crap написа:Честно казано, изобщо немога да повярвам, че в България се разиграват толкова пари в интернет казината. Дори и да е така, не виждам как точно ще стане тая работа с тези данъци. Не казвам, че идеята е лоша, напротив, страхотна е, но ми звучи, като фикция.
ще се изненадаш.. ще ти кажа аз за един емсец колко пари развъртам..вкарвам 50-60 долара на месец в сметката, а от развъртане (печеля и губя) средно на месец имам завъртени около 600-700долара(заложени), а има хиляди регистрирани и то такива, които залагат много повече от мен
п.п. познавам хора, които с малко по- висок капитал имат средно развъртане 1600-2000 долара оборот на месец (аз лино съм го гледал)... което сам разбираш означава:
5000 евро годишно от мен само 14000евро от този човек.. хайде да ги закръглим на средно 8000евро на година на човек -> 350 000 000 / 8000 = 437 500 души (по малко от половин милион души..)! не мисля, че е недостижимо акто се има рпедвид, че има доста букмейкъри а със сигурност има хора, които рпавят двоен оборот от тези 8000
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives