Гочето - (фен) тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Re: Гочето - (фен) тема

Мнениеот Devian » 09 апр 2011 23:43

ntodorov написа:
Devian написа:
ntodorov написа:Види се. Колкото мненията - толкоЗ различия и виждания за играта на отбора и съставните му футболисти...Никой обаче не казва нещо за Гочето и "воденето" на играта по време на мач. Определено аз усещам присъствието му. Реагира някак си. Адекватно или не - опитва се поне. Виждам го, че "изживява" мачовете. Е това не е достатъчно да бъде наречен месия, но аз не мога и не бива да изисквам от него да промени нещата с магическа пръчка... Въпреки, че Велков успя да превърне лебед ( не бял и красив, но лебед) в мокра кокошка - ей така без хъс, като на шега.

Гочето в един момент си разтриваше областта на сърцето след толкова емоции и енергия хвърлени край страничната линия :lol:

Не съм го видял това, но не е шега тУЙ нящо ( предполагам за мачът със Славия пишеш) Човекът е на годините на баща ми, а на такава възраст емоциите са противопоказни...абе Гочето си е готино и народно човече. От Балъков съм запомнил само изказвания от рода на: "Комплименти за играта", Ша оправяме нещата в движение"...И в двата случая не си наясно за кого и какво са комплиментите и какви са бързащите неща, че да се оправят в движение...
ПС: Не, че трЕнера трЕбва да е оратор, но съм сигурен, че всеки трЕнер, както се изказва така и води тренировките на отбора, така го разбират и футбалерите. Справка Димитър Пенев: Объркан и неразбран словоред, объркана мисъл, нелогичен и непоследователен изказ, но весело и адекватно присъствие на духа...Е- през 1994 г. точно с подобен род игра България обърка света и себе си. :)

Не знам как издържа целия мач,при положение,че още след края на редовното време изпитваше явно някакви проблеми в тази област,което ясно се видя на по тв :? Хубав,лош,поне се вижда,че не продължава да копае дъното при него,а и днес прочетох нещо интересно,не знам до колко е вярно...http://www.blitz.bg/sport/article/89838,но ако действително започва да подкарва връзкарите,браво :)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Re: Гочето - (фен) тема

Мнениеот Искам си Акаунта » 10 апр 2011 15:20

Devian - това за връзкарите е несериозно . Отделно Пламен Крумов е съвсем отскоро директор на школата . Просто се търси сензация . Че Терзиев не игра на ниво е вярно , но при Велков кой ли пък игра . Явно му се е размътила главата на момчето . Както се казва младежка звездна болест - справка Мартин Тошев . Пак казвам - едва наесен ще стане ясно . И за Гочето , и за отбора .
п.п И аз видях по ТВ-то да се хваща за сърдечната област .

Върни се в “Черноморец”