Bourgas написа:vaskonti написа:stannn написа:И кой е той? За тия 20+ години май такъв нямаше. Още го чакаме ама май не се е родил.
Ами всеки си има отговор за себе си. За мен това е Костов, който взе буквално фалирала държава и в края на мандата добута държавата до там, че подписа първите договори за присъединяване към ЕС. Ясно ми е, че е гепил много, но и е свършил най-много полезна работа за единица време в сравнение с всеки друг премиер.Bourgas написа:Васконти, аз предпочитам да ме управлява свестен Председател на Народното Събрание, защото ТОЙ/ТЯ е най-високопоставения в нашата мила Родина! Това, че сме сбъркани и парламентарната Република се управлява от министър-председател не го разбирам. Та този човек трпбва да бъде честен, достоен и кадърен. Защо да избирам между крадливи и некадърници?!
Това какво предпочиташ нали осъзнаваш, че няма нищо общо с реалността и реалните хора, от които избираме?
Осъзнавам го, че няма нищо общо, но не разбирам защо се прави
Не ме разбирай погрешно, и аз искам такива политици, какви ти искаш, ама просто няма начин да се получи. Затова аз съм на принципа - нека крадат, но и да работят. Аз ще гласувам за тея, които и работят освен да гепят. Затова и винаги ще гласувам за Костов.

[/center]
[/center] [/center]
[/center]

[/center]
[/center]