Правилно ли е двубоите за купата да са без реванш
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Правилно ли е двубоите за купата да са без реванш
Правилно е! Точно това направи турнира за купата интересен! Защо трябва едни и същи отбори да печелят купата?! Това е правилния регламент - никаква промяна!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев
Христо Ботев
Да! Може би това е най- добрият формат.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- n0_FeArBG
- Контакти:
lisynger написа:levskarinvt написа:teksas_CSKA написа:Ако,бяхте били нямаше да пишеш това нали?Ама сега боли и "търсим под вола говедо"!!!!!!!!!!
Ние за разлика от вас не режем греди и не псуваме футболистите си след такива болезнени загуби,а приемаме нещата мъжки.
Като псувате треньора който преди 5 месеца беше "най-великия" ?
Пичага,айде дай да не говорим за тренери,че вие сте първенци в това

Аз казах,че мача беше равностоен(макар,не директно),получи се адски здрав сблъсък и 2-та отбора заслужаваха да продължат,уви това не беше моят любим...надявам се само футболистите да не се скапят психически,защото за мен беше отличен мач!
Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Виждам, че почти всички са за сегашния формат, аз също мисля така. В 1 мач малките отбори имат много по-голям шанс и се играе яко, защото паднеш ли, всичко приключва. При 2 мача изненадите ще се сведат до минимум и почти няма как Криводол да отстрани Славия, Пирин да бие ЦСКА или Локо (Пд) и прочие изненади.
Форматът си е перфектен и няма защо да се бута, не съм съгласен и полуфиналите да са на неутрален терен, не съм чул някъде това да е така, че да се прави тук, а и не виждам голям смисъл. Купата си зависи много от късмета и от конкретния мач, в това е нейният чар и той трябва да се запази
Форматът си е перфектен и няма защо да се бута, не съм съгласен и полуфиналите да са на неутрален терен, не съм чул някъде това да е така, че да се прави тук, а и не виждам голям смисъл. Купата си зависи много от късмета и от конкретния мач, в това е нейният чар и той трябва да се запази

- n0_FeArBG
- Контакти:
Viktor4o_Rs написа:Виждам, че почти всички са за сегашния формат, аз също мисля така. В 1 мач малките отбори имат много по-голям шанс и се играе яко, защото паднеш ли, всичко приключва. При 2 мача изненадите ще се сведат до минимум и почти няма как Криводол да отстрани Славия, Пирин да бие ЦСКА или Локо (Пд) и прочие изненади.
Е да прав си,отборите от по-ниските дивизии ще имат реален шанс,както беше миналата година.С едната ръка съм за реванши,с другата както си е сега,фифти-фифти!!!
Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.
НЕ НЕ Е ПРАВЕЛНО ТРЯЛВА ДА СЕ ИГРАЯТ ДОКТО ЛЕФСКИ БИЕ ХАХАХА
Какво значение има колко мача са? Особено при равностойни отбори...
И финала е в един мач. Дреме ми, че сме стигнали финал и сме паднали с дузпи от чорбата (съвсем в рамките на нормалното), нали купата не е при нас.
Живота продължава, обичам си отбора още повече и гледам напред. За мен е важно, че видях Илиев и Кривия заедно на терена.. това е в тия мачове си личат левскарите ...
И финала е в един мач. Дреме ми, че сме стигнали финал и сме паднали с дузпи от чорбата (съвсем в рамките на нормалното), нали купата не е при нас.
Живота продължава, обичам си отбора още повече и гледам напред. За мен е важно, че видях Илиев и Кривия заедно на терена.. това е в тия мачове си личат левскарите ...
-
- Контакти:
Фен съм на Левски но съм на 100 % за това мачовете за купата на България да са без реванш.Така има интрига и изненади,иначе пирин нямаше да е на полуфинал нито Берое да спечели купата миналата година и то срещу поморие
Интересно е ама не е много справедливо
Според така се бутат по-слабите отбори, от което не печели българския футбол, камо ли коефициента в Европа....

Според така се бутат по-слабите отбори, от което не печели българския футбол, камо ли коефициента в Европа....
Върни се в “Футбол - България”