styopa написа:Ситуацията с Акуилани често се сменя.Един казва едно,втори друго и т.н.Факт е че на Юве не им остава кой знае колко време за мислене,а за сега няма официална оферта.
С Макси нищо за сега не е излизало като спекулация.Ок няколко срещи остана резерва,не е млад,а заплатата му е доста голяма(все пак когато го взехме беше втори капитан на Аржентина и капитан на Атлетико Мадрид).Все пак обаче според мен шансовете да остане са високи.
Даниел Аяла е с репутацията на перспективен млад защитник(все пак е младежки национал на Испания),а и има доста прилична физика.Беше пратен под наем в Дарби да трупа опит.Защо е сложен като сигурен напускаш нямам никаква идея.
Инсуа не му изтича договора лятото(имам някакъв спомен че 2009та година  подписа дългосрочен договор),а при липсата на ляв защитник като нищо може и да е резервен вариант за следващия сезон.
Джарвис e един от многото спекулации.Нищо повече.
покажи ми къде ситуацията с Акуилани се е сменила и сега април месец каква офицялна оферта искаш нали ти казах че съвсем скоро директора каза че ще искат Акуилани да остане в Юве просто дават 15 млн и е техен не са нужни нито медицински прегледи нито оточняване на личните условия.Макси за да е бил втори капитан на аржентина се изисква да си много тъп  

та той ни е един от най слабите футболисти единственото което може са пасове на 2 метра от него и от време на време някое празно пространство да намери колко пропуски има , срещу челси надмина йовов ... Аяла може и да остане стига да има потенциал момчето все пак едва ли е по слаб от кириякос.
Инсуа в Ливърпул до 2011 година
Младият аржентински защитник Емилиано Инсуа подписа нов договор с Ливърпул и ще остане на "Анфийлд" до 2011 година. 19-годишният ляв бек дебютира с екипа на мърсисайдци през по-миналия сезон, а през изминалата надпревара записа още три мача с екипа на "червените". Той е редовен участник в мачовете на младежкия национален отбор на Аржентина. Инсуа премина в Ливърпул преди два сезона от Бока Хуниорс първо под наем, след което тимът на Рафаел Бенитес заплати за услугите му 1 милион английски лири.Новината е от 02 юли 2008 Все пак ако му вземем 5 млн ще е добре