L_Messi написа:storm написа:Ами то и аз имам чувството че "Цска" ще бие, ама да видим, дано съм прав де..
За купата ли? И аз имам такова предчувствие
Тихо, че пуканката пак ще ни изкара най-болните мозъци на света!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
L_Messi написа:storm написа:Ами то и аз имам чувството че "Цска" ще бие, ама да видим, дано съм прав де..
За купата ли? И аз имам такова предчувствие
pompei написа:Всичко е ясно вече с изтегления жребий за купата днес.
Литекс бие ЦСКА за първенство и става шампион, а другата седмица ЦСКА бие и взима купата.
Ясно е и за слепците. Да изкараме по някой лев и ние от залози.
Вие как мислите?
Долно уйно написа:pompei написа:Всичко е ясно вече с изтегления жребий за купата днес.
Литекс бие ЦСКА за първенство и става шампион, а другата седмица ЦСКА бие и взима купата.
Ясно е и за слепците. Да изкараме по някой лев и ние от залози.
Вие как мислите?
Искам да заложиш 1 000 лева за единица на Литекс и 1 000 за единица на ЦСКА за купата, да сканираш фиша и да го покажеш тук, не направиш ли същото си поредният сейрджия.
Old_death написа:Към всички тия,които се водят фенове на Левски,но дълбоко в същноста си са роднини на едно рогато добиче.ЖАЛКИ СТЕ!!!Гони ви невероята параноя.Искахте чужд съдия и го получихте.Сега ревете от съдийството!Иван Вуцов ли да ви свири мачовете?Какво плачете като вдовици за х*й?Да си бяхте свършили работата в Ловеч,а не сега да гледате по стар навик в чуждо канче!Бягайте да лъскате поредните калъвки!Няма го вече Гигов за да ви сервира ЕКТ на тепсия!Сега е момента да направим две поредни победи срещу Литекс.В неделя ще са уморени,а за купата на Армията нямат никакви шансове.Моята прогноза е равен в първенството и победа за купата,а подуенци да правят балончета под вода,за да не вдигат прах![]()
![]()
Old_death написа:Към всички тия,които се водят фенове на Левски,но дълбоко в същноста си са роднини на едно рогато добиче.ЖАЛКИ СТЕ!!!Гони ви невероята параноя.Искахте чужд съдия и го получихте.Сега ревете от съдийството!Иван Вуцов ли да ви свири мачовете?Какво плачете като вдовици за х*й?Да си бяхте свършили работата в Ловеч,а не сега да гледате по стар навик в чуждо канче!Бягайте да лъскате поредните калъвки!Няма го вече Гигов за да ви сервира ЕКТ на тепсия!Сега е момента да направим две поредни победи срещу Литекс.В неделя ще са уморени,а за купата на Армията нямат никакви шансове.Моята прогноза е равен в първенството и победа за купата,а подуенци да правят балончета под вода,за да не вдигат прах![]()
![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта