интересува така,както правилата важат за едни,да важат и за другите.Засега е така по този казус.Като преспим ще видим утре как ще е . )))))))

То това щеше да е решението в нормалните страни - мача се преиграва след 24 часа. После се прави щателно разследване и ако се установи вина у Черноморец, то резултата се анулира и се присъжда служебна победа за Литекс + много солени глоби за домакините - финансови и вадене на точки.

Обаче ние сме в България и нищо не се прави както хората.

mrazq_4ervenoto

Мнениеот mrazq_4ervenoto » 15 апр 2011 23:55

Кашчей написа:
Долно уйно написа:toi, телевизията ще си вземе неустойката от виновника да не се излъчва мача, в случая към този момент не знаем кой, нека да излязат официалните становища и тогава.

Лятото на Черноморец - Левски осветлението също изгасна и седяхме в полумрак, но за щастие тогава същото се оправи, оправдаха проблема с натоварена консумация на електроенергия, но ме навежда на мисълта, че не е това, а е вероятно да има някакъв проблем, тъй като лятото, отново тази редица прожектори изгаснаха.

Ти явно чуваш петела та.... ако и утре изгасне осветлението... и в неделя също...Литекс трябва ли да стоят в Бургас, докато лицензираният стадион си оправи осветлението?Що не им гасна с ЦСКА или със Славия, примерно :roll:

Ами много просто бре-мачът ще се играе ПО СВЕТЛО! В 15.00 часа...или 17.00 :mrgreen:

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 15 апр 2011 23:55

Кашчей написа:
Долно уйно написа:toi, телевизията ще си вземе неустойката от виновника да не се излъчва мача, в случая към този момент не знаем кой, нека да излязат официалните становища и тогава.

Лятото на Черноморец - Левски осветлението също изгасна и седяхме в полумрак, но за щастие тогава същото се оправи, оправдаха проблема с натоварена консумация на електроенергия, но ме навежда на мисълта, че не е това, а е вероятно да има някакъв проблем, тъй като лятото, отново тази редица прожектори изгаснаха.

Ти явно чуваш петела та.... ако и утре изгасне осветлението... и в неделя също...Литекс трябва ли да стоят в Бургас, докато лицензираният стадион си оправи осветлението?Що не им гасна с ЦСКА или със Славия, примерно :roll:

Аз стадиони не лицензирам......
Сега чета в гонг какво е споделил Дихонов, а именно че ток до стадиона има, о гръмнал някакъв кабел, ккъде е обаче този кабел е интересно, но това не променя нещата на наредбата, кофти от всичко това е, че феновете на футбола ще бъдем лишени от един интересен двубой.

Нещо в този Бургас не им върви :)
Сещам се за един мач пък телевизията имаха проблем и предаваха само второто полувреме, а мача също беше доста интересен
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

toi
Контакти:

Мнениеот toi » 15 апр 2011 23:58

Dobri написа:
toi написа:

То това щеше да е решението в нормалните страни - мача се преиграва след 24 часа. После се прави щателно разследване и ако се установи вина у Черноморец, то резултата се анулира и се присъжда служебна победа за Литекс + много солени глоби за домакините - финансови и вадене на точки.

Обаче ние сме в България и нищо не се прави както хората.

Според мен този път и тук ще стане почти като при белите хора...мача ше се изиграе утре,после БФС ше си иска едни пари ама не много настоятелно от Черноморец...понеже лиценза на стадиона все пак е издаден от това същото БФС де...пък и да се докаже конкретна вина,на конкретен човек,свързан с клуба в случая е....почти мисията невъзможна...По скоро ще има споразумение за УНСС..нали знаеш какво е...и после с метлата замитаме под килима и ае...)))

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 15 апр 2011 23:59

Ето мачът ще се играе утре все пак, така че стига мрън-мрън . Да не дава Господ да спира утре осветлението на "Васил Левски" :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Капитана
Контакти:

Мнениеот Капитана » 15 апр 2011 23:59

Долно уйно написа:Нещо в този Бургас не им върви :)
Сещам се за един мач пък телевизията имаха проблем и предаваха само второто полувреме, а мача също беше доста интересен

Искам да ти покажа една победа на Литекс в Бургас, щом спомена за вървене и невървене и си кажи мнението за това дали мачът не трябваше да се преиграе, щом си за феърплея. Ха сега! :mrgreen:

http://vbox7.com/play:73cfe5cc

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 16 апр 2011 00:00

Колко часа е между мачовете?
Между началните часове:
53 часа (чисти 51)
88,75 часа (чисти 86,75)
55,25 часа (чисти 53,25)

По наредбата на ФИФА (най-мероятно и на ФА) са нужни 48 часа между мачовете.
БФС са се презастраховали и по-тяхната наредба са нужни 72 часа.

Дори да се играеше по правилата в Англия, ако Литекс играеше в Понеделник 21:00, то следващият им мач трябва да не е по-рано от Сряда 23:00. Възможно ли е? Май не.

Върни се в “Футбол - България”