Уговорка между ЦСКА и Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: Уговорка между ЦСКА и Литекс

Мнениеот Rivaldo10 » 08 апр 2011 19:41

L_Messi написа:
storm написа:Ами то и аз имам чувството че "Цска" ще бие, ама да видим, дано съм прав де.. :)

За купата ли? И аз имам такова предчувствие :)

Тихо, че пуканката пак ще ни изкара най-болните мозъци на света! :lol:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 08 апр 2011 19:42

pompei написа:Всичко е ясно вече с изтегления жребий за купата днес.
Литекс бие ЦСКА за първенство и става шампион, а другата седмица ЦСКА бие и взима купата.
Ясно е и за слепците. Да изкараме по някой лев и ние от залози.
Вие как мислите?

8-)

Литекс водят с 8 точки преднина. Мачът е в Ловеч, където могат да бият всеки и без да влизат в уговорки ...
Нещо не ми се връзва тая схема ... :roll:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
TheApostleOfFreedom
Контакти:

Мнениеот TheApostleOfFreedom » 08 апр 2011 19:43

Ах, с тези спекулации... Ще стане квото са решили (договорка) или квото решат (да играят). Много ми е интересно, ако или Литекс, или ЦСКА бие и двата мача, а още повече ако ЦСКА бие в Ловеч, а Литекс в София. Тогаз ще мога да кажа: "Ъъ, това май не е договорено..."
Дяконе, победихме!

Cry! For near the town of Sofia,
Sticks up, I saw, black gallows,
And your only son, Bulgaria,
Hangs on it with a fearful strength.

http://www.youtube.com/watch?v=4GC-_1ErAFk - Защото съм Левскарче!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 08 апр 2011 19:46

Към всички тия,които се водят фенове на Левски,но дълбоко в същноста си са роднини на едно рогато добиче.ЖАЛКИ СТЕ!!!Гони ви невероята параноя.Искахте чужд съдия и го получихте.Сега ревете от съдийството!Иван Вуцов ли да ви свири мачовете?Какво плачете като вдовици за х*й?Да си бяхте свършили работата в Ловеч,а не сега да гледате по стар навик в чуждо канче!Бягайте да лъскате поредните калъвки!Няма го вече Гигов за да ви сервира ЕКТ на тепсия!Сега е момента да направим две поредни победи срещу Литекс.В неделя ще са уморени,а за купата на Армията нямат никакви шансове.Моята прогноза е равен в първенството и победа за купата,а подуенци да правят балончета под вода,за да не вдигат прах :) :) :)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

pankin
Контакти:

Мнениеот pankin » 08 апр 2011 19:47

Долно уйно написа:
pompei написа:Всичко е ясно вече с изтегления жребий за купата днес.
Литекс бие ЦСКА за първенство и става шампион, а другата седмица ЦСКА бие и взима купата.
Ясно е и за слепците. Да изкараме по някой лев и ние от залози.
Вие как мислите?

Искам да заложиш 1 000 лева за единица на Литекс и 1 000 за единица на ЦСКА за купата, да сканираш фиша и да го покажеш тук, не направиш ли същото си поредният сейрджия.

+1, Та тоя не смее и 5лв. да заложи

pankin
Контакти:

Мнениеот pankin » 08 апр 2011 19:48

Old_death написа:Към всички тия,които се водят фенове на Левски,но дълбоко в същноста си са роднини на едно рогато добиче.ЖАЛКИ СТЕ!!!Гони ви невероята параноя.Искахте чужд съдия и го получихте.Сега ревете от съдийството!Иван Вуцов ли да ви свири мачовете?Какво плачете като вдовици за х*й?Да си бяхте свършили работата в Ловеч,а не сега да гледате по стар навик в чуждо канче!Бягайте да лъскате поредните калъвки!Няма го вече Гигов за да ви сервира ЕКТ на тепсия!Сега е момента да направим две поредни победи срещу Литекс.В неделя ще са уморени,а за купата на Армията нямат никакви шансове.Моята прогноза е равен в първенството и победа за купата,а подуенци да правят балончета под вода,за да не вдигат прах :) :) :)

+++++++++++10000000000000000000000000000000

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 08 апр 2011 19:50

Old_death написа:Към всички тия,които се водят фенове на Левски,но дълбоко в същноста си са роднини на едно рогато добиче.ЖАЛКИ СТЕ!!!Гони ви невероята параноя.Искахте чужд съдия и го получихте.Сега ревете от съдийството!Иван Вуцов ли да ви свири мачовете?Какво плачете като вдовици за х*й?Да си бяхте свършили работата в Ловеч,а не сега да гледате по стар навик в чуждо канче!Бягайте да лъскате поредните калъвки!Няма го вече Гигов за да ви сервира ЕКТ на тепсия!Сега е момента да направим две поредни победи срещу Литекс.В неделя ще са уморени,а за купата на Армията нямат никакви шансове.Моята прогноза е равен в първенството и победа за купата,а подуенци да правят балончета под вода,за да не вдигат прах :) :) :)

Свали тези алено червени очила де! Къде видя, да се коментира съдията на Литекс-Левски? Или ти си пишеш по СТАР навик глупостите и провокациите, без значение дали има поне малка доза истина в тях?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 08 апр 2011 19:56

В неделя мача ще е или Х или 2 ,а за купата твърда 1 :)

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 08 апр 2011 19:56

За Първенството: Отиваме, бием ги и си тръгваме.
За Купата: Идват, бием ги и си тръгват. :mrgreen:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

TopCat
Контакти:

Мнениеот TopCat » 08 апр 2011 19:57

Кой ви каза, че ако бие Литекс, ЦСКА ще вземе купата! Тази година бате Венци е в Европа и ще го прави с купата!

Върни се в “Архив”