Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

styopa
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот styopa » 08 апр 2011 23:54

john barnes написа:аут: б.джоунс, кончески,поулсен,макси,ел жар,инсуа,акуилани,плеси,деген,аяла. идват:марвьо и джарвис засега...

Хайде стига с тази фифа или менажер.За половината където си ги писал аут даже и спекулация в жълтата преса за напускане няма.Плесис напусна миналата година.За Джарвис също не е имало кой знае какви спекулации.

okotie написа:Абе какъв Кака, бе приятел ;д хахаха тва граничи все едно ЦСКА да вземат Мейрелеш, Лукас или нещо такова, несериозно е да се говори. А тоя Марво, не знам, ама да вземем играч, с г/д цял изпуснат сезон, ми се струва неразумно, но Краля си знае работата..

Е не е пък чак толкова невъзможно.Все пак да не забравяме че НЕСВ са доста богати.Въпроса е че Кака не се вписва в обявената трансферна политика на клуба.

п.с. Трансфера на Марво беше направен около началото на декември(ако не се лъжа) и най-вероятно е изцяло дело на Камоли.

john barnes

Мнениеот john barnes » 09 апр 2011 10:25

няма фифа или мениджър мойто момче...ще видиш,че тия са напусналите,а плеси е под наем във гърция,както и ел жар.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 09 апр 2011 11:27

Добре,дай инфо за напускане Джоунс,Макси,Аяла и Инсуа.Акуилани също за сега е 50 на 50.
п.с. Плесис беше продаден на Панатинайкос за необявена сума в края на лятото.

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 09 апр 2011 12:01

styopa написа:Добре,дай инфо за напускане Джоунс,Макси,Аяла и Инсуа.Акуилани също за сега е 50 на 50.
п.с. Плесис беше продаден на Панатинайкос за необявена сума в края на лятото.

от юве казаха поне 5-6 пъти че ще купят акуилани като се изисква да дадат само 15-те млн евро които са клаузата в договора му вече директора каза че 80% е сигурно че ще го купят, кончески веднага го изритаха щом дойде кени ако кени остане треньор на99.9 процента е продаден но при всички положения няма да играе,личи си че Кинга ще разкара макси според мен защото рядко разчита на него, инсуа му изтича договора лятото, ел жар е резерва в ПАОК и от там ще го гонят а остава при нас да е титуляр,поулсен не се разчита на него само резерва е и треньора на Дания каза че само ако играе редовно ще го вика така че и той се маха, Йованович преполагам и че той ще се махне защото не играе редовно, за Джарвис има доста спекулации като се има впредвид че сме април, плеси и деген дебелия не ги използваше та какво остава за кени.Аяла е много неубедителен там където играеше под наем така че според мен вички тия футболисти повече няма да обличат червената фланелка за наша радост :) (може би с изключение на Акуилани)
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

john barnes

Мнениеот john barnes » 09 апр 2011 12:04

само една забележка-инсуа е под наем във галатасарай със опция за купуване 5 млн. евро...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 09 апр 2011 12:06

Хора какво мислите за Павлюченко според мен ако го вземем от тотнъм за около 5 млн ще е добър трансфер защото не му се дава шанс при шпорите а и за резерва на суарес става защото имаме само 2-ма нападатели като се контузи суарес сме гола вода(говоря чисто хипотетично защото досега не са го свъзрвали с нас)
п.с и аз така си мислех но как ще стане след като договора му изтича това лято :roll:
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 09 апр 2011 12:36

Ситуацията с Акуилани често се сменя.Един казва едно,втори друго и т.н.Факт е че на Юве не им остава кой знае колко време за мислене,а за сега няма официална оферта.
С Макси нищо за сега не е излизало като спекулация.Ок няколко срещи остана резерва,не е млад,а заплатата му е доста голяма(все пак когато го взехме беше втори капитан на Аржентина и капитан на Атлетико Мадрид).Все пак обаче според мен шансовете да остане са високи.
Даниел Аяла е с репутацията на перспективен млад защитник(все пак е младежки национал на Испания),а и има доста прилична физика.Беше пратен под наем в Дарби да трупа опит.Защо е сложен като сигурен напускаш нямам никаква идея.
Инсуа не му изтича договора лятото(имам някакъв спомен че 2009та година подписа дългосрочен договор),а при липсата на ляв защитник като нищо може и да е резервен вариант за следващия сезон.
Джарвис e един от многото спекулации.Нищо повече.

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 09 апр 2011 14:14

styopa написа:Ситуацията с Акуилани често се сменя.Един казва едно,втори друго и т.н.Факт е че на Юве не им остава кой знае колко време за мислене,а за сега няма официална оферта.
С Макси нищо за сега не е излизало като спекулация.Ок няколко срещи остана резерва,не е млад,а заплатата му е доста голяма(все пак когато го взехме беше втори капитан на Аржентина и капитан на Атлетико Мадрид).Все пак обаче според мен шансовете да остане са високи.
Даниел Аяла е с репутацията на перспективен млад защитник(все пак е младежки национал на Испания),а и има доста прилична физика.Беше пратен под наем в Дарби да трупа опит.Защо е сложен като сигурен напускаш нямам никаква идея.
Инсуа не му изтича договора лятото(имам някакъв спомен че 2009та година подписа дългосрочен договор),а при липсата на ляв защитник като нищо може и да е резервен вариант за следващия сезон.
Джарвис e един от многото спекулации.Нищо повече.

покажи ми къде ситуацията с Акуилани се е сменила и сега април месец каква офицялна оферта искаш нали ти казах че съвсем скоро директора каза че ще искат Акуилани да остане в Юве просто дават 15 млн и е техен не са нужни нито медицински прегледи нито оточняване на личните условия.Макси за да е бил втори капитан на аржентина се изисква да си много тъп :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: та той ни е един от най слабите футболисти единственото което може са пасове на 2 метра от него и от време на време някое празно пространство да намери колко пропуски има , срещу челси надмина йовов ... Аяла може и да остане стига да има потенциал момчето все пак едва ли е по слаб от кириякос.
Инсуа в Ливърпул до 2011 година
Младият аржентински защитник Емилиано Инсуа подписа нов договор с Ливърпул и ще остане на "Анфийлд" до 2011 година. 19-годишният ляв бек дебютира с екипа на мърсисайдци през по-миналия сезон, а през изминалата надпревара записа още три мача с екипа на "червените". Той е редовен участник в мачовете на младежкия национален отбор на Аржентина. Инсуа премина в Ливърпул преди два сезона от Бока Хуниорс първо под наем, след което тимът на Рафаел Бенитес заплати за услугите му 1 милион английски лири.Новината е от 02 юли 2008 Все пак ако му вземем 5 млн ще е добре :)

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 09 апр 2011 15:09

smart написа:Макси за да е бил втори капитан на аржентина се изисква да си много тъп :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: та той ни е един от най слабите футболисти единственото което може са пасове на 2 метра от него и от време на време някое празно пространство да намери колко пропуски има , срещу челси надмина йовов ...

Това че не знаеш визитките на футболистите си е твой проблем.

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 09 апр 2011 15:19

styopa написа:
smart написа:Макси за да е бил втори капитан на аржентина се изисква да си много тъп :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: та той ни е един от най слабите футболисти единственото което може са пасове на 2 метра от него и от време на време някое празно пространство да намери колко пропуски има , срещу челси надмина йовов ...

Това че не знаеш визитките на футболистите си е твой проблем.

аз знам много добре какъв е бил просто казвам че е прекалено слаб за да бъде втори капитан при наличието на футболисти като меси ,тевес,игуаин ;)

Върни се в “Ливърпул”