ntodorov написа:Devian написа:ntodorov написа:Види се. Колкото мненията - толкоЗ различия и виждания за играта на отбора и съставните му футболисти...Никой обаче не казва нещо за Гочето и "воденето" на играта по време на мач. Определено аз усещам присъствието му. Реагира някак си. Адекватно или не - опитва се поне. Виждам го, че "изживява" мачовете. Е това не е достатъчно да бъде наречен месия, но аз не мога и не бива да изисквам от него да промени нещата с магическа пръчка... Въпреки, че Велков успя да превърне лебед ( не бял и красив, но лебед) в мокра кокошка - ей така без хъс, като на шега.
Гочето в един момент си разтриваше областта на сърцето след толкова емоции и енергия хвърлени край страничната линия
Не съм го видял това, но не е шега тУЙ нящо ( предполагам за мачът със Славия пишеш) Човекът е на годините на баща ми, а на такава възраст емоциите са противопоказни...абе Гочето си е готино и народно човече. От Балъков съм запомнил само изказвания от рода на: "Комплименти за играта", Ша оправяме нещата в движение"...И в двата случая не си наясно за кого и какво са комплиментите и какви са бързащите неща, че да се оправят в движение...
ПС: Не, че трЕнера трЕбва да е оратор, но съм сигурен, че всеки трЕнер, както се изказва така и води тренировките на отбора, така го разбират и футбалерите. Справка Димитър Пенев: Объркан и неразбран словоред, объркана мисъл, нелогичен и непоследователен изказ, но весело и адекватно присъствие на духа...Е- през 1994 г. точно с подобен род игра България обърка света и себе си.
Не знам как издържа целия мач,при положение,че още след края на редовното време изпитваше явно някакви проблеми в тази област,което ясно се видя на по тв