Цървена звезда идва за 85 годишнината на Локо Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Цървена звезда идва за 85 годишнината на Локо Пловдив

Мнениеот Пловдив1926 » 04 апр 2011 10:43

Не ме кефят сърбите.

Звезда са голям отбор с най-добрата публика на балканския полуостров. Ще дойдат и фенове и ще стане шоу. Ти кой искаш да дойде?

И аз искам тристранен турнир на отборите 1926 година между нас, Наполи и Паок ама не е толкова лесно :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 04 апр 2011 10:58

Ами, брат "Наполи" да бяха поканили нашите щеше да бъде по-добре, отколкото "звездашите"!
Сигурен съм, че италианците нямаше да ни откажат, щяха да бъдат по-голям дразнител и щеше да събуди повече интерес сред футболните фенове в Пловдив. "Цървена звезда" имали фенове...ми то и ние имаме.Най-много да дойдат и да научат нещо от нас. :roll:

"Зенит" също щеше да бъде по-добър избор.
Не критикувам никого!
Щом ръководството са ги избрали - ОК!
Ние ще подкрепим на "Лаута" любимецът на Пловдив.
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 04 апр 2011 11:03

Ако играем с Наполи в Пловдив ще има 3 дена яли пили и се веселили, нали знаеш, че сме като братя с тях. Ама за съжаление не са толкова лесни нещата...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
HaSegaDe
Контакти:

Мнениеот HaSegaDe » 04 апр 2011 17:26

staria написа:Зваздашите ще ги отнесем като бръмбар сламка, хихи. Да им припомним за 70те години и гостуването за УЕФА в Пловдив. Някой помни ли, кои вкараха головете тогава?

16 09 1976г. Локомотив (Пловдив) – Цървена звезда (Югославия) 2:1, Купа на УЕФА, 1/32 финал – Голмайстори: Георги Фиданов (30′), Христо Бонев (46′);

http://www.loko-pd.com/

Потребителски аватар
Марти Камбуров
Контакти:

Мнениеот Марти Камбуров » 05 апр 2011 10:07

Пловдив1926 написа:Ако играем с Наполи в Пловдив ще има 3 дена яли пили и се веселили, нали знаеш, че сме като братя с тях. Ама за съжаление не са толкова лесни нещата...

Ти мани, ми те имат супер шансове да станат шампиони..Не знам какво ще става в Неапол след 2 месеца.. :P Последния мач с Лацио изиграха най-уникалното второ полувреме, което съм гледал, по-добро дори от това в Истанбул!
След 2-3 години като имаме осветление и трибуни един евентуален приятелски турнир м/у Локомотив,Наполи,ПАОК - шампиони на своите страни :mrgreen: + някои бонус отбор и ще си умра на стадиона майна..
Любовта е черно-бяла!

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 05 апр 2011 16:36

Марти Камбуров написа:
Пловдив1926 написа:Ако играем с Наполи в Пловдив ще има 3 дена яли пили и се веселили, нали знаеш, че сме като братя с тях. Ама за съжаление не са толкова лесни нещата...

Ти мани, ми те имат супер шансове да станат шампиони..Не знам какво ще става в Неапол след 2 месеца.. :P Последния мач с Лацио изиграха най-уникалното второ полувреме, което съм гледал, по-добро дори от това в Истанбул!
След 2-3 години като имаме осветление и трибуни един евентуален приятелски турнир м/у Локомотив,Наполи,ПАОК - шампиони на своите страни :mrgreen: + някои бонус отбор и ще си умра на стадиона майна..

Сложи и Ювентус да им го върнем за отпаданията в УЕФА.

Потребителски аватар
Марти Камбуров
Контакти:

Мнениеот Марти Камбуров » 06 апр 2011 11:40

staria написа:Сложи и Ювентус да им го върнем за отпаданията в УЕФА.

На тях ще им го върнем в Лига Европа :mrgreen: , пък и не заслужават да участват в такъв турнир.. :P
Любовта е черно-бяла!

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 06 апр 2011 14:20

Марти Камбуров написа:
staria написа:Сложи и Ювентус да им го върнем за отпаданията в УЕФА.

На тях ще им го върнем в Лига Европа :mrgreen: , пък и не заслужават да участват в такъв турнир.. :P

Хаха. Тогава да идват Болтън.

Потребителски аватар
since1926
Контакти:

Мнениеот since1926 » 06 апр 2011 15:09

Марти Камбуров написа:

Папагалите бе, за спаринг партньор ще ги ползваме и трите отбора :lol:
Изображение

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 07 апр 2011 01:24

Не бе Пирин поканете 8-)

Върни се в “Локо Пловдив”