Звезда са голям отбор с най-добрата публика на балканския полуостров. Ще дойдат и фенове и ще стане шоу. Ти кой искаш да дойде?
И аз искам тристранен турнир на отборите 1926 година между нас, Наполи и Паок ама не е толкова лесно
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

staria написа:Зваздашите ще ги отнесем като бръмбар сламка, хихи. Да им припомним за 70те години и гостуването за УЕФА в Пловдив. Някой помни ли, кои вкараха головете тогава?
Пловдив1926 написа:Ако играем с Наполи в Пловдив ще има 3 дена яли пили и се веселили, нали знаеш, че сме като братя с тях. Ама за съжаление не са толкова лесни нещата...
Марти Камбуров написа:Пловдив1926 написа:Ако играем с Наполи в Пловдив ще има 3 дена яли пили и се веселили, нали знаеш, че сме като братя с тях. Ама за съжаление не са толкова лесни нещата...
Ти мани, ми те имат супер шансове да станат шампиони..Не знам какво ще става в Неапол след 2 месеца..Последния мач с Лацио изиграха най-уникалното второ полувреме, което съм гледал, по-добро дори от това в Истанбул!
След 2-3 години като имаме осветление и трибуни един евентуален приятелски турнир м/у Локомотив,Наполи,ПАОК - шампиони на своите страни+ някои бонус отбор и ще си умра на стадиона майна..
staria написа:Сложи и Ювентус да им го върнем за отпаданията в УЕФА.
Марти Камбуров написа:staria написа:Сложи и Ювентус да им го върнем за отпаданията в УЕФА.
На тях ще им го върнем в Лига Европа, пък и не заслужават да участват в такъв турнир..
Марти Камбуров написа:Пловдив1926 написа:Ако играем с Наполи в Пловдив ще има 3 дена яли пили и се веселили, нали знаеш, че сме като братя с тях. Ама за съжаление не са толкова лесни нещата...
Ти мани, ми те имат супер шансове да станат шампиони..Не знам какво ще става в Неапол след 2 месеца..Последния мач с Лацио изиграха най-уникалното второ полувреме, което съм гледал, по-добро дори от това в Истанбул!
След 2-3 години като имаме осветление и трибуни един евентуален приятелски турнир м/у Локомотив,Наполи,ПАОК - шампиони на своите страни+ някои бонус отбор и ще си умра на стадиона майна..

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта