Thsmith написа:Irish stout написа:Към левскарите - с поведението си в темата защитавате тепегьозлъка на Батков и Гонзо. Поздравления!
След като сте тук, можете да отговорите дали според вас БФС не "пуска" Карвальо в Локото, за да си върне Батков капарото, при положение, че уж няма договор с Левски,а с Локото?
За другите незнам, но аз съм на мнение, че когато се говори с фенове на други отбори винаги трябва да се защитава и подкрепя своето. Независимо какво прави. Споровете може да се водят между нас, но щом чужд се намеси всички заедно трябва да защитаваме своето. Да не говорим, че в случая единственото за което са виновни батков и Гонзо е, че са взели некадърни доктори който не са разкрили опита за измама на базил навреме...
Що се отнася до другото... незнам дали това е опит за извиване на ръцете и няма как някой тук да знае... но е нормално Батков да си иска парите и да търси начин да си ги вземе
А бе капаро нали знаеш, че не се връща. Няма договор, в който капарото да подлежи на връщане, ако не си спазиш задълженията. Така че много му здраве на Батков, за него е нормално да си търси капарото, щото е неморален човек.
Не е нормално да го защитавате, само щото е шеф на Левски. Нормалното е да кажете, че не е прав, което съм убеден, че мислите и вие, и ... толкова. Разумният човек знае не кога да разтегля локуми, а кога да замълчи.