МORSKI написа:TristaNNN написа:Не мога да разбера защо всички отписват Левски в този мачЛитекс и миналата година не бяха никак зле, ама кой грабна купата в крайна сметка, така че уважаеми дами и господа - в този мач изявен фаворит няма. Нека не забравяме, че в последните няколко срещи на моменти селянията надделяваше и съдиите ходеха с мокри кърпи в недоумение кога испуснаха мача и какви измишльотини ди са изсмучат от пръстите, за да не го прекратят преждевременно.
В едно съм сигурен: Този път няма да има лакти, шамари, бутанки и т.н. Освен това за миг не ми се иска да помисля че може да има уговорка "купа за първенство", а и се надявам че реферът ще си свърши работата. Затова прогнозирам изключително напечен мач, със сигурност ще има червени картони и спорни положения, но нека те да не бъдат решаващи.
В заключение: Не бързайте да ни отписвате, аз очаквам някоя изненада в тактически план от Ясен, а и да не забравяме че Левски е силен, когато е опрян до стената
Хората отдавна спряха да говорят със заучени фрази. Ловеч още 10 победи до края на сезона 1000% няма направят но и "Левски" даваш ли гаранция, че ще направят още 10 поредни победи?
Относно мача за купата Ловеч не им е последна надежда и ще играят необременени но за "Левски" този мач е един от тези които им решават сезона и ако се издънят има много голяма вероятност да се сринат здраво в класирането защото след една евентуална загуба, то още следващият кръг Миньор ще ги довърши и след това им гостуваме ние и изобщо няма да им е леко, а ако играят така като снощи мача от нас няма да вземат
Ловеч от този мач само може да спечели но не и да загуби
В момента темата е не колко победи ще направят Левски и Литекс докрая, а конкретния мач

[offtopic]Споменаваш мачове с Миньор и вас