СВОБОДЕН написа:POPCORN написа:аби написа:Лично аз не виждам никакво събуждане/дано се лъжа/! Отбора играе трагично, даже и срещу тим като Видима! Минев, Гаджев, Дарко, Гара, да не говорим за Йовов са извън всякаква форма,а те са водещите фигури!
Пуканката да не говори за дузпи в 55 мин.,а да каже нещо за гол и половина напълно криминални/от засада/ на гиганта Спас срещу Сливен!
Eй го сега говориме за Левски вие пак почвате за ЦСКА!После да не кажете нещо!Да засада има!Но ЦСКА водеше вече 1 на 0 от 7-мата минуата!Така че и без тая засада и с нея пак щяхме да бжиеме Сливен!Те дори нямаха една атака!Само късмета ги спаси!Като ми говориш за засади, защо не видиш второто полувреме 2 чисти засади ни дигат!Засада при вторият гол има, но и такава дузпа в завързаан мач да дадеш е смешно!Така че, не виждам какво м исе заяждаш!Някога да съм казал,че няма засада при гола ни?Едно е мача ти в 60 мин да е 0 на 0 друго е мача ти да е 1 на 0 !Повечето от малките отбори играят докато не им вкараш гол после забрави някаква смислена игра от тях!
Не знам за какво се спори тук. Никакво събуждане няма и в Левски и в ЦСКА. Имаше някакви проблясъци през есента в турнирите,но от тогава всичко е дълбок зимен сън. И така ще е до края. По инерция и двата отбора ще се класират в ЛЕ. Може би истинското събуждане ще стане когато един от двата отбора или и двата останат вън от ЕКТ. Няма да е тази година. Но ако така продължават Литекс може да е шампион още няколко години, а от долу напират Лудогорец които още догодина ще имат претенции, а може и още някой.
Литекс да !Лудогорец са всяко чудо за три дни!Като Черноморец и тн!Това са моментни неща!Има някой отбори си имат традици не става така!ЦСКА и Левски с юношите да играят, само където носят фанелката, ще бият!Всичко зависи от БФС!Те колят те бесеят!Не се ли вземат в ръце скоро няма да имаме футбол!Поне да почнат да искат жестоки мерки за стадионите!На какво прилича това!5 отбора играят на един и същ стадион!