Тема: Базил де Карвальо

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Re: БФС: Карвальо е футболист на Левски

Мнениеот Irish stout » 01 апр 2011 17:00

Thsmith написа:
Irish stout написа:Към левскарите - с поведението си в темата защитавате тепегьозлъка на Батков и Гонзо. Поздравления!

След като сте тук, можете да отговорите дали според вас БФС не "пуска" Карвальо в Локото, за да си върне Батков капарото, при положение, че уж няма договор с Левски,а с Локото?

За другите незнам, но аз съм на мнение, че когато се говори с фенове на други отбори винаги трябва да се защитава и подкрепя своето. Независимо какво прави. Споровете може да се водят между нас, но щом чужд се намеси всички заедно трябва да защитаваме своето. Да не говорим, че в случая единственото за което са виновни батков и Гонзо е, че са взели некадърни доктори който не са разкрили опита за измама на базил навреме...

Що се отнася до другото... незнам дали това е опит за извиване на ръцете и няма как някой тук да знае... но е нормално Батков да си иска парите и да търси начин да си ги вземе

А бе капаро нали знаеш, че не се връща. Няма договор, в който капарото да подлежи на връщане, ако не си спазиш задълженията. Така че много му здраве на Батков, за него е нормално да си търси капарото, щото е неморален човек.

Не е нормално да го защитавате, само щото е шеф на Левски. Нормалното е да кажете, че не е прав, което съм убеден, че мислите и вие, и ... толкова. Разумният човек знае не кога да разтегля локуми, а кога да замълчи.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 апр 2011 17:04

По Гонг чух,че "случаят Карвальо" е отложен за вторник. :oops: Защо ли?Нали беше ясен? :?

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Мнениеот 1926 » 01 апр 2011 17:30

БФС не картотекира Карвальо за Славия
БФС не позволи на Локомотив да картотекира Базил дьо Карвальо за мача срещу Славия, предаде пред репортер на Plovdiv24.bg, административния директор на клуба Атанас Узунов.

"За БФС договорът на Базил с Левски е редовен и отказаха да картотекират футболиста. В момента родната централа разглежда няколко аспекта около възможността да го картотекира. Спортно-техническата комисия обаче не е в пълен състав и сигурно ще отложат случая за вторник или четвъртък", завърши администратора.

(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://sport.plovdiv24.bg/243028.html#ixzz1IHWxWJQS

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 апр 2011 17:43

1926 написа:БФС не картотекира Карвальо за Славия
БФС не позволи на Локомотив да картотекира Базил дьо Карвальо за мача срещу Славия, предаде пред репортер на Plovdiv24.bg, административния директор на клуба Атанас Узунов.

"За БФС договорът на Базил с Левски е редовен и отказаха да картотекират футболиста. В момента родната централа разглежда няколко аспекта около възможността да го картотекира. Спортно-техническата комисия обаче не е в пълен състав и сигурно ще отложат случая за вторник или четвъртък", завърши администратора.

(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://sport.plovdiv24.bg/243028.html#ixzz1IHWxWJQS

"В БФС продължават да умуват дали да картотекират Базил де Карвальо в Локомотив (Пд) още за мача срещу Славия този уикенд. Във футболния съюз вчера отказаха да запишат футболиста в отбора от квартал „Лаута“, макар че и ФИФА няма решение по случая.
В момента родната централа разглежда няколко аспекта около възможността да го картотекира. Спортно-техническата комисия обаче не е в пълен състав и може да отложи случая за следващия вторник. Това би означавало, че Карвальо ще пропусне предстоящото домакинство на Славия утре, но ако на 5 април бъде уреден въпросът, то той ще може да вземе участие в мача срещу Пирин за Купата на България на следващия ден."
Забелязваш ли разликата:
"За БФС договорът на Базил с Левски е редовен и отказаха да картотекират футболиста."
Това ти ли го "добави" или въпросният сайт?

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Мнениеот 1926 » 01 апр 2011 18:01

Ако искаш кликни за да се убедиш. Защо да добавям какво и да било??? Цитират Атанас Узунов който обяснява защо БФС не картотекира Базил.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 апр 2011 20:04

Irish stout написа:А бе капаро нали знаеш, че не се връща. Няма договор, в който капарото да подлежи на връщане
Може би аз не съм разбрал (ако е така ме извинете) но не ставаше ли дума за парите който Ба е взела като комисионна?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 02 апр 2011 13:18

Thsmith написа:
Irish stout написа:А бе капаро нали знаеш, че не се връща. Няма договор, в който капарото да подлежи на връщане
Може би аз не съм разбрал (ако е така ме извинете) но не ставаше ли дума за парите който Ба е взела като комисионна?

Да, грешно се изразих, ама той Батков тези пари ще иска да си върне.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 05 апр 2011 16:48

Карвальо е картотекиран http://gong.bg/view_article.php?article_id=195351
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

staria
Контакти:

(В)Карвальо is back

Мнениеот staria » 05 апр 2011 16:57

http://lokoplovdiv.gong.bg/view_article ... _id=195351