Борисов даде шокиращо интервю свързано с футбола ни

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Re: Борисов даде шокиращо интервю свързано с футбола ни

Мнениеот stannn » 14 апр 2011 12:21

Vamos Campeon написа:
jorovg написа:
Vamos Campeon написа:Да го ду*а Борисов! Никой да не гласува за ГЕРБ !

Според теб е по-добре да си останат стадионите в сегашното положение или имаш друго решение?

Стадион "Пловдив" кой ще го оправи, бе??? Най-големият стадион в България оставен на прозвола на съдбата.А Варна не заслужава ли хубав стадион? Е*ем ти Софията скапана!

За Варна питай ТИМ. Защо бутнаха стария и оставиха един трап. В Пловдив май е общински стадиона. В София са държавни.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
-Ицо-
Контакти:

Мнениеот -Ицо- » 14 апр 2011 12:23

Реално ако ще се правят 5 стадиона по стандартите на УЕФА то е абсурд те да са в един град.Най-разумно е да се разположат в градове с лесен достъп до магистралата, която при всички положения трябва да е готова преди тези стадиони.Така спокойно ще можем да кандидатстваме за домакинство на някакъв по-голям турнир, без да се притесняваме, че в рамките на два дена 10 агитки ще вилнеят из София.
"Some folks are wise and some are otherwise"

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 14 апр 2011 12:26

-Ицо- написа:Реално ако ще се правят 5 стадиона по стандартите на УЕФА то е абсурд те да са в един град.Най-разумно е да се разположат в градове с лесен достъп до магистралата, която при всички положения трябва да е готова преди тези стадиони.Така спокойно ще можем да кандидатстваме за домакинство на някакъв по-голям турнир, без да се притесняваме, че в рамките на два дена 10 агитки ще вилнеят из София.

+1
Но в случая Борисов говори за разпродаването на Софииски имоти. От София идват парите и си е в реда на нещата да се похарчат в София. Аз също не смятам, че София има нужда от 5-6 стадиона за фубтол...
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 14 апр 2011 12:27

crap написа:Честно казано, изобщо немога да повярвам, че в България се разиграват толкова пари в интернет казината. Дори и да е така, не виждам как точно ще стане тая работа с тези данъци. Не казвам, че идеята е лоша, напротив, страхотна е, но ми звучи, като фикция.

ще се изненадаш.. ще ти кажа аз за един емсец колко пари развъртам..вкарвам 50-60 долара на месец в сметката, а от развъртане (печеля и губя) средно на месец имам завъртени около 600-700долара(заложени), а има хиляди регистрирани и то такива, които залагат много повече от мен
п.п. познавам хора, които с малко по- висок капитал имат средно развъртане 1600-2000 долара оборот на месец (аз лино съм го гледал)... което сам разбираш означава:
5000 евро годишно от мен само 14000евро от този човек.. хайде да ги закръглим на средно 8000евро на година на човек -> 350 000 000 / 8000 = 437 500 души (по малко от половин милион души..)! не мисля, че е недостижимо акто се има рпедвид, че има доста букмейкъри а със сигурност има хора, които рпавят двоен оборот от тези 8000
Последна промяна от NIKSANA на 14 апр 2011 12:32, променено общо 1 път.
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 14 апр 2011 12:31

NIKSANA написа:
crap написа:Честно казано, изобщо немога да повярвам, че в България се разиграват толкова пари в интернет казината. Дори и да е така, не виждам как точно ще стане тая работа с тези данъци. Не казвам, че идеята е лоша, напротив, страхотна е, но ми звучи, като фикция.

ще се изненадаш.. ще ти кажа аз за един емсец колко пари развъртам..вкарвам 50-60 долара на месец в сметката, а от развъртане (печеля и губя) средно на месец имам завъртени около 600-700долара(заложени), а има хиляди регистрирани и то такива, които залагат много повече от мен

Добре де, те не се ли облагат само "вкараните" пари? Или изобщо всичко?!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
-Ицо-
Контакти:

Мнениеот -Ицо- » 14 апр 2011 12:32

crap, хубаво, от София идват, но нали са държавни имоти.Държавата може да прави каквото си иска с тях.Нямам нищо против да се вкарат в София и за спорта, но не за 5 стадиона.Като ще е в София - да са 1-2 стадиона и останалото за мултифункционални зали, басейни, кортове, каквото им душа иска.Та футбола да не е единствения спорт...
"Some folks are wise and some are otherwise"

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 14 апр 2011 12:33

crap написа:
NIKSANA написа:

Добре де, те не се ли облагат само "вкараните" пари? Или изобщо всичко?!

поне от интервюто се разбира, че се говори за заложените суми, а не за депозирани или чиста печалба на букмейкъра
Специалистите доказват, че в интернет годишно се правят залагания за минимум 300-350 млн. евро.

Не знам как ще бъде дефиниран закона
Последна промяна от NIKSANA на 14 апр 2011 12:35, променено общо 1 път.
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 14 апр 2011 12:35

crap написа:Бойко Борисов за пореден път доказва, че е добър политик и в същото време абсолютен безхаберник.

Честно казано, изобщо немога да повярвам, че в България се разиграват толкова пари в интернет казината. Дори и да е така, не виждам как точно ще стане тая работа с тези данъци. Не казвам, че идеята е лоша, напротив, страхотна е, но ми звучи, като фикция.

Борисов е прав за ст. Раковски и останалите. Нямаме нужда от тези развалини. Въпреки, че ако тръгнат да ги бутат, ще има хора, които ще ни одавят в сълзи. Тази идея е много хубаво, но българинът няма да я позволи тая работа. Пак ще има интереси, пак ще има граждански организации(които винаги се появяват точно, когато се върши реална работа)... и т.н.

Другото много важно нещо е, че на София не и трябват 5 стадиона. От какъв зор ще се прави стадион, отговарящ на всички изисквания на УЕФА, за 10 фена на Академик?! Вярно е, че този стадион ще се ползва и от хората в квартала, но защо пък трябва да се налеят милиони, за тези, в случая ненужни, изисквания на УЕФА?! Същото до голяма степен важи и за отборите на Славия и Локомотив... нищо лично към феновете им, но наистина не е нужно. Те кога за последно играха в евро турнири? Евентуално ще могат да ползват някой от другите стадиони, какъв е проблема? Тук пак ще уточня, НЕ КАЗВАМ, че техните стадиони нямат нужда от основен ремонт!!!

Като се има в напредвид, че идват избори... и като знаем Борисов, колко си държи на думата-абсолютно на 100% не я вярвам тая работа. От друга страна обаче, трябва да го поздравим за това, че най-сетне се намери човек, който да завърти тази болна тема в публичното пространство. Въпреки, че съм крайно против неговото правителство и изобщо тая сбирщина от ....., наречена ГЕРБ, му казвам евала за това нещо!
даже са малко обявените пари които се разиграват в интернет според мене надхвърляд милярд лева
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 14 апр 2011 12:37

Честно казано, изобщо немога да повярвам, че в България се разиграват толкова пари в интернет казината. Дори и да е така, не виждам как точно ще стане тая работа с тези данъци. Не казвам, че идеята е лоша, напротив, страхотна е, но ми звучи, като фикция.
[/quote]
ще се изненадаш.. ще ти кажа аз за един емсец колко пари развъртам..вкарвам 50-60 долара на месец в сметката, а от развъртане (печеля и губя) средно на месец имам завъртени около 600-700долара(заложени), а има хиляди регистрирани и то такива, които залагат много повече от мен[/quote]
Добре де, те не се ли облагат само "вкараните" пари? Или изобщо всичко?![/quote]
поне от интервюто се разбира, че се говори за заложените суми, а не за депозирани или чиста печалба на букмейкъра[/quote]
ми точно така е на заложени в мпмета еврофутбол плаща на всеки заложен лев 0.15 ст данак на края на годината оделно плаща 10% данък печалба и става страшно а терикатите от малта нищо
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

petko_cska
Контакти:

Мнениеот petko_cska » 14 апр 2011 12:42

И за мен е подигравка да се правят стадиони на локо София и Славия дето са общо 50 човека, а в същото време в Пловдив например да нямат нито един. Това изказване на Бойко ще му е голям автогол точно за местните избори и май само в София ще си остане герба само.
Софиянец съм, но това е супер тъпо.

Върни се в “Футбол - България”