ЛЕВСКИ - ВИДИМА - 2:0

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Събуждане

Мнениеот POPCORN » 04 апр 2011 12:21

СВОБОДЕН написа:
POPCORN написа:
аби написа:Лично аз не виждам никакво събуждане/дано се лъжа/! Отбора играе трагично, даже и срещу тим като Видима! Минев, Гаджев, Дарко, Гара, да не говорим за Йовов са извън всякаква форма,а те са водещите фигури!
Пуканката да не говори за дузпи в 55 мин.,а да каже нещо за гол и половина напълно криминални/от засада/ на гиганта Спас срещу Сливен!

Eй го сега говориме за Левски вие пак почвате за ЦСКА!После да не кажете нещо!Да засада има!Но ЦСКА водеше вече 1 на 0 от 7-мата минуата!Така че и без тая засада и с нея пак щяхме да бжиеме Сливен!Те дори нямаха една атака!Само късмета ги спаси!Като ми говориш за засади, защо не видиш второто полувреме 2 чисти засади ни дигат!Засада при вторият гол има, но и такава дузпа в завързаан мач да дадеш е смешно!Така че, не виждам какво м исе заяждаш!Някога да съм казал,че няма засада при гола ни?Едно е мача ти в 60 мин да е 0 на 0 друго е мача ти да е 1 на 0 !Повечето от малките отбори играят докато не им вкараш гол после забрави някаква смислена игра от тях!

Не знам за какво се спори тук. Никакво събуждане няма и в Левски и в ЦСКА. Имаше някакви проблясъци през есента в турнирите,но от тогава всичко е дълбок зимен сън. И така ще е до края. По инерция и двата отбора ще се класират в ЛЕ. Може би истинското събуждане ще стане когато един от двата отбора или и двата останат вън от ЕКТ. Няма да е тази година. Но ако така продължават Литекс може да е шампион още няколко години, а от долу напират Лудогорец които още догодина ще имат претенции, а може и още някой.

Литекс да !Лудогорец са всяко чудо за три дни!Като Черноморец и тн!Това са моментни неща!Има някой отбори си имат традици не става така!ЦСКА и Левски с юношите да играят, само където носят фанелката, ще бият!Всичко зависи от БФС!Те колят те бесеят!Не се ли вземат в ръце скоро няма да имаме футбол!Поне да почнат да искат жестоки мерки за стадионите!На какво прилича това!5 отбора играят на един и същ стадион!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 апр 2011 12:28

bardon01 написа:
mistreated написа:
Блутуг написа:Дали само така ми се стори , но в събота нашите сякаш се размърдаха и загатнаха за добрите игри от есента.Варианта с Гарра и Иса ми се струва доста удачен.

Затова ли първото полувреме имахте по едно голово положение двата отбора?
Айде млъкни малко,а?

Ти караш ли ми се нещо, А? Да не би да не е вярно това, което съм написал?

Иначе относно събуждането като цяло в българския футбол - много сме далеч от това. Футболът в България е трагичен. Не говоря само игрово, говоря за всичко свързано с този спорт. Стадиони, школи, финанси, тв права, тв излъчване.... Държавата не иска да помогне по никакъв начин, а собствениците няма интерес да влагат средства и са си прави. Сърдим се, когато знаем, че даден мач е уреден на черно тото, но реално погледно това е единственият начин за печалба от футбол в България.
От 20 години вървим само надолу в спорта и дъното вече се вижда. С нашият манталитет обаче никога няма да изплуваме.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

THE G.A.M.E

Re: ЛЕВСКИ - ВИДИМА - 2:0

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 апр 2011 12:58

Днес случайно попаднах на статистиката от мача ...
От 24 удара отправени към вратата на Видима => 6 са очертанията, а => 4 са блокираните !
От 37 центрирания в наказателното на съперника => 7 са били точните ! ... :shock:

Красноречива статистика, а ?
Иначе според Ясен и "Гонзо" ... Левски играе много добре !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 апр 2011 13:13

THE G.A.M.E написа:Днес случайно попаднах на статистиката от мача ...
От 24 удара отправени към вратата на Видима => 6 са очертанията, а => 4 са блокираните !
От 37 центрирания в наказателното на съперника => 7 са били точните ! ... :shock:

Мога да ти дам статистиката на Реал М срещу Хихон.Например:33 удара(13 в очертанията).Повече ли ти харесва?
А,и да не забравя-краен резултат 0-1.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 апр 2011 13:22

blue avalanche написа:Мога да ти дам статистиката на Реал М срещу Хихон.Например:33 удара(13 в очертанията).Повече ли ти харесва?

Брат, аз го гледах тоя мач на Реал ...
Хихон съвсем не се бяха окопали !
А Мадрид имаха доста ЧИСТИ положения.

Пак го пиша ....
Въпреки слабата игра в защита на Видима, ние преди дузпата имахме всичко на всичко - 1 положение ....

Ако карам в тая насока ....
Днес чета, че от всичките ни 6 отбелязани гола през пролетния дял, само един е от игра !
А от тия 6 => 2 са автоголове ....

По лошото е, че аз гледах всичките ни 4-ри мача до тук ... не само, че сме вкарали едва 6 гола в тия 4-ри мача, а сигурно чистите ни голови положения, ама - истински чистите, така наречените - 100 %-ви ... се броят на пръстите на двете ръце ...

Общо обобщено - МЪКА !
Някой ще каже, е да, ама печелим ...
Но всички знаем, че с подобна мъчителна игра скоро ( ако няма подобрение ) ... победите ще секнат, и то за - доста дълъг период !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 04 апр 2011 13:22

POPCORN написа:Eй го сега говориме за Левски вие пак почвате за ЦСКА!После да не кажете нещо!Да засада има!Но ЦСКА водеше вече 1 на 0 от 7-мата минуата!Така че и без тая засада и с нея пак щяхме да бжиеме Сливен!Те дори нямаха една атака!Само късмета ги спаси!Като ми говориш за засади, защо не видиш второто полувреме 2 чисти засади ни дигат!Засада при вторият гол има, но и такава дузпа в завързаан мач да дадеш е смешно!Така че, не виждам какво м исе заяждаш!Някога да съм казал,че няма засада при гола ни?Едно е мача ти в 60 мин да е 0 на 0 друго е мача ти да е 1 на 0 !Повечето от малките отбори играят докато не им вкараш гол после забрави някаква смислена игра от тях!

Много си компентентен, но много бързо забрави как същите тези Видима като по чудо не ви вкараха в 88 минута! Тогава, вече щеше да стане интересно! :lol: А и си спомням едно Видима 2:2 цска ?! :lol:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 апр 2011 13:33

THE G.A.M.E написа:
blue avalanche написа:Мога да ти дам статистиката на Реал М срещу Хихон.Например:33 удара(13 в очертанията).Повече ли ти харесва?

Брат, аз го гледах тоя мач на Реал ...
Хихон съвсем не се бяха окопали !
А Мадрид имаха доста ЧИСТИ положения.

Пак го пиша ....
Въпреки слабата игра в защита на Видима, ние преди дузпата имахме всичко на всичко - 1 положение ....

Ако карам в тая насока ....
Днес чета, че от всичките ни 6 отбелязани гола през пролетния дял, само един е от игра !
А от тия 6 => 2 са автоголове ....

По лошото е, че аз гледах всичките ни 4-ри мача до тук ... не само, че сме вкарали едва 6 гола в тия 4-ри мача, а сигурно чистите ни голови положения, ама - истински чистите, така наречените - 100 %-ви ... се броят на пръстите на двете ръце ...

Общо обобщено - МЪКА !
Някой ще каже, е да, ама печелим ...
Но всички знаем, че с подобна мъчителна игра скоро ( ако няма подобрение ) ... победите ще секнат, и то за - доста дълъг период !

"Половин на нула да е,ама за нас да е!"На кого са тези думи?На "великият гуру" Стоилов,за когото някои още леят горчиви сълзи.Така,че това с "мъката" не е от вчера на Герена.Бързо забравихме как отбори,дето трябваше да ги думкаме с по 5-0 на Герена си тръгваха с 1-0,2-1 и сме треперили до края...

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 04 апр 2011 13:36

blue avalanche написа:

Мога да ти дам статистиката на Реал М срещу Хихон.Например:33 удара(13 в очертанията).Повече ли ти харесва?

Конкретен въпрос - харесва ли ти как играят Левски :? Защото на мен не!!!!!!!!!!!!!! Какви са ми тея статистики за Реал и Хихон ..... може Реал да е паднал,но го направи след 200 пропуска и уникален карък.Тоя кръг са паднали другия ще бият! А ти за Левски с тая игра можеш ли да кажеш дали ще бием :? Отбора ни вади късмет в най-важните моменти досега,с изключение на мача с Цска.......

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 апр 2011 13:50

tatusindo написа:
blue avalanche написа:

Конкретен въпрос - харесва ли ти как играят Левски :? Защото на мен не!!!!!!!!!!!!!! Какви са ми тея статистики за Реал и Хихон ..... може Реал да е паднал,но го направи след 200 пропуска и уникален карък.Тоя кръг са паднали другия ще бият! А ти за Левски с тая игра можеш ли да кажеш дали ще бием :? Отбора ни вади късмет в най-важните моменти досега,с изключение на мача с Цска.......

Не ми харесва как играе Левски,но измъчената игра на отбора НЕ Е ПАТЕНТ на Я.Петров!Мъка имаше и при Л.Петрович,и при Стоилов,и при Грозни...Сега,обаче,се изкарва,че при Ясен играем грозно и слабо,а при другите сме били "бразилци".Ето с това не съм съгласен.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 апр 2011 16:01

Rivaldo10 написа:
POPCORN написа:Eй го сега говориме за Левски вие пак почвате за ЦСКА!После да не кажете нещо!Да засада има!Но ЦСКА водеше вече 1 на 0 от 7-мата минуата!Така че и без тая засада и с нея пак щяхме да бжиеме Сливен!Те дори нямаха една атака!Само късмета ги спаси!Като ми говориш за засади, защо не видиш второто полувреме 2 чисти засади ни дигат!Засада при вторият гол има, но и такава дузпа в завързаан мач да дадеш е смешно!Така че, не виждам какво м исе заяждаш!Някога да съм казал,че няма засада при гола ни?Едно е мача ти в 60 мин да е 0 на 0 друго е мача ти да е 1 на 0 !Повечето от малките отбори играят докато не им вкараш гол после забрави някаква смислена игра от тях!

Много си компентентен, но много бързо забрави как същите тези Видима като по чудо не ви вкараха в 88 минута! Тогава, вече щеше да стане интересно! :lol: А и си спомням едно Видима 2:2 цска ?! :lol:

Те май и на вас "като по чудо" не ви вкараха в 40-тата, дали нямаше да е интересно на Герена тогава? Може да подарите на Милиев мрежичка.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Левски”